Iskreno trenutno Torres ne vrijedi toliko ali Chelseau će se sigurno isplatiti što marketinški što postizanjem pogodaka.
Ali ima nade još uvijek da ostane.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Izgubili bismo...king1000 je napisao/la:Ako slučajno ode Torres ovaj zimski prelazni rok bi bio katastrofa za nas opet bi bili na istom došao suarez otišao torres ne bi s time ništa postigli![]()
![]()
![]()
![]()
To je već diskutabilno pitanje.ackeey je napisao/la:Izgubili bismo...king1000 je napisao/la:Ako slučajno ode Torres ovaj zimski prelazni rok bi bio katastrofa za nas opet bi bili na istom došao suarez otišao torres ne bi s time ništa postigli![]()
![]()
![]()
![]()
To je sigurno, mada bi dobili puno love za pojacanja.
Opet, ko je bolji od Nanda?
red_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako bi nam sada aqua man dobro dosao... momak se preporodio u juventusu!!! ne mogu da vjerujem da su ga pustili na posudbu, isto kao da mi imamo viska kvalitetnih igraca. ABD da nam se vrati na ljeto... YNWA
Ma neće Torres nigdje.VELA je napisao/la:Luis Suarez has just arrived at Melwood![]()
![]()
Samo nek' potpise bar on pa nek' ide plavka u Chelsea
Tako je !ILoveLFC je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110129012
Pa je l' vi vise vjerujete oficijalnoj izjavi na liverpoolovoj stranici ili ovoj izmisljotini ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako je !ILoveLFC je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110129012
To me jos vise zbunjuje, ako je zatrazio transfer....sto bi nakon par sati rekao lojalan sam LFC-u kao prvog dana....OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako je !ILoveLFC je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110129012
Decko sad zna i uklizavatired_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako bi nam sada aqua man dobro dosao... momak se preporodio u juventusu!!! ne mogu da vjerujem da su ga pustili na posudbu, isto kao da mi imamo viska kvalitetnih igraca. ABD da nam se vrati na ljeto... YNWA
liverpool je dao puno torresu a i on liverpoolu i sve bi bilo ok da on nije ovako kasno zatrazio taj transfer. malo je problem ako ga danas prodamo u preostalom vremenu naci pravu zamjenu.YNWA je napisao/la:nije sve u parama, Torres je mnogo puta pokazao da voli Liverpool, i prije je mogao ovo uraditi ali nije, cekao je da vidi da li ce Liverpool ponovo moci biti konkurent, i u kojem se pravcu krece klub, i kojm brzinom, ocigledno je da idemo previse sporo, cim se ovo sad desava i na ljeto je mogao otici, ali nije, nego je pokazao ljubav prema klubu i na svjetskom prvenstvu, ono sto je on uradio ne bi ni Gerrard, koji je također bio na pragu chelsea pa nije otisao, vidjet cemo sta ce biti sad, sto se mene tice Torres moze otici, a ako bude ostao opet ce imati moju podrsku kao i dosad jer shvatam zbog cega je ovo uradio, iz istog razloga je napustio atletico, a sigurno vise voli taj klub nego Liverpool
Ja ipak na kraju mislim da on ne ide negdje al et vidjecemo...nego sta ces s nickom ako ode...Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sad znamo kako je navijacima Ajaxa kad smo im uzeli Suareza..
Al et Torres preko noci psotade From hero to zero. Sad i da ostane to nece biti to. Nek ide samo nek nam daju pare. izdrzat cemo do ljeta nekako i onda imati love da dovedemo 3-4 kvalitetna pojacanja na pozicije koje nam skripe..
Za 2je sedmice treba ocekivat da nam Torres zabije 2 gola kad budemo protiv Chelsea igrali.. Ak predje dabogda mu Skrtel nogu slomio na 6 djelova.
ma trebalo mu je samo dati prostora da se dokaze... ali eto sta je tu je... umjesto da sada igra gerrard meireles aquilanii i joe cole u veznom... bili bi zemlja jaki!!!Liverpool8 je napisao/la:Decko sad zna i uklizavatired_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako bi nam sada aqua man dobro dosao... momak se preporodio u juventusu!!! ne mogu da vjerujem da su ga pustili na posudbu, isto kao da mi imamo viska kvalitetnih igraca. ABD da nam se vrati na ljeto... YNWA. Ne vjerujem da ce Juve propustiti priliku da ga otkupi, a i on je izrazio zelju da ostane tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.