FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos nisu dosla 2 napadaca, 3 krila, 2 beka, 1 vezni i 2 stopera? Rade li ovi nasi sta na pauzi
NEMA NAZAD
“ Uskoro ćemo obaviti pregovore sa Sarajevom oko produžena posudbe za Đanija Salčina”.
Ako plati Velez onda ga ostavit tamo.
Ako plati Velez onda ga ostavit tamo.
Ne treba biti mnogo pametan za to.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 dec 2021, 15:03Po informacijama koje ja imam, neće se dešavati ništa spektakularno.
Situacija je u drzavi trenutno takva da svi ozbiljni investitori su trenutno na cekanju,nece niko da ulaze dok je politika takva kakva je.
Tako sigurno ni Mirvic nece bacati novac.
-
- Kontakt:
Rahman strijelac za Konyu
Karagumruk-Konyaspor 1:1 poluvrijeme
Karagumruk-Konyaspor 1:1 poluvrijeme
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 dec 2021, 12:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nek posalju u nas smjer Cvijanovica i eto im Salcin
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo jedna mahalska. Tatko ce se vjerovatno vratiti ovdje, a finansije nece biti problem.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neka Tatka nazad. Bolji je od svih naših stopera, a pare mu nebitne. Pozdravljam.
-
- Kontakt:
I ja sam nacuo od jednog druga i napisao ovdje prije 2-3 sedmice da postoji dobra sansa da se Tatko vrati.
Ne pratim Litvansku ligu ni povrsno,zna li neko u kakvoj je on formi sada?Ako je u nekoj finoj formi i ako mu pare fkt nisu bitne onda sto da ne.
Ali onda propada ono sto se govorilo da ce se dovoditi samo stranci za koje su sigurni da su 10x bolji i korisniji od domaci igraca.I nemojte zaboraviti,Ivan ima 33 godine sada(za nasu ligu mozda i nije puno,mada sve zavisi do igraca)
Stoper nam treba realno ako Sablic planira da nastavi sa ovim sistemom 3 nazad.Dupovac je donekle ok,Lazic nit smrdi nit mirise,nadati se da ce biti bolji poslije priprema.A tog treceg stopera nemamo,Palic je smijesan a o Kurdicu je suvisno bilo sta govoriti.Na Traku ocigledno ne planira jos racunati najozbiljnije neko vrijeme
Drag nam je Tatko svima i ostao u finom sjecanju,ako taj profil stopera trazi Sablic onda ja bi ga vratio
Ne pratim Litvansku ligu ni povrsno,zna li neko u kakvoj je on formi sada?Ako je u nekoj finoj formi i ako mu pare fkt nisu bitne onda sto da ne.
Ali onda propada ono sto se govorilo da ce se dovoditi samo stranci za koje su sigurni da su 10x bolji i korisniji od domaci igraca.I nemojte zaboraviti,Ivan ima 33 godine sada(za nasu ligu mozda i nije puno,mada sve zavisi do igraca)
Stoper nam treba realno ako Sablic planira da nastavi sa ovim sistemom 3 nazad.Dupovac je donekle ok,Lazic nit smrdi nit mirise,nadati se da ce biti bolji poslije priprema.A tog treceg stopera nemamo,Palic je smijesan a o Kurdicu je suvisno bilo sta govoriti.Na Traku ocigledno ne planira jos racunati najozbiljnije neko vrijeme
Drag nam je Tatko svima i ostao u finom sjecanju,ako taj profil stopera trazi Sablic onda ja bi ga vratio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobar je Tatko, hvale ga navijaci kao najboljeg CB u ekipi, osvojio titulu u ligi koja je bolje rangirana od nase i ekipa koja je skuplja od nase, eh sad stranac je i ima 32 godine tako da...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jedno mjesto iznad naše, nije neka razlika vjeruj mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako imaš kvalitetan teren i poštene sudije već si daleko ispred nas
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Je li ovo Tatko došao u Sarajevo?
Ma covjek bude cesce u Sarajevu, nego u litvaniji haha
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Treba vratiti Haskica vidim da nema kluba.
Zna gdje mu srce pripada

Joj da se nekako rijesit Merse i Cmiljkana i dovesti Haskica.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Haskic je vrlo realna i izvjesna opcija. Osim nas na meti je i Veleza i TC.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Eh što bi se usrećili sa Haskićem. 

-
- Kontakt:
Samo nek nam to otvoreno kažu, prije početka priprema, da bezveze ne kidamo živce dva mjeseca.samoSA je napisao/la: ↑11 dec 2021, 12:12Ne treba biti mnogo pametan za to.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 dec 2021, 15:03Po informacijama koje ja imam, neće se dešavati ništa spektakularno.
Situacija je u drzavi trenutno takva da svi ozbiljni investitori su trenutno na cekanju,nece niko da ulaze dok je politika takva kakva je.
Tako sigurno ni Mirvic nece bacati novac.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], denimen99, HordasDolacMalta, Lekqqq1921, nedimmmm1337, sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 44 gosta.