FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Arsenal je klub koji jos nikad nije osvojio najprestiznije takmicenje, Ligu Prvaka, i onda se jos neko nadje i poredi ga sa Barcelonom.
Arsenal je klub koji se moze porediti sa npr Svedskim Malmö-em, imaju skoro isto osvojenih domacih prvenstava ( Svedi istina 3 vise a i 4 vise kupa, ali slabija im je liga pa taman to tu negdje dodje ) i oba kluba su dosli samo jednom do finala Lige Prvaka, tako da simpatizerima Arsenala preporucujem da se sa njima prepucavaju i sa njima grade neki rivalitet, realno to je taj nivo i obje strane bi imale jedna drugoj sta reci.
Svi pokusaji prepucavanja sa nivoima iznad ( npr. Barcelona ) je apsurd i nema veze sa zdravom pamecu.
Arsenal je klub koji se moze porediti sa npr Svedskim Malmö-em, imaju skoro isto osvojenih domacih prvenstava ( Svedi istina 3 vise a i 4 vise kupa, ali slabija im je liga pa taman to tu negdje dodje ) i oba kluba su dosli samo jednom do finala Lige Prvaka, tako da simpatizerima Arsenala preporucujem da se sa njima prepucavaju i sa njima grade neki rivalitet, realno to je taj nivo i obje strane bi imale jedna drugoj sta reci.
Svi pokusaji prepucavanja sa nivoima iznad ( npr. Barcelona ) je apsurd i nema veze sa zdravom pamecu.
- -Paja
- Kontakt:
Smijesnu ligu prvaka ne moramo nikad ni osvojiti pa dovoljno je vidjeti kako je Barcelona osvojila to takmicenje i to je jasan znak da je to takmicenje smijesno, cim ga je jedna Barcelona osvojila i to uz sudijsku pomoc. Smijsan su politicki klub i prava je uvreda sto se na ovoj temi spominje najdominantiji tim na svijetu Arsenal.
Nego dje je onaj Romario sto nam je svima zdusno najavio da ce Torres otici u Barcelonu?
Ko voli Barcelonu voli i Deena!
Nego dje je onaj Romario sto nam je svima zdusno najavio da ce Torres otici u Barcelonu?

Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 29 jan 2011, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala
- thenaturalone
- Kontakt:
Opet ovi simpatizeri topnika ( haha cuj topnici, slabi im ovi topovi kad ih Messi sam razvaljuje ) pokusavaju da se uguraju na veci nivo, ne moRe to tako, treba nesto konkretno osvojiti vise puta i moliti da veci klubovi stagniraju, tako se mozda i dodje do istog nivoa, ne moze preko stele.
Nego kako vam stoji glavni rival Malmö, cini mi se da jurisa ka jos jednoj tituli, opasno vam prijete da vam pobjegnu nivo iznad
Nego kako vam stoji glavni rival Malmö, cini mi se da jurisa ka jos jednoj tituli, opasno vam prijete da vam pobjegnu nivo iznad

Barcelona zainteresovana za japanskog levog beka Yuto Nagatomo,trenutno igra u Cezeni i ima 24 godine.
Takodje ,,MVP'' trio barcelone(messi,Villa,Pedro) si ukupno postigli 70 golova.
Rekord su postavili trio Barcelone iz sezone 2008/2009(Messi,Henry,Etoo) koji su postigli tacno 100 golova.
Ali trenutni trio Barcelone je tek skoro presao polovinu puta,tako da u ligi ima jos 18 utakmica,u kupu jos 3 utakmice,a u LS je tek osmina finala,tako da ce i ovaj rekord verovatno biti oboren.
Takodje ,,MVP'' trio barcelone(messi,Villa,Pedro) si ukupno postigli 70 golova.
Rekord su postavili trio Barcelone iz sezone 2008/2009(Messi,Henry,Etoo) koji su postigli tacno 100 golova.
Ali trenutni trio Barcelone je tek skoro presao polovinu puta,tako da u ligi ima jos 18 utakmica,u kupu jos 3 utakmice,a u LS je tek osmina finala,tako da ce i ovaj rekord verovatno biti oboren.

MVP - Messi-Villa-Pedro
-Paja je napisao/la:Smijesnu ligu prvaka ne moramo nikad ni osvojiti pa dovoljno je vidjeti kako je Barcelona osvojila to takmicenje i to je jasan znak da je to takmicenje smijesno, cim ga je jedna Barcelona osvojila i to uz sudijsku pomoc. Smijsan su politicki klub i prava je uvreda sto se na ovoj temi spominje najdominantiji tim na svijetu Arsenal.
Nego dje je onaj Romario sto nam je svima zdusno najavio da ce Torres otici u Barcelonu?![]()
OK. Mi cemo se drzati Deena a ti se drzi Eltona Johna ili ako vise volis one sa brcicima George Michaela...
Arsenal-dominacija da nije smijesno bilo bi zalosno heheh
Jedini pravi klubovi na otoku su Manchester i Liverpool, mada ne volim nijedne ali postujem ih...
Ti ne vidis nista osim Arsenala, koji nije duuuuuuugonista osvojio i pitanje je kad ce opet...
A na kraju krajeva, prosle godine si mogao vidjeti sta je dominacija, samo cuvaj se ove godine bi moglo biti jos vise... Jedva cekam da zavezes, mada sumnjam u to jer ti ces se opet nakaciti na slicne gluposti koje stalno ponavljas kao papagaj...
Postao si maskota foruma, nadam se da si zadovoljan...

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- thenaturalone
- Kontakt:
Najjace je kad vi mislite da ste nivo Barcelone, ili da ne zelite igrati kao Barcelona, jako je i da mozete osvojiti Ligu Prvaka ali u stvari necete, evo vec drugu godinu vam je cilj doci do Barcelone i onda nek vas Messi nabusi-Paja je napisao/la:Najjace je kad ovako dobro sukaju a jos je jace kad misle da su dobri

Najsimpaticniji ste klub na svijetu

Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 29 jan 2011, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
-Paja je napisao/la:Naravno, mi i ne mozemo i ne zelimo igrati smijesni fudbal kakav igra Barcelona koja bez pomoci sudija realno ne bi mogla poraziti Dundee Utd.
Doduse Leeds i Ipswich su teski protivnici...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Paja,
Mislim da je dosta trolovanja, a ti?
Mislim da je dosta trolovanja, a ti?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DAVID VILLA
- Kontakt:
@enobarca to pitaj u temi chat ...
molim vas da se vratimo na temu,i da ne bude vise provociranja i vrijedjanja Barce
sta mislite koliko cemo pobjediti veceras? ja mislim najmanje 5-0

molim vas da se vratimo na temu,i da ne bude vise provociranja i vrijedjanja Barce

sta mislite koliko cemo pobjediti veceras? ja mislim najmanje 5-0

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
U CdR ima još 2 utakmicelosmi je napisao/la:Rekord su postavili trio Barcelone iz sezone 2008/2009(Messi,Henry,Etoo) koji su postigli tacno 100 golova.Ali trenutni trio Barcelone je tek skoro presao polovinu puta,tako da u ligi ima jos 18 utakmica,u kupu jos 3 utakmice,a u LS je tek osmina finala,tako da ce i ovaj rekord verovatno biti oboren.

Mislim da će čarobni trojac premašiti taj rekord, kao i što će cijele ekipa premašiti RMCF-ov rekord od 107 golova u jednoj sezoni.
Biti će vruće večeras u Alicanteu.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Ma bice za*ebano,Hercules se verovatno nece branuti nego ce napasti,zeleci da opet naprave iznenadjenje,Bilo bi odlicno,kad bi dali gol u prvih 15-20 minuta,da im odma ubijemo zelju za pobedomLeader je napisao/la:U CdR ima još 2 utakmicelosmi je napisao/la:Rekord su postavili trio Barcelone iz sezone 2008/2009(Messi,Henry,Etoo) koji su postigli tacno 100 golova.Ali trenutni trio Barcelone je tek skoro presao polovinu puta,tako da u ligi ima jos 18 utakmica,u kupu jos 3 utakmice,a u LS je tek osmina finala,tako da ce i ovaj rekord verovatno biti oboren.![]()
Mislim da će čarobni trojac premašiti taj rekord, kao i što će cijele ekipa premašiti RMCF-ov rekord od 107 golova u jednoj sezoni.

MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ja se nadam da cemo veceras oboriti jos jedan rekord...mislim da u ovu utakmicu moramo uci furiozno i odma na pocetku brzo dati gol da se ne stvaraju tenzije vise nego sto je potrebno,i to ce nam dati elana da do kraja budemo u istom filmu...uglavnom,bitno je da odbrana uradi dobar posao,a rezultat nek bude i minimalan,samo nek je pobjeda to je bitno...Leader je napisao/la:U CdR ima još 2 utakmicelosmi je napisao/la:Rekord su postavili trio Barcelone iz sezone 2008/2009(Messi,Henry,Etoo) koji su postigli tacno 100 golova.Ali trenutni trio Barcelone je tek skoro presao polovinu puta,tako da u ligi ima jos 18 utakmica,u kupu jos 3 utakmice,a u LS je tek osmina finala,tako da ce i ovaj rekord verovatno biti oboren.![]()

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Samo da se uknjiže nova 3 boda, makar odigrali najlošiju utakmicu u sezoni. U slučaju kixa, RMCF se vraća potpuno u utrku za naslov ako sutra pobjede. Već sam ranije napisao, moguće kixeve se trebaju čuvati za gostovanja kod Valencie, Villarreala i Seville, a ovo ostalo do i poslije El Clasica se treba pobjeđivati.
Malo me strah večerašnje utakmice...
Malo me strah večerašnje utakmice...

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- DAVID VILLA
- Kontakt:
veceras sigurno dajemo 2 ili 3 gola u prvom poluvremenu,pa onda jos u drugom...
bice odlicna utakmica veceras...

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-Paja je napisao/la:Prica o kopiranjupa da mi igramo kao ovi antitalenti i poluprofesionalci iz Barcelone prestoa bi navijati za Arsenal.

Barba ti salje puno pozdrava... Naljutio se na mene sto sam sklonio onaj avatar

poz od mene i Barbe .......

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- thenaturalone
- Kontakt:
Jesul se pojedinci to ovdje prepali Herkulesa ?
Ma dajte molim vas kakav Herkules, a i 6 bodova smo u prednosti nad drugoplasiranim, ako se ko treba bojati za nase rezultate to su ovi ispod, mi sa ovakvom prednosti i igrom kakvu smo do sad prikazivali mozemo biti samo optimisti i ulaziti u utakmice bez pretjeranog pritiska.
Prognoza 0-5

Ma dajte molim vas kakav Herkules, a i 6 bodova smo u prednosti nad drugoplasiranim, ako se ko treba bojati za nase rezultate to su ovi ispod, mi sa ovakvom prednosti i igrom kakvu smo do sad prikazivali mozemo biti samo optimisti i ulaziti u utakmice bez pretjeranog pritiska.
Prognoza 0-5

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Veceras veoma teska utakmica.Vjerujem u pobjedu ma kakva god da je dali je 0:1 ili 0:5 samo da se vratimo sa 3 boda kuci
Ocekujem ovaj sastav

Ocekujem ovaj sastav

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Valjda 4 boda prednosti? Ako niste već nama neriješeno naumili 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Hercules je u zadnja 3 duela, 3 put bio pobijednik protiv Barce, vec su uzeli jednoc titulu Barci sezona 1996/97 tj. 2 pobijede
ispali su u segudnu i nisu se vracali do sezone 2010/11
evo vratili se da vas opet muce..
http://www.marca.com/2011/01/29/futbol/ ... 85979.html
El Hércules es la 'bestia negra' del Barcelona

http://www.marca.com/2011/01/29/futbol/ ... 85979.html
El Hércules es la 'bestia negra' del Barcelona
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- thenaturalone
- Kontakt:
Mislim 4 a kucnem 6Toxicity je napisao/la:Valjda 4 boda prednosti? Ako niste već nama neriješeno naumili

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.