Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 11:25

Meni bi stvarno bilo žao da ode u Chelsea jer mi je nakon Gerrarda najdraži igrač ali 50 miliona je fina svota novca.
Iskreno trenutno Torres ne vrijedi toliko ali Chelseau će se sigurno isplatiti što marketinški što postizanjem pogodaka.
Ali ima nade još uvijek da ostane. :D
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jan 2011, 11:25

king1000 je napisao/la:Ako slučajno ode Torres ovaj zimski prelazni rok bi bio katastrofa za nas opet bi bili na istom došao suarez otišao torres ne bi s time ništa postigli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Izgubili bismo...
To je sigurno, mada bi dobili puno love za pojacanja.
Opet, ko je bolji od Nanda?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 11:29

Ako Torres ode, onda smo jos gori...jer Suarez nije klasa kao Torres...
Nadam se da ce se sve rjesiti danas ili sutra, pa cemo vidjeti...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 11:30

ackeey je napisao/la:
king1000 je napisao/la:Ako slučajno ode Torres ovaj zimski prelazni rok bi bio katastrofa za nas opet bi bili na istom došao suarez otišao torres ne bi s time ništa postigli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Izgubili bismo...
To je sigurno, mada bi dobili puno love za pojacanja.
Opet, ko je bolji od Nanda?
To je već diskutabilno pitanje.

Torres nije ni sjenka onog starog. :(

EDIT:

Torres: Jednako sam lojalan Liverpoolu kao i prvog dana

Prašina oko sjajnog Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa nikako da se slegne. Već se mjesecima priča o njegovom napuštanju Anfielda, a u istom smjeru idu priče i zadnjih dana...

Bilo je i konkretnih navoda, pa je tako aktualni engleski prvak Chelsea još jednom, kao i prošlog ljeta, odlučio krenuti u "lomljenje" Liverpoolove uprave. Ponudili su za Torresa 35 milijuna funti.

No, Liverpool je promptno odbio ponudu za igrača koji ima valjani ugovor s klubom do 2013. godine. Ipak, mediji na Otoku su plasirali vijest po kojoj u Torresovom ugovoru postoji klauzula, koja kaže da Španjolac može otići ako se pojavi kupac spreman ponuditi 50 milijuna odštete.

Isto tako, "zločesti" otočki mediji su se u petak navečer raspisali da je dovođenje odličnog urugvajskoga napadača Luisa Suareza iz Ajaxa najbolji znak da je Liverpool spreman pustiti Torresa.

No, igrač se kratko oglasio u javnosti i rekao:

- Želim, ovim, možda razriješiti neke dvojbe. Ja sam lojalan klubu kao što sam bio i prvog dana kada sam došao na Anfield. Ne želim da se moje ime vezuje uz nekoga tko želi otići odavde. Tu sam i zadovoljan sam - rekao je španjolski reprezentativac.

U 23 ovosezonske utakmice u Premiershipu Torres je postigao devet pogodaka što ga drži na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca. :lol:
FK Pjetlovi

red_boy
Kontakt:

Post Postao/la red_boy » 29 jan 2011, 11:32

[youtube][/youtube]

kako bi nam sada aqua man dobro dosao... momak se preporodio u juventusu!!! ne mogu da vjerujem da su ga pustili na posudbu, isto kao da mi imamo viska kvalitetnih igraca. ABD da nam se vrati na ljeto... YNWA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 11:46

red_boy je napisao/la:[youtube][/youtube]

kako bi nam sada aqua man dobro dosao... momak se preporodio u juventusu!!! ne mogu da vjerujem da su ga pustili na posudbu, isto kao da mi imamo viska kvalitetnih igraca. ABD da nam se vrati na ljeto... YNWA
:lol: Samo petom dodaje.

Aqua je odličan igrač ali po meni Meireles je bolji.Ioako ga vratimo (u šta čisto sumnjam) onda će ili on ili Meireles na klupu.Aqui odgovara SERIA A i njihov stil nogometa,a isto tako vjerujem da će Juve odlučiti da otkupi ugovor koji će ih koštati čini mi se 14m €.
FK Pjetlovi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 29 jan 2011, 12:05

Luis Suarez has just arrived at Melwood :) :D

Samo nek' potpise bar on pa nek' ide plavka u Chelsea :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 12:07

VELA je napisao/la:Luis Suarez has just arrived at Melwood :) :D

Samo nek' potpise bar on pa nek' ide plavka u Chelsea :D
Ma neće Torres nigdje. :P
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jan 2011, 12:10

Ne znam sta da pisem, ne znam sta da mislim. Stvarno sam zbunjen. :?

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 12:20

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jan 2011, 12:23

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 29 jan 2011, 12:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Tako je ! 8-)
Pa je l' vi vise vjerujete oficijalnoj izjavi na liverpoolovoj stranici ili ovoj izmisljotini ?
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 12:28

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Tako je ! 8-)
To me jos vise zbunjuje, ako je zatrazio transfer....sto bi nakon par sati rekao lojalan sam LFC-u kao prvog dana....

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 jan 2011, 12:28

Decko sad zna i uklizavati 8-) . Ne vjerujem da ce Juve propustiti priliku da ga otkupi, a i on je izrazio zelju da ostane tamo.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 jan 2011, 12:31

There is no name on the back of a Liverpool shirt that's more important than the crest in the front of it! Through the wind and rain!
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jan 2011, 12:58

YNWA je napisao/la:nije sve u parama ;) , Torres je mnogo puta pokazao da voli Liverpool, i prije je mogao ovo uraditi ali nije, cekao je da vidi da li ce Liverpool ponovo moci biti konkurent, i u kojem se pravcu krece klub, i kojm brzinom, ocigledno je da idemo previse sporo, cim se ovo sad desava i na ljeto je mogao otici, ali nije, nego je pokazao ljubav prema klubu i na svjetskom prvenstvu, ono sto je on uradio ne bi ni Gerrard, koji je također bio na pragu chelsea pa nije otisao, vidjet cemo sta ce biti sad, sto se mene tice Torres moze otici, a ako bude ostao opet ce imati moju podrsku kao i dosad jer shvatam zbog cega je ovo uradio, iz istog razloga je napustio atletico, a sigurno vise voli taj klub nego Liverpool
liverpool je dao puno torresu a i on liverpoolu i sve bi bilo ok da on nije ovako kasno zatrazio taj transfer. malo je problem ako ga danas prodamo u preostalom vremenu naci pravu zamjenu.
ja ne bi da razbijam glavu sa tim sta je trac sta je istina ali bilo bi u najmanju ruku glupo prihvatiti bilo kakvu ponudu koja ukljucuje sturridgea jer taj nam nikako ne treba. ja se jos nadam da ce torres ostati ali ko zna...
You are someone else I am still right here

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 13:13

Sad znamo kako je navijacima Ajaxa kad smo im uzeli Suareza..

Al et Torres preko noci psotade From hero to zero. Sad i da ostane to nece biti to. Nek ide samo nek nam daju pare. izdrzat cemo do ljeta nekako i onda imati love da dovedemo 3-4 kvalitetna pojacanja na pozicije koje nam skripe..
Za 2je sedmice treba ocekivat da nam Torres zabije 2 gola kad budemo protiv Chelsea igrali.. Ak predje dabogda mu Skrtel nogu slomio na 6 djelova.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 jan 2011, 13:16

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sad znamo kako je navijacima Ajaxa kad smo im uzeli Suareza..

Al et Torres preko noci psotade From hero to zero. Sad i da ostane to nece biti to. Nek ide samo nek nam daju pare. izdrzat cemo do ljeta nekako i onda imati love da dovedemo 3-4 kvalitetna pojacanja na pozicije koje nam skripe..
Za 2je sedmice treba ocekivat da nam Torres zabije 2 gola kad budemo protiv Chelsea igrali.. Ak predje dabogda mu Skrtel nogu slomio na 6 djelova.
Ja ipak na kraju mislim da on ne ide negdje al et vidjecemo...nego sta ces s nickom ako ode... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 29 jan 2011, 13:18

Ma sta se palite na gluposti , covjek je toliko puta rekao da mu je dobro u Liverpool-u i da ne zeli ici , ja sam ubjedjen da od njegovog odlaska nema nista !
Zadnja izmjena: Sanchez_8, dana/u 29 jan 2011, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

red_boy
Kontakt:

Post Postao/la red_boy » 29 jan 2011, 13:18

Liverpool8 je napisao/la:

Decko sad zna i uklizavati 8-) . Ne vjerujem da ce Juve propustiti priliku da ga otkupi, a i on je izrazio zelju da ostane tamo.
ma trebalo mu je samo dati prostora da se dokaze... ali eto sta je tu je... umjesto da sada igra gerrard meireles aquilanii i joe cole u veznom... bili bi zemlja jaki!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.