To je u normalnim okolnostima, a ako bude koji SC ili crvena zastava?topnik1 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:27Ima kako nema, Max na startu moze stvoriti prednost, ali ce to Ham rijesiti duzim ostankom na stazi i poslije prelaskom na hard gume, svakako i da starta prvi Hamo na midiumu uzeo bi ga max na softu do prve krivine a imas rizik da ti se budala zaleti u bolid, ovako ga pustis i lagano pases asfalt, poslije ide hard komponenta i 8. titula za GOAT-a.![]()
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- CROtorious
- Kontakt:
Re: Formula 1
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Zaboravlja se da je Perez ispred Botine, i da će preći ispred Hamiltona, veliku ulogu igra Perez sutra, kao i danas u kvalama.CROtorious je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:29To je u normalnim okolnostima, a ako bude koji SC ili crvena zastava?topnik1 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:27Ima kako nema, Max na startu moze stvoriti prednost, ali ce to Ham rijesiti duzim ostankom na stazi i poslije prelaskom na hard gume, svakako i da starta prvi Hamo na midiumu uzeo bi ga max na softu do prve krivine a imas rizik da ti se budala zaleti u bolid, ovako ga pustis i lagano pases asfalt, poslije ide hard komponenta i 8. titula za GOAT-a.![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Easy sutra Ham rješava ovo. 
Bitno je samo da ne glumi budalu i ne napada Maxa odmah. Bottas pokazao opet zašto ce vozit Alfu sljedeće godine, a ne Mercedes. Max letio na softu.
Luda trka ce da bude sutra.
Bitno je samo da ne glumi budalu i ne napada Maxa odmah. Bottas pokazao opet zašto ce vozit Alfu sljedeće godine, a ne Mercedes. Max letio na softu.
Luda trka ce da bude sutra.
Uglavnom svi uvjeti su ispunjeni za top utrku. Strasno zanimljiv start sutra 

⚽FK Garaže⚽
jos ne moze voziti F2 iduce godine

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ljudi fakat misle da je red bull uspio za manje od sedam dana da pronadje race pace u utrci.
Ukoliko se neko ne zabija odmah na pocetku u covjeka koji ima najbolji modni ukus na gridu ovo ce vrlo brzo biti gotovo.
Ukoliko se neko ne zabija odmah na pocetku u covjeka koji ima najbolji modni ukus na gridu ovo ce vrlo brzo biti gotovo.

Nazalost, Max uzima sutra.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- CROtorious
- Kontakt:
Gdje je nestala ona brzina iz brazila za mercedes? Jel to mozda ima veze sa provjerom i kontrolom tog zadnjeg krila?
Zadnja Klupa
Pa ako bude bit ce obojici ne vidim kako u tom slucaju moze samo Hamo biti donji, u sustini ako radi SC ili RF dodje so toga da oba vozaca odu na tvrde gume, ubit ce ga Hamo ko mraz papriku, ali svasta moze biti sutra, moze se desiti da vec u drugom krugu i Perez presisa Hamu pa da ga blokira, sam Bog zna sta se moze desiti, post prije sam napisao vise navijackiCROtorious je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:29To je u normalnim okolnostima, a ako bude koji SC ili crvena zastava?topnik1 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 15:27Ima kako nema, Max na startu moze stvoriti prednost, ali ce to Ham rijesiti duzim ostankom na stazi i poslije prelaskom na hard gume, svakako i da starta prvi Hamo na midiumu uzeo bi ga max na softu do prve krivine a imas rizik da ti se budala zaleti u bolid, ovako ga pustis i lagano pases asfalt, poslije ide hard komponenta i 8. titula za GOAT-a.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nevjerovatno koliko se digla popularnost formule ove godine, narocito nekoliko zadnjih trka, a ova zadnja je slag na tortu. Ovo nam je trebalo godinama.
Sezona bez kontroverzi, bez incidenata u sl. je sezona koju svako zaboravi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nisam ovo očekivao, zato je Maksmilijan najtalentovaniji vozač ikad. Sutra ga samo FIA može zaustaviti, ima da prekuca stazu 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Brutalan krug Maxa. Hamilton bi mogao imati problema na startu, iza njega su na soft
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nema šta, Checo do pete krivine mora ici na sve ili nista da pretekne Hamiltona, sa maksimalnim rizikom.
kakav F2 sprint SC i VSC svaka 2 kruga 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I dalje je Ham favorit.
Softice nece dugo potrajati,ne utekne li u prvih par krugova Max onda je najebao.
Softice nece dugo potrajati,ne utekne li u prvih par krugova Max onda je najebao.
Checo moze koristiti motor na max do jednog dijela utrke, ne mora je ni zavrsit,samo da se par krugova nadje ispred Hama. Milion je opcija.
Max Allegri
Mislim da je Red Bull isao na pogresnu taktiku. Max ce morati u box izmedju 12 i 16 kruga, to znaci da se 100% vraca iza Bottasa koji ga onda moze usporavati, plus sto ce Hamilton kasnije u box pa ce imati i svjezije hard gume. Realno Maxa jedino SC izvlaci.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisu mogli ništa drugo uraditi jer je Max uništio set medium guma. Ne znam što nije išao odmah u box nakon dobrog kruga kao što je i Hamilton uradio.Arhitekt je napisao/la: ↑11 dec 2021, 20:52Mislim da je Red Bull isao na pogresnu taktiku. Max ce morati u box izmedju 12 i 16 kruga, to znaci da se 100% vraca iza Bottasa koji ga onda moze usporavati, plus sto ce Hamilton kasnije u box pa ce imati i svjezije hard gume. Realno Maxa jedino SC izvlaci.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- CROtorious
- Kontakt:
Nemoguce je znat sta nas ceka sutra, kad ce biti SC, kome ce ic na ruku i hoce svi u ovih top 5 bit na stazi nakon SC.
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.