i to onaj fašistički SK prenosi, tako im i treba, reko bi to onaj pod nickom 4za1, zadnjim kojeg se ja sjećam
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Formula 1
svi najveći sportski događaji su cirkus zadnjih godina, prvo umalo ukraden EURO od strane Engleza, pa sad i ovo
i to onaj fašistički SK prenosi, tako im i treba, reko bi to onaj pod nickom 4za1, zadnjim kojeg se ja sjećam
Upravodarker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pa i ja bih stvaro kad bih presjeko krivinu i punom brzinom pobjego. Heheh
**** te to.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 12 dec 2021, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovako izgleda "That happens when u dont leave the place", a ne kao u Monzi.
There is levels to this shit.
There is levels to this shit.
Jeste, kad Ham napravi sranje, hajde neka se trkaju, kad Max to uradi onda je supak, itd itd.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jajajajajjaja kakva mafia pa da je obrnuto bilo max bi dobio 5 sekundi kaznu i morao bi vratiti poziciju
Da ali zar se nisu složili da je vratio Hamilton stečenu prednost presjecanjem do kraja kruga?darker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
jolicnikola
- Kontakt:
Koja je ovo smejurija...ali dobro ovakvom titulom je zavrsio sa bilo kakvom diskusijom da je najbolji svih vremena sa ovakvim titulama.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vratio stecenu prednost kroz krivine gdje je formula sporija i iza bicikliste a kamoli iza deuge formule radi prljavnog zeaka. Ili je genijalan potez Hama ili pogresna odluka sudaca, nista Max nije krivbodi123 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:19Da ali zar se nisu složili da je vratio Hamilton stečenu prednost presjecanjem do kraja kruga?darker10 je napisao/la: ↑12 dec 2021, 14:16mislim da se u red bullu zale da je ovaj bio ahead at the apex i da hoce rec da se hamilton tu morao povuc, poslije toga je lewis jos maksimalno isjekao onu krivinu, tolilo ju je isjekao da je izasao na stazu prakticno punom brzinom i stekao ogromnu prednost
Ista situacija u Saudiji samo obrnuti akteri i Max morao vratiti poziciju
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 12 dec 2021, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Maxova jedina sansa je bila da se u onoj krivini zabio u hamiltona, pa da se za zelenim stolom rjesavalo. Ovako mercedesov race pace je previse dobar za red bull i to vec nekoliko uzastopnih utrka.
Ma bzvz se raspravljat, pa Ham bi ga svakako pretekao, pogledaj kako gaina prednost, sta je ovo. Ocajan Max ili njegove gume sta vec.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hamilton nije samo stekao prednost u vremenu vec i u poziciji sa onom voznjom van staze
Nikad kraja kradjama, dok Lewis ne osvoji
Nikad kraja kradjama, dok Lewis ne osvoji
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Rekao sam juče, samo ga FIA može zaustaviti, što se i dešava, ovo nema veze sa razumom kako su jedan tim i jedan vozač zaštićeni
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- jozospricalo
- Kontakt:
Daj mu osmu titulu, pa da iduca sezona bude cista i da neko drugi ima sansu za pobjedu. 
-
jolicnikola
- Kontakt:
vjerujem da se za Maxa priča svodi na to da će biti prvak "ako mu dozvole", citiram jednog velikog nogometnog trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.