Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
opet vi o krkanima sa Youtube-a 

Ma ne vjerujem baš da se ubila zbog hejt komentara ili tako nečega od strane ovog brdskog praseta. Vjerujem da je tu nešto mnogo ozbiljnije.
41:34
Radi obostranog vrijedanja od prije 2,3g da se ubije
.da da
.da da
Zašto se rijetko gdje u lokalima može naći Britvic tonic, јebo ga Schweppes.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam da li si ikad usao na bilo koji od njenih drustvenih profila ali su ljudi do jucer pisali iste uvrede i najgore moguce kletve i zelje za bolescu, smrti i sl. Bez obzira da li se desilo zbog toga ili ne vrijeme je da se ovom idiotu pokaze da nije normalno to sto radi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedan Baka prase u startu ubija potencijalnih 50debila kao on..tako da i nije lose imat jednog dominantnogStevieG8 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:37Ne znam da li si ikad usao na bilo koji od njenih drustvenih profila ali su ljudi do jucer pisali iste uvrede i najgore moguce kletve i zelje za bolescu, smrti i sl. Bez obzira da li se desilo zbog toga ili ne vrijeme je da se ovom idiotu pokaze da nije normalno to sto radi.

- ASD
- Kontakt:
Pristala je da bude javna ličnost i to jako popularna. Mislim da je imala nekoliko stotina hiljada pratitelja.
U njenom životu je siurno bilo jako puno hejt komentara i prijetnji.
To je nešto sa čim se susreće svaka popularna ličnost.
Ne vjerujem da se zbog ovog ubila.
U njenom životu je siurno bilo jako puno hejt komentara i prijetnji.
To je nešto sa čim se susreće svaka popularna ličnost.
Ne vjerujem da se zbog ovog ubila.
Kolika budala moras biti da se ubijes zbog hejt komentara ili youtubea, facea, instagrama i slicno. To je kad si opsjednut i iskompleksiran tim drustvenim mrezama da ti zivot znace. Zivot je sve ono van drustvenih mreza. Isto tako ne mogu da vjerujem da ima bolida koje prate ove youtube-re, tipa ovo Prase i tako te. Koliko moras imati slobodnog vremena da to pratis i koliko ti treba zivot biti jadan? Ja sam eto samo procitao na netu da ih ima par popularnih ali ih ne bi trazio na youtube-u nema tih para.
gdje cete za novu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasto vam to zvuci nemoguce, zamisli svako jutro se budis i u inboxu poruke uvrijedljivog sadrzaja, nismo svi isti da nas to ne dotice. Takodjer ne iskljucujem mogucnost da su joj i uzivo fanovi levatine praseta svasta dobacivali, niste svjesni kakvi su debili danasnja djeca koje youtube odgaja, imam ih par u blizoj porodici, odgovorno tvrdim da su ta djeca debili nad debilima i da ce u buducnosti biti propaliteti. Naravno kao sto neko kaze sve to ide uz taj zivot "slavnih" ali opet ne znaci da je to uredu.
Baka prase i takvi koje prate djeca da sutra kažu nešto protiv mene, ja bih dobio 10000 poruka prijetnje i ostalog. Jednostavno takav hive mind.
Da li se zbog toga ubila, teško je reći. Vjerujem da to vrijeđanje nije bio direktni razlog, faktor koji je "pomogao" njenoj odluci sigurno.
Sto se tice Bake, čak sam ga i pratio prije dok je igrao samo League of Legends, ima karizmu za to, malo sam ga pratio i kad su počeli sa disstrackovima i tu je dobio ogromnu popularnost i promijenio se totalno.
Da li se zbog toga ubila, teško je reći. Vjerujem da to vrijeđanje nije bio direktni razlog, faktor koji je "pomogao" njenoj odluci sigurno.
Sto se tice Bake, čak sam ga i pratio prije dok je igrao samo League of Legends, ima karizmu za to, malo sam ga pratio i kad su počeli sa disstrackovima i tu je dobio ogromnu popularnost i promijenio se totalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U porodici imam nekoliko rođaka i rodica koji su generacije 2000 i mlađe i nekako smo kroz česta porodična okupljanja provodili dosta vremena skupa iako nismo blizu generacijski. Promjena od kako su ta djeca dobila smartphone i neograničen pristup youtubeu a posebno tiktoku zadnjih godina je prostoenobarca je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:46Zasto vam to zvuci nemoguce, zamisli svako jutro se budis i u inboxu poruke uvrijedljivog sadrzaja, nismo svi isti da nas to ne dotice. Takodjer ne iskljucujem mogucnost da su joj i uzivo fanovi levatine praseta svasta dobacivali, niste svjesni kakvi su debili danasnja djeca koje youtube odgaja, imam ih par u blizoj porodici, odgovorno tvrdim da su ta djeca debili nad debilima i da ce u buducnosti biti propaliteti. Naravno kao sto neko kaze sve to ide uz taj zivot "slavnih" ali opet ne znaci da je to uredu.

Baki Prasetu bi sevap bio rascopat lobanju bejzbolkom.
Prije 5-6 godina sam na YT gledao kad je Marcus Dibble u svom "call out" serijalu započeo brutalno ismijavanje klinca - Percy Cawthorne - Inglis... lik se zbog konstantnog bullyinga prošle godine ubio. Tako da nije nemoguće ni da je Kika to trpila par godina a onda jednostavno nije mogla više
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Juventinissimo
- Kontakt:
Jaca dominacija nije vidjena od dominacije na korona temi od strane transadministracije.Tekashi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:49https://www.klix.ba/sport/plivanje/tran ... /211209077
Dominacija![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nije bila stabilna psihički, depresija šta li, al niko se neće ubit od komentara balavurdije, pogotovo neko ko to čitav život radi i izložen je javnosti. Da je uticalo u nekoj mjeri moguće da jeste, al ne vjerujem da je to glavni razlog, patila je od nečeg drugog
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma cast izuzecima ali vecina ih je bas teski levati, to je krivica roditelja takodjer, cim prohodaju mobitel ili tablet u ruke i nek ih internet odgaja. Internet je odlicna stvar uz pravo koristenje ali djeca to vecinom ne koriste na pravi nacin i u njihovim rukama neogranicen pristup internetu cesto ne donese nista dobro.StevieG8 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:52U porodici imam nekoliko rođaka i rodica koji su generacije 2000 i mlađe i nekako smo kroz česta porodična okupljanja provodili dosta vremena skupa iako nismo blizu generacijski. Promjena od kako su ta djeca dobila smartphone i neograničen pristup youtubeu a posebno tiktoku zadnjih godina je prostoenobarca je napisao/la: ↑09 dec 2021, 16:46Zasto vam to zvuci nemoguce, zamisli svako jutro se budis i u inboxu poruke uvrijedljivog sadrzaja, nismo svi isti da nas to ne dotice. Takodjer ne iskljucujem mogucnost da su joj i uzivo fanovi levatine praseta svasta dobacivali, niste svjesni kakvi su debili danasnja djeca koje youtube odgaja, imam ih par u blizoj porodici, odgovorno tvrdim da su ta djeca debili nad debilima i da ce u buducnosti biti propaliteti. Naravno kao sto neko kaze sve to ide uz taj zivot "slavnih" ali opet ne znaci da je to uredu.potpuna povučenost, asocijativnost, iskrivljen govor s tim nekim frazama i doskočicama koje idu uz ljude koji kreiraju taj sadržaj a da ne govorim da se u telefon bulji non stop, užas.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.