ako ipak dodju 2+ igraca na deficitarne pozicije, hoces konacno prestat pisat?DzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:21Kao što rekoh,opet neče nikog dovest, i ne znam zasto je to za brisanje
ako ne dovedu, onda bih ti ja moderatora dao
ako ipak dodju 2+ igraca na deficitarne pozicije, hoces konacno prestat pisat?DzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:21Kao što rekoh,opet neče nikog dovest, i ne znam zasto je to za brisanje
yebiga druze, ja ne vidim da iko ovdje dovodi pojacanja zasadDzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:35Ako se nekome ne svidja način rada nekoga iz uprave automatski je protivnik svega u Veležu. To mi je uvijek bilo zanimljivo
@drake, lako je dovesti pojacanja na deficitarne pozicije, DOVEDI PRVU OPCIJU, A NE ONU KOJU NIKO NECE !
Bas imamo dugu lsitu tih trecih sa liste, a pocelo je jos sa geogijevicem
Jedno je kritikovati upravu, a drugo biti manijakalno opsesivan direktorom “voljenog” kluba.DzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:35Ako se nekome ne svidja način rada nekoga iz uprave automatski je protivnik svega u Veležu. To mi je uvijek bilo zanimljivo
@drake, lako je dovesti pojacanja na deficitarne pozicije, DOVEDI PRVU OPCIJU, A NE ONU KOJU NIKO NECE !
Stoper bi trebao potpisati u narednih nekoliko dana.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:59yebiga druze, ja ne vidim da iko ovdje dovodi pojacanja zasadDzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:35Ako se nekome ne svidja način rada nekoga iz uprave automatski je protivnik svega u Veležu. To mi je uvijek bilo zanimljivo
u ovu kaljuzu ce prva opcija doci samo ako mora, ovako te mozda naguzi buric jer ceka nesto iz druge poljske i nece pod svaku cijenu da se vraca u PL
ja sam cuo da stoper dolazi u narednim danima, a sad ne znam mozda je i ta prva opcija propala u medjuvremenu![]()
Ko je u pitanju?ra1981 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 18:53Stoper bi trebao potpisati u narednih nekoliko dana.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:59yebiga druze, ja ne vidim da iko ovdje dovodi pojacanja zasadDzananMusa11 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:35Ako se nekome ne svidja način rada nekoga iz uprave automatski je protivnik svega u Veležu. To mi je uvijek bilo zanimljivo
u ovu kaljuzu ce prva opcija doci samo ako mora, ovako te mozda naguzi buric jer ceka nesto iz druge poljske i nece pod svaku cijenu da se vraca u PL
ja sam cuo da stoper dolazi u narednim danima, a sad ne znam mozda je i ta prva opcija propala u medjuvremenu![]()
Stako NevmaEspiritosanto je napisao/la: ↑13 dec 2021, 19:12Ko je u pitanju?ra1981 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 18:53Stoper bi trebao potpisati u narednih nekoliko dana.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 dec 2021, 23:59
yebiga druze, ja ne vidim da iko ovdje dovodi pojacanja zasad
I Bonucci u paketu s njimOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 19:21Stako Nevma
Leonardo Bonucci earns £198,000 per weekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 19:27I Bonucci u paketu s njim
Odlično pojačanje , trenutno je Bogdanović bio bez konkurencije pa se nije morao vele ni trudit , za razliku od prošle godine kad je imao Bobica na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.