Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Wanza212
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Wanza212 » 29 jan 2011, 02:02

Izvinjavam se u prijasnjem postu u vezi Kennya.Ne brinem se za buducnost kluba.
Kenny oprosti mi.... :D :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jan 2011, 02:06

Get your money on Torres scoring both goals in a 2-0 chelsea win v us next week..
HAHAHA, ovo me je nasmijalo. :lol:

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 29 jan 2011, 02:58

[youtube][/youtube]

Ma strasan je !

Torres ne mice nigdje 100% !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jan 2011, 08:48

Meni je Torres strasno pao u ocima. Klub je i njemu i Gerrardu svasta obecavao, al' nek' razmazeni skonta da je i on dosta kriv za situaciju. Sto se mene tice moze ici, neka slijedi hinjski put mascha i owena, sve ono sto je pricao palo je u vodu...Koliko ga mi cekamo da proradi i on sad ovako!
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jan 2011, 09:14

Eh znači ostvaruje se još jedno moje previđanje ili želja sa samog početka sezone. Mada sam ja govorio da bi bilo najbolje da ga prodamo Cityiju za Adama Johnsona i naravno pozamašnu sumu, ali eto lisica je pravo lice pokazala u januaru.
Da smo imali bilo kakvog drugog kvalitetnog napadača sigurno je da bi danas imali 3 više boda protiv Tottenhama, 1 bod protiv Newcastla, da ne idem dalje minimalno bi imali 4 boda više. Evidentan je njegov bojkot bio od početka sezone za Roya, kada on nije igrao pobjeđivali smo po 3-0 a on kada je igrao poraz ili remi. Ja već duže vremena govorim da on nije nikako u dobrim odnosima sa Maxijem, možda postoji i neka svađa među njima dvojicom pa to treba provjeriti.
U Liverpoolu ima platu od 110 000 funti sedmično, SCKA mu nudi 230 000 i odmah je poletio. Toliko o velikoj ljubavi prema navijačima i klubu.Njemu ugovor ističe 2013, možda je to još jedan slučaj Ronney, gdje igrač želi veću platu, jer sam sasvim siguran da zna da je se Rooney izborio da ima 250 000 funti sedmično, pa pokušava na isti način da i sebi poveća platu.
Žao mi je mnogih koji će morati mijenjati imena ovdje na avatarima, kao i same slike avatara, jer sve da i ne ode sad u januaru, ovaj njegov zahtjev za transfer je meni pad u očima na niske grane kao odlazak Owena u United.
Drago mi je da jedino to da smo se riješili jedine žene u našem fudbalskom timu i da ćemo u dogledno vrijeme početi igrati opet muški fudbal, gdje ćemo i mi imati 11 muškaraca na terenu.
Moj stav je oduvijek bio da je Liverpool krenuo propadati kada je želio nekakvu revoluciju van okvira UK, kakva crna francuska, španska ili holandksa revolucija kada u ekipi nema engleza ili škota.
Sad ostaje veliki žal za Džekom koji je prešao u City, jer bi on bio idealna zamjena za ovu ženu. Sad nam je potreban jedan visoki napadač, tipa Carrol kojeg od početka sezone želim vidjeti u našem dresu. Ali je vremena do kraja prelaznog roka ostalo malo.
Moje iskrene želje Torresu bi bile da Bog da ti sljedeće dijete zvalo Terryija tata :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 09:24

E ovo je nešto što ni @Rizah nije znao. :mrgreen:

Helem, ovo je fakat nešto neočekivano. Već sam i zaboravio kakav je Torres bio u Atleticu, dakle navik'o sam da ga gledam u dresu Liverpoola, te kako zabija na otočkim terenima. No, izgleda da će to isto raditi, al' ne u crvenom dresu. Ono što je dobro u svemu ovome je novac. Dakle, sigurno da Torres ne vrijedi 50+ miliona funti, tako da možete zadovoljno trljati ruke zbog ovoga(svi znamo koliko je opasno imati nezadovoljnog igrača u timu). No, plašim se da taj novac neće biti potrošen u prave svrhe(dakle, doš'o je Suarez(valjda), a on nije tip igrača na kojeg bih se smio kladiti da je pristojna Torresova zamjena). Kao što @Fera napisa, treba vama jedan robusniji napadač, koji će se moći laktati sa protivničkim odbranama, a ne Suarez koji svakako igra, kao što @Admir napisa, krilnog napadača. Činjenica je da vi nemate taj stil igre u kome bi ovakav napadač profitirao(dakle, ne igrate poput Arsenala i Barcelone), pa je to još jedan razlog zbog kojeg mislim da ćete ipak morati dovesti nekog "sidraša", makar na posudbu do kraja sezone.

Što se tiče zabijanja noža u leđa, pa nije li to Liverpool radio Torresu posljednje 2 sezone? Ok, nije igračevo da traži pojačanja, ali ako je i nama(običnim smrtnicima) bilo vidljivo da nemate širok roster, te da su pojačanja potrebna kako biste napravili odlučujućo korak, zašto to uprava nije učinila? Nemoguće je da niste imali novca za jedno pojačanje koje bi zadovoljilo apetite kako igračima, tako i navijačima, a koje bi svakako pošteno odrađivao posao na terenu. Dakle, zasićenje kombinovano sa nezadovoljstvom i glađu za trofejima je dovelo do ovog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 10:01

Ne znam šta da kažem u vezi Torresa. :cry:

Razočarao me ali vjerujem da će ostati bar do kraja sezone,ako neće neka Chelsea iskešira 50 miliona i doviđenja.Dovesti jednog robusnog napadača što ponavljam već godinu dana,lijevog beka i krilo.Vidjećemo šta će biti u toku dana. :evil:
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 jan 2011, 10:08

Ko bi rekao.... :? :?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 10:11

Ne znam... :(

Prije par sedmica je izjavio da želi ostati u Liverpoolu i pomoći mu i sad ovo. :|

Ako već bude prelazio u Chelsea uzeti samo lovu,od Stturidgea nema ništa bolje nek Pacheco igra. :!:
FK Pjetlovi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 29 jan 2011, 10:14

E da.... Interesuje me šta mu je to značilo da će zauvijek ostati a sad ovako traži transfer nakon par sedmica....

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 29 jan 2011, 10:14

‘Now I feel Liverpool is my English club, the way Atletico is my Spanish club. I would not like to play for another English or Spanish club. This feeling is very important to me.’
Kad neko ovo izjavi.. ne znam, lici mi na neku svadju u klubu..
Sta l ce biti od ovoga :?

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 10:17

Ma to ovi iz Chelsea žele da ga poremete da im ne uvali hat-trick na Stamfordu. :lol:
FK Pjetlovi

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 10:22

Stalno je govorio da ce ostati u klubu....
Sjecam se kad se prije pocetka sezone vratio sa odmora i odmah dao intervju gdje je rekao.."ovo je najveci klub u engleskoj, ostajem..."
Ali eto...Gerrard i Carragher su jedno, a Torres izgleda nesto drugo...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 10:25

Ma haj'd nije ni prvi ni zadnji igrač na svijetu. :roll:
FK Pjetlovi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 29 jan 2011, 10:25

Liverpool supporters have called on the club to allow Fernando Torres to leave after it emerged the Spaniard asked them to consider a £40million offer from Chelsea.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... a-bid.html

This was a brilliant emotional article on Fernando, please share and let everyone and that Spanish player know how much we loved him
http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 29 jan 2011, 10:55

Kao sto sam sinoc napisao, stigla je nova ponuda za Torresa od 42,5 miliona funti i Sturidge!
Ova nije odbijena sto ne znaci da nece, medjutim sad LIverpool ima problem vise iz razloga sto Nando zeli da ide.
Navijaci iznenadjeni odlukom Torresa da napusti klub, medjutim vec danas su reagovali i zvali klub sa molbom da razmisle o prodaji igraca i okrenu novi list u buducnosti Liverpoola!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jan 2011, 11:01

Dan u kojem mene Monolog ne citira ili ne spomene moje ime je propali dan :mrgreen:
Ne znam koliko ti puta moram ponoviti, ali postoje teme rukomet, košarka, tenis, odbojka za ljude od tvog znanja i zvanja. O temama vezano za fudbal možeš pisati na temi Pess chat, pa hajd recimo i kladionica ;-)

Torres je na odmoru svakako tri dana u Španiji i znači pored svega toga što mu je klub dao, on tako.
No, ja sam uvijek mišljenja da je najlakše pričati o čevjeku koji nije tu. Ja pretpostavljam da sad on lagano pijuca koktele na jahti sa ženom i dvije ljubavnice, apsolutno i ne znajući šta se dešava, ali o tome nekom drugom prilikom.
Jutrošnji post je bio napisan prije nego sam popio kahvu :-D tek sam sad došao sebi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 11:11

trebevic je napisao/la:Kao sto sam sinoc napisao, stigla je nova ponuda za Torresa od 42,5 miliona funti i Sturidge!
Ova nije odbijena sto ne znaci da nece, medjutim sad LIverpool ima problem vise iz razloga sto Nando zeli da ide.
Navijaci iznenadjeni odlukom Torresa da napusti klub, medjutim vec danas su reagovali i zvali klub sa molbom da razmisle o prodaji igraca i okrenu novi list u buducnosti Liverpoola!
Šta će nam Stturidge ? :roll: :lol:
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2011, 11:11

nije sve u parama ;) , Torres je mnogo puta pokazao da voli Liverpool, i prije je mogao ovo uraditi ali nije, cekao je da vidi da li ce Liverpool ponovo moci biti konkurent, i u kojem se pravcu krece klub, i kojm brzinom, ocigledno je da idemo previse sporo, cim se ovo sad desava i na ljeto je mogao otici, ali nije, nego je pokazao ljubav prema klubu i na svjetskom prvenstvu, ono sto je on uradio ne bi ni Gerrard, koji je također bio na pragu chelsea pa nije otisao, vidjet cemo sta ce biti sad, sto se mene tice Torres moze otici, a ako bude ostao opet ce imati moju podrsku kao i dosad jer shvatam zbog cega je ovo uradio, iz istog razloga je napustio atletico, a sigurno vise voli taj klub nego Liverpool
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 29 jan 2011, 11:23

Ako slučajno ode Torres ovaj zimski prelazni rok bi bio katastrofa za nas opet bi bili na istom došao suarez otišao torres ne bi s time ništa postigli :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.