FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao veliki Romanista mogu da kažem da je nama baš teško dati gol
P.S. ne potcjenjujem nikoga
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
U Krupi je sjecam se fino igrao, prije odlaska u Švedsku, u onoj njihovoj ekipi što je izborila finale kupa, sa Vukotićem, Fajićem.... Inace, otišao je u klub koji je tada bio prvoligaš, igrao standardno, kao i kasnije u drugoj ligi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad cemo vidjeti kakve planove ima Mirvic. Vidjet cemo kakvi ce se igraci dovoditi i ko ce ih dovoditi.
Fali nama puno toga, ali najbitnije je da prvo krilne pozicije rijesimo. Pa kasnije ici redom. Bez krila se nemamo čemu nadati.
Fali nama puno toga, ali najbitnije je da prvo krilne pozicije rijesimo. Pa kasnije ici redom. Bez krila se nemamo čemu nadati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mi smo tek na nuli, trebamo se svi potruditi da za neko vrijeme to krene uzlaznom putanjom. Neće Mirvić dati lovu tek tako, budi siguran u to.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 21:26Sad cemo vidjeti kakve planove ima Mirvic. Vidjet cemo kakvi ce se igraci dovoditi i ko ce ih dovoditi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ja bih vratio Tinu Sušića, niko nije valjao loptu kao on na sredini.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa njim u ekipi nikad nismo bili 4GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2021, 21:57Ja bih vratio Tinu Sušića, niko nije valjao loptu kao on na sredini.

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Otjerali smo ga kao kera, bumerang nam se vratio.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 22:02Sa njim u ekipi nikad nismo bili 4GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 dec 2021, 21:57Ja bih vratio Tinu Sušića, niko nije valjao loptu kao on na sredini.![]()
Ne mogu ovi divlji stranci s Fanimom u rečenicu. Sve mu najgore želim jer je glumac i čkapi, ali on je prošao fudbalsku školu kakvu ovi divljaci mogu sanjati. Nisam vala za dovođenje ovih stranaca iz Prijedora. Pogotovo ne za plaćanje bilo kakve odštete, na ljeto kao slobodni i nekako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mi se htjeli ili ne moramo okrenuti tim igračima 2001. godište i mlađe. Pokupiti što je moguće više takvih iz ove lige.
Znam da je premali uzorak, ali među našim najboljim izlaznim transferima u smislu kasnije ostvarene karijere su djeca koja su se razvila u drugim klubovima, a mi ih potpuno etablirali. Cimirot, Kovačević i Duljević.
Pored takvih, svakako akademija.
Znam da je premali uzorak, ali među našim najboljim izlaznim transferima u smislu kasnije ostvarene karijere su djeca koja su se razvila u drugim klubovima, a mi ih potpuno etablirali. Cimirot, Kovačević i Duljević.
Pored takvih, svakako akademija.
- napoleon72
- Kontakt:
I to kakav glumac...joker90 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:23Ne mogu ovi divlji stranci s Fanimom u rečenicu. Sve mu najgore želim jer je glumac i čkapi, ali on je prošao fudbalsku školu kakvu ovi divljaci mogu sanjati. Nisam vala za dovođenje ovih stranaca iz Prijedora. Pogotovo ne za plaćanje bilo kakve odštete, na ljeto kao slobodni i nekako.

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocete li, da vam opet Cartel nadje par igraca slobodnih koji bi bili spremni odmah doci igrati, a kvalitet su? 

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
samo treba kritikovati cim nekog dovedu,pljuvati odmah na pocetku da zna gdje je dosao i da mora da gine da bi pokazao suprotno.
dosta vise onoga"cekajte da krene igrati pa da pokaze","bio u skoli barselona,reala ajaxa,,Boke",sve neki kapitalci i profesionalci ,koji misle da su level iznad svih pa se setaju po terenu i glume manekene ,pa gdje ima da dovedes napadaca a on 1 gol da,to treba od plate odbijati
dosta vise onoga"cekajte da krene igrati pa da pokaze","bio u skoli barselona,reala ajaxa,,Boke",sve neki kapitalci i profesionalci ,koji misle da su level iznad svih pa se setaju po terenu i glume manekene ,pa gdje ima da dovedes napadaca a on 1 gol da,to treba od plate odbijati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kakvo seljačko poimanje fudbala i rezonovanje stvari.. 
Čuj treba napljuvati ko god došao hahahahahah, e svašta.. Igrač ne mora da gine, opet papanske fraze ala Mulalić. Igrač treba da je profesionalac, jer ako je profesionalac samim tim se podrazumijeva da će davati sve od sebe. Isto tako, opet se mora ponoviti, igrač/igrači kad ne mogu meda na terenu, ne znači automatski da neće da trče, već da nemaju ostalih fudbalskih kvaliteta. Nije fudbal samo trčanje.
Treća stvar, ne možeš odbijati od plate zbog loše statistike, nije 18. stoljeće.

Čuj treba napljuvati ko god došao hahahahahah, e svašta.. Igrač ne mora da gine, opet papanske fraze ala Mulalić. Igrač treba da je profesionalac, jer ako je profesionalac samim tim se podrazumijeva da će davati sve od sebe. Isto tako, opet se mora ponoviti, igrač/igrači kad ne mogu meda na terenu, ne znači automatski da neće da trče, već da nemaju ostalih fudbalskih kvaliteta. Nije fudbal samo trčanje.
Treća stvar, ne možeš odbijati od plate zbog loše statistike, nije 18. stoljeće.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nemoj svega ti, za trenutno stanje veći si krivac od Sabrine.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 10:15Hocete li, da vam opet Cartel nadje par igraca slobodnih koji bi bili spremni odmah doci igrati, a kvalitet su?![]()
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Da me slusala sad bi se igrale u Evropi grupe ebem te u dupeGalileoGalilei je napisao/la: ↑10 dec 2021, 12:47Nemoj svega ti, za trenutno stanje veći si krivac od Sabrine.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 10:15Hocete li, da vam opet Cartel nadje par igraca slobodnih koji bi bili spremni odmah doci igrati, a kvalitet su?![]()

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Kyle88, OzmoodPinglewood i 35 gostiju.