English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Situacija je takva da se prema pravilniku utakmica morala odgoditi. Nije skroz korektno prema njima, ali nema tu drugog rješenja.
-
- Kontakt:
Maroša

Uz ovakav nam je rezultat i 1 0 dovoljno.

Uz ovakav nam je rezultat i 1 0 dovoljno.
Gleda se medusobni duel. Dobio Vitesse 1-0, a Tottenham 3-2. Medutim, pravilo gola u gostima je ukinuto, pa ce odlucivati gol razlika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ocito se PL ne slaze s tobom, pisi im mail sta da ti kazemBenWhite je napisao/la: ↑09 dec 2021, 22:33Ne treniraju, kme kme
Pa i u Arsenalu je bilo i osoblja zaraženog. I u Cityu. Šta treba, sve stati u ligi jer je korona u Totenhemu hahaha
Imaš dovoljno igrača u klubu, odigraj utakmicu. Brajton niti bilo ko drugi, ne želi odgađanje jer slijedi svima zgusnut raspored.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kad je Jack postao Japa?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
PL se ne slaže sa mnom da i je gaženje po sred face makar žuti. Ili da je glavata spodoba napravila penal na OTu. Nemam kad slati mailove za sve nebuloze kriminalnog FA.Lillard je napisao/la: ↑10 dec 2021, 02:02Ocito se PL ne slaze s tobom, pisi im mail sta da ti kazemBenWhite je napisao/la: ↑09 dec 2021, 22:33Ne treniraju, kme kme
Pa i u Arsenalu je bilo i osoblja zaraženog. I u Cityu. Šta treba, sve stati u ligi jer je korona u Totenhemu hahaha
Imaš dovoljno igrača u klubu, odigraj utakmicu. Brajton niti bilo ko drugi, ne želi odgađanje jer slijedi svima zgusnut raspored.
41:34
Okomili se na Arsenal i to je to
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ode Torres, ko zamjena se spominje Feliks, valjda ga Čolo nije sje.bo ko Saula
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobar transfer za obje strane realno. Ferran u Cityu nema mjesta, 5 je ofanzivaca ispred njega koji nude više(Mahrez, Sterling, Foden, Grealish i Jesus + Silva koji igra i vezu i krilo), a isproban je na sve tri pozicije... tako da je minutaža samo u kupu ili kad treba odmoriti nekoga, a šteta da propada jer nije loš igrač uopšte. U Barseloni će imat prostora za igru i vjerujem da će bit ok. Vama treba igrač koji ima gol u sebi, a Torres ima. Plus i cijena je normala, City će zaraditi na njemu i dobiti lovu koju će preusmjeriti na Feliksa/ili nekog drugog ofanzivca sad u januaru.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Kako sexy kartica

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Anthony Martial želi napusitit Manchester United u januaru! 
Njegov aget Philippe Lamboley je za Sky Sports News rekao: “Anthony želi napustiti klub u januaru.
On mora igrati. Ne želi ostati i ja ću uskoro razgovorati sa klubom."
Wlcm Henry.
Njegov aget Philippe Lamboley je za Sky Sports News rekao: “Anthony želi napustiti klub u januaru.
On mora igrati. Ne želi ostati i ja ću uskoro razgovorati sa klubom."
Wlcm Henry.
41:34
Lafa cukur
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Daj ga u Liverpool.
Srce mi stalo one godine kad predje u United.
Srce mi stalo one godine kad predje u United.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Martial bi u Poolu bio WC napadac. Bolji od svih koje trenutno imaju na toj poziciji
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Dobro, necemo srat sad.
Smatrao sam te za ozbiljnijeg forumasa.
Ali mogao bi biti solidna četvrta opcija i to mislim ozbiljno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A dobro, zaboravio sam napomenuti: /da je/ kao mladic presao u Pool umjesto Uniteda.
Njegov problem je psihicke prirode. Strasno je talentovan napadac, jos jednako dobro pokriva i lijevo krilo. In hindsight, jasno je da ovaj United (LvG-present) nije bio dobro mjesto za njegov razvoj
Njegov problem je psihicke prirode. Strasno je talentovan napadac, jos jednako dobro pokriva i lijevo krilo. In hindsight, jasno je da ovaj United (LvG-present) nije bio dobro mjesto za njegov razvoj
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Lik izgleda kao da je na ivici da izvrši samoubistvo svakog trena.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.