Pozz svima, ja sam ovde novi, pa eto nemojte sta zamjeriti
pa da se ukljucim u pricu, ev ja cu malo prokomentarisati pojacanja za ovaj prelazni rok, e ovako:
Pazzini -
skoro dosao, trebao bi da bude predstavljen u petak, navodno 12 milki + Biabiany i Caldirolu.
Drago mi je sto smo dobili jednog takvog 'ubicu', ove godine je vise on nosio Samp nego Cassano, vidjet cemo kako ce se pokazati...u ovome transferu mi najvise smeta sto je otisao Biabiany, izgubili smo jedno solidno krilo, najvise mi se svidjao zato sto je brz, jest da nije Bog zna sta pokazao, al vala da budemo iskreni, nije niko ove sezone...Pazzinija su cijenili na oko 25 mil. pa tu je to negdje i izaslo, koji mil. gore dole

, malo smo jeftinije prosli, al eto u svakom slucaju dobar posao Brance i tima.
Houssine Kharja (Huso
) - je navodno već dogovoren i ostali su samo neki sitni detalji, što je potvrdio i predsjednik Genoe Enrico Preziosi.
Mislim da je dosao u najboljim godinama kod nas 27-28...veoma dobra zamjena za Muntarija, koji odlazi vjerovatno na posudbu u Sunderland.
Luc Castaignos (18, napadac) - potpisao za nas, ali dolazi tek na ljeto, ovu ce polusezonu jos igrati u Feyenoord-u, mlada Holandska nada, valjda ce se dobro uklopiti sa Sneijderom..
Ostaje mi nada da cemo uhvatiti Sancheza na ljeto, ak' ga do tada Barca ili bilo ko ne pokupi, a ove godine se da primjetiti, da Moratti se pravo stisno, ne da banke

...to je sve zbog UEFA-inog programa Financial fair play, koji uglavnom govori da klubovi ne smiju vise potrositi nego sto zarade, te moraju imati planove kako vratiti dosadasnje dugove, pa tako da se mozemo da pozdravimo sa nekim svemirskim cijenama igraca, tako da ne vjerujem da ima ista od one vijesti za Balea
A sto se tice nase igre, mislim da Leonardo moze da nam osigura Scudetto uz ovakav dosadasnji rad i zalaganje, nije neki takticar, al zato radi sta mu Mou kaaze iz Madrida, igraci ga vole, osjeti se neki duh u svlacionici..
Pandev mi je trenutno nas najgori igrac, al eto mozda se malo sada oslobodi kad se vrati Sneijder i Coutinho u igru, posto nam je on bio kao glavni kreativac u napadu

...ostali, ispod prosijeka(osim Eto'o-a koji hara ), al eto vracaju se pomalo...
Valjda ce ovo na dobro izaci, aBd

...pa eto toliko od mene za ovaj put, pozz svim navijacima Intera i Serie A!