Živa istina !izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 dec 2021, 15:03Po informacijama koje ja imam, neće se dešavati ništa spektakularno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedina istina je da niko nista ne zna.
Moglo bi biti .
- napoleon72
- Kontakt:
Ma niko nista ne zna ba, svi lupaju bezvezeMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:43Yebali vas ti išareti više. Napišite ko je, neće vam kruna s glave spasti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam napisao €30M već da ne znam precizan broj a da mogu pretpostaviti da je to par desetina miliona dolara. Nije poenta da on beskonačno ulaže i daje svoj privatan novac već da se to radi preko povezanih kompanija. Ima više razloga, neki to rade radi poreza, neki peru novac tako pa i nisu na gubitku. Vrlo mali broj ljudi bi se zajebavao sa nama, da tako ulaže svake godine i da gubi milione u ovoj ligi. Nema poente osim ako te baš boli krc ili ako to radiš iz neke ljubavi a pritom imaš veći iznos na banci. Nam je upravo iz tog razloga odustao. Nema rezultata u europskim takmičenjima, igrači se prodaju za vrlo mali iznos i to automatski znači da te nema na mapi. Ni Tan nije davao šakom i kapom iako je bio milijarder kada nas je preuzeo.
Mirvić je najavio i drugačiju strategiju što se tiče sponzora a i očekuje pomoć od vlasti što je javno rekao, pozitivna stvar svakako.
Jesmo najveći klub u Bosni ali u globalu smo klub sa malim budžetom koji igra u slaboj ligi i kao takvi nismo interesantni ljudima. Mi ovo ne volimo vidjeti ni čuti ali to je tako, nažalost.
I dalje tvrdim da uz malo veća ulaganja i prave ljude možemo dići ovaj klub daleko iznad trenutn. Što ne bi mogli ući u grupnu fazu, što ne bi mogli biti u top 100 klubova? Sve je to ostvarivo pa čak i kad dolaziš iz ove lige ali ne sa ovim budžetom.
Mirvić je najavio i drugačiju strategiju što se tiče sponzora a i očekuje pomoć od vlasti što je javno rekao, pozitivna stvar svakako.
Jesmo najveći klub u Bosni ali u globalu smo klub sa malim budžetom koji igra u slaboj ligi i kao takvi nismo interesantni ljudima. Mi ovo ne volimo vidjeti ni čuti ali to je tako, nažalost.
I dalje tvrdim da uz malo veća ulaganja i prave ljude možemo dići ovaj klub daleko iznad trenutn. Što ne bi mogli ući u grupnu fazu, što ne bi mogli biti u top 100 klubova? Sve je to ostvarivo pa čak i kad dolaziš iz ove lige ali ne sa ovim budžetom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja vam pokušavam reći da se budžet može samo rezati, a nikako rasti. Mi smo potrošili u dvije godine oko 20 miliona maraka, od tolikog trošenja više nema ništa. Može i biti, ali ako klub kroz vlastite aktivnosti zaradi barem 75% tog novca.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pošto slijedi prijelazni rok, kreće serancija svaki dan, ja bih ovim što šatro nešto znaju pa se ****, automatski brisao postove. Ne mlatite praznu slamu, pun qurac svaki transfer rok. Kad vidim da daju nekakve hintove, a neće da kažu ko, šta i kako, mrak mi na oči padne.
Ako već nekim slučajem nešto znate, navedite to odmah, ovako opraste boga oca.
P.S. Mirvić ako sad ne uloži u roster bar tri-četiri miliona, obična je gnjida.
Zvanicno novo pojacanje ce biti Lazar Markovic
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Po čemu je gnjida?GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:17Pošto slijedi prijelazni rok, kreće serancija svaki dan, ja bih ovim što šatro nešto znaju pa se ****, automatski brisao postove. Ne mlatite praznu slamu, pun qurac svaki transfer rok. Kad vidim da daju nekakve hintove, a neće da kažu ko, šta i kako, mrak mi na oči padne.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma sarkazam na ove debilane kako se očekuje da će bacati pare u nedogled.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:23Po čemu je gnjida?GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:17Pošto slijedi prijelazni rok, kreće serancija svaki dan, ja bih ovim što šatro nešto znaju pa se ****, automatski brisao postove. Ne mlatite praznu slamu, pun qurac svaki transfer rok. Kad vidim da daju nekakve hintove, a neće da kažu ko, šta i kako, mrak mi na oči padne.
Nije jos ni zakazana sjednica UO ,trebao je Mirvic prije 10 dana doci ali odlozio je zbog nekih svojih stvari.Tako da prije toga nevjerujem se nece nista ni desiti,mora trener valjda podnijeti svoj izvjestaj tu,npr Velež je dan poslije nase utakmice imao tu istu sjednicu ,tako da necu reci da kasnimo ali nadam se da ce to bas brzo doci.
Mada je u onom intervju za N1 rekao da ce to do kraja decembra sve to biti rijeseno sa novim ljudima u klubu pa cemo vidjeti jel od rijeci.
Mada je u onom intervju za N1 rekao da ce to do kraja decembra sve to biti rijeseno sa novim ljudima u klubu pa cemo vidjeti jel od rijeci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Izvini, upecah se kao levatGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:32Ma sarkazam na ove debilane kako se očekuje da će bacati pare u nedogled.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:23Po čemu je gnjida?GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2021, 17:17Pošto slijedi prijelazni rok, kreće serancija svaki dan, ja bih ovim što šatro nešto znaju pa se ****, automatski brisao postove. Ne mlatite praznu slamu, pun qurac svaki transfer rok. Kad vidim da daju nekakve hintove, a neće da kažu ko, šta i kako, mrak mi na oči padne.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jose luis chilavert, bice abd najbolji strjelac kod nad
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Sjebat ce se nacija 

A sta mi je to donijelo kad nisam dobio niti jedan glas za kantu godine
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
- Kontakt:
Jos jedan clean sheet!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], laznokrilo, riki46 i 21 gost.