2021 godina, a u Zenici fora kamen koji tucate..

Sta ces ti na ovoj temi haloo, dvije lige nize sidji.
2021 godina, a u Zenici fora kamen koji tucate..
Manje nego vi, tj. po jednu. Posto ste vi arhivatori zarovite se pa nam recite u ex yu je li bilo toga?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:35Nije troll pitanje, iskreno želim da znam, koliko je Čelik u historiji sezona igrao u trećem rangu i koliko u četvrtom.
Hvala unaprijed
2021, a vi i dalje statistike iz jugoslavije objavljujete ovdje1922VFC1981 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:312021 godina, a u Zenici fora kamen koji tucate..![]()
Sta ces ti na ovoj temi haloo, dvije lige nize sidji.
Mislim da sam negdje procitao da ste trecu ligu Jugoslavije nekoliko puta osvojiliredbull93 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:40Manje nego vi, tj. po jednu. Posto ste vi arhivatori zarovite se pa nam recite u ex yu je li bilo toga?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:35Nije troll pitanje, iskreno želim da znam, koliko je Čelik u historiji sezona igrao u trećem rangu i koliko u četvrtom.
Hvala unaprijed2021, a vi i dalje statistike iz jugoslavije objavljujete ovdje1922VFC1981 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:312021 godina, a u Zenici fora kamen koji tucate..![]()
Sta ces ti na ovoj temi haloo, dvije lige nize sidji.![]()
Piloti - Ne veruj u IDOLE(Nacije)opalaopala je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:23
Preporuka ti je apaurin od Bosnalijeka 50 Mg , 3 x 1 tabletu uz obrok uz dosta vode . I ne sekiraj se biće to uredu ,nije smak svijeta u Bangladeš
Dobro si izgleda obolio nakon odlaska u Bangladeš , ništa care uzmi ipak ti 3 x 2 tablete , nema tebi od jedne ništa teska je to dijagnoza , samo redovno konzumiraj i ne preskaci terapiju radi ovih ispada . Uglavnom za ostale forumaše ,oprostite momku na terapiji je , nije mu još dobro al biće aBd . Molimo se za tebeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑10 dec 2021, 15:02Piloti - Ne veruj u IDOLE(Nacije)opalaopala je napisao/la: ↑10 dec 2021, 14:23
Preporuka ti je apaurin od Bosnalijeka 50 Mg , 3 x 1 tabletu uz obrok uz dosta vode . I ne sekiraj se biće to uredu ,nije smak svijeta u Bangladeš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam, sa ovim razmišljanjem si bez premca
S vremena na vrijeme naletim ovdje da sta procitam i uvijek ista sranja. Ovi mostarci najgori, razumijem ja sve i prepucavanja i rivalitet, ali ovi iz krajnosti u krajnost idu. Sto ti kazes nema vise one zajebancije, sukanja jedni drugima na fin macin, ovo sve na silu nesto.Vanja8 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 09:11![]()
Ova tema je postala katastrofa...
Sve se vrti u krug ,jedno isto se Pise samo različito umotano...
Nema ovdje ni z.ayebancije,vise je to neko neizivljeno forsiranje licnih stavova koji prerastaju u politicku i ratnu istoriju....
Uglavnom, ovo je davno postala tema koju vecina forumasa obilazi u širokom luku.
Sta ima buraz,kakav si ?
Mentalno najgluplji debil?
Ako nisi razumio - Glup - gluplji - Balorda!
Jel moguće??? Ko o čemu normalna k…a o poštenju!!!
A krenuli su da se samoprozivaju trnom u oku kad je Borac stao na prvo mjesto.Kompleksi...VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑10 dec 2021, 11:39Velez TRN U OKU SVIMA! Vidjecete…tuzba je na stolu UEFE, a i kompilacije gresaka su pregledane… Vidjecete… Uzdrmacemo javnost…
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], bordobijeli, feniksptica, Giuseppe1, Tuce11 i 85 gostiju.