Ili dođe iz p.ičke materine kao Bodul.Fazlija je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:30Svaki taj stranac koji vec igra pl kada dodje u Sarajevo potrudi se par utakmica odigra dobro raja ga malo uzdigne i odmah se ufura i misli da je Maradona. Kasnije nece da igra jer misli da bi trebao preci u Real Madrid.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:04Nemoj zezat brate.Samo eurogolom protiv Buducnosti on se nama isplatio(financijski).Pa i prosle sezone u drugom dijelu donio nam min.10 bodova.Ne bi izasli u Evropu uopste da nije njega bilo.Bukvalno uz Kovacevica nosio je citavu ekipu na ledjima.
I evo sad kad ode na zimu opet cemo uzeti nesto za njega(manje od 50k€ necemo sigurno)
Medjutim,o ponasanju ovo zadnje pola godine necemo pricati....
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Mi se trebamo riješiti veterana u ekipi ima ih previse Lazic, Bodul, Dupovac, Velkoski, Hebibovic, Ahmetovic. Gurati mlade a pokusati dovesti dva kvalitetna igraca koji ce biti prevaga na terenu.
Ako ce se iko tjerati neka to bude mirzino mladunce !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tako je!bordobijeli je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:08Mi se trebamo riješiti veterana u ekipi ima ih previse Lazic, Bodul, Dupovac, Velkoski, Hebibovic, Ahmetovic. Gurati mlade a pokusati dovesti dva kvalitetna igraca koji ce biti prevaga na terenu.
Zaista hvala velikoj vecini nabrojanih koji su sigurno zauvijek utkali svoje ime i prezime u historiju Naseg kluba. Neke treba nagraditi mozda nekom pozicijom u klubu, nekima dati zahvalnice, poklon i Alajhmanet. Zasto se bojimo rijesiti se 5-6 sporih igraca. Dok god su tu gledat cemo anemično, bezidejno, sporo, neatraktivno, bojažljivo Sarajevo i pitati se da li ce biti u toku 90min 2 ili 3 suta u okvir gola.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Takodjer, Tomislav Kis napadac Zalgirisa gdje igra i Tatko, istice mu ugovor 31.12. u dobroj formi zadnjih godina, nije star, isti menadjer ko Bagarica... Ima dobrih igraca samo da ih je premuntati u ovu kaljuzu nekako hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:01Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ihhhh Kiš je zvijer samo takva, odnio bih Ahmetovica, Cmiljakana i Bagarica na ledjima u zamjenu za njega.keli je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:03Takodjer, Tomislav Kis napadac Zalgirisa gdje igra i Tatko, istice mu ugovor 31.12. u dobroj formi zadnjih godina, nije star, isti menadjer ko Bagarica... Ima dobrih igraca samo da ih je premuntati u ovu kaljuzu nekako hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:01Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:03Takodjer, Tomislav Kis napadac Zalgirisa gdje igra i Tatko, istice mu ugovor 31.12. u dobroj formi zadnjih godina, nije star, isti menadjer ko Bagarica... Ima dobrih igraca samo da ih je premuntati u ovu kaljuzu nekako hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:01Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
Dobro si ga zapazio,ovaj bi prekuco kod nas

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Odličan igrač, kad skontaš da je otišao iz Dugopolja. Ali, dobija sigurno bolje ponude nego što Sarajevo može ponuditi. Ali, recimo neka naši bace skauting na 2. HNL imaš bruku takvih potencijala tamo i sigurno bi bili jeftiniji u odnosu na neke naše "zvijezde".keli je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:03Takodjer, Tomislav Kis napadac Zalgirisa gdje igra i Tatko, istice mu ugovor 31.12. u dobroj formi zadnjih godina, nije star, isti menadjer ko Bagarica... Ima dobrih igraca samo da ih je premuntati u ovu kaljuzu nekako hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:01Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sreten Milošević prošle godine nam se nabacivao 19 god. napadač igra za Zvijezdu 09. Malte ne za dž ga možeš dovesti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Bez obzira na slab ucinak,veoma dobra polusezona
A sta tek reci za ovu zvijer

A sta tek reci za ovu zvijer

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sta mu je Lea Kis?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:26keli je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:03Takodjer, Tomislav Kis napadac Zalgirisa gdje igra i Tatko, istice mu ugovor 31.12. u dobroj formi zadnjih godina, nije star, isti menadjer ko Bagarica... Ima dobrih igraca samo da ih je premuntati u ovu kaljuzu nekako hahahNisamInSajder je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:01
Jest. Dobit će slobodne papire vjerovatno. Tužio je klub FIFA.
Dobro si ga zapazio,ovaj bi prekuco kod nas![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nagledah se i Bagarićevih "promašaja" praznog gola.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Znaci pauza opet gdje ce se vezat za nas jedno 60-70 imena a na kraju kao uvijek dodju eventualno dvojica prinova (nisu cak ni pojacanja) i tako evo godinama.
Joj al kad vidim ove ublehase da prave kompilacije poteza u polusezoni gdje nemaju gola zabijenog... fataj se teretane i treninga, mani se jutub klipova...
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Al se blamiraju sa ovim "reprezentativcima"
Majstore ako citas forum, nemoj vise majke ti, mene stid.
Majstore ako citas forum, nemoj vise majke ti, mene stid.
NEMA NAZAD
Kakav je ovaj Irfan Jasarevic, sad citam nekada najbolji lijevi bek plbih hah, nakon 3-4 sezone u svedakoj sad ima slobodne papire
Pidro je Marcelo za njega. 26 godina klupa u 3 ligi svedskoj
Catakovic usao sa klupe i dao gol Romi u ECL
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast