FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Leader
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Leader » 28 jan 2011, 10:36

DAVID VILLA je napisao/la:Dani zaista ne zasluzuje vecu platu od Xavija i Inieste iako dobro igra, jer Xavi i Iniesta su Barcelonina djeca... ;)
Villa nije dijete FCB, a ima plaću kao Xavi i Iniesta.

Dani u ManCity može dobiti cca. 10 milja po sezoni, i s takvom ponudom naravno da želi nešto veću plaću u FCB. Meni ne bi bilo toliko nerealno da se u 2. skupini nađu Xavi, Iniesta, Villa i Dani. Ali nikako ne treba dozvoliti da Dani ima veću plaću od te trojice.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 jan 2011, 11:26

Leader je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:Dani zaista ne zasluzuje vecu platu od Xavija i Inieste iako dobro igra, jer Xavi i Iniesta su Barcelonina djeca... ;)

Dani u ManCity može dobiti cca. 10 milja po sezoni, i s takvom ponudom naravno da želi nešto veću plaću u FCB. Meni ne bi bilo toliko nerealno da se u 2. skupini nađu Xavi, Iniesta, Villa i Dani. Ali nikako ne treba dozvoliti da Dani ima veću plaću od te trojice.
ali villa je strijelac i logicno da zbog toga zasluzuje platu u rangu xavija i inieste...dok je alves sebi povisio cijenu bez obzira sto je fantastican igrac , a niko ne moze biti vazniji od kluba...ako alvesa zanimaju vise pare nego klub neka ide gdje ce mu dati vecu platu,a neslazem se da treba udovoljiti njegovom hiru,jer je klub ionako u dovoljnim dugovanjima...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 jan 2011, 11:29

Leader je napisao/la:

Sto uz 50% poreza znaci 5 miliona eura, e sad je pitanje kakvu mu ova bijeda iz Barcelone daje ponudu kad mu je primamljiva zarada od 5 miliona eura godisnje, ali dobro ipak decko je nedokazan i zeli da predje na visi nivo i da postane Profesionalac pa mu se vjerovatno cini City najbolja opcija.
Dio Arsenala

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 jan 2011, 11:38

-Paja je napisao/la: Sto uz 50% poreza znaci 5 miliona eura, e sad je pitanje kakvu mu ova bijeda iz Barcelone daje ponudu kad mu je primamljiva zarada od 5 miliona eura godisnje, ali dobro ipak decko je nedokazan i zeli da predje na visi nivo i da postane Profesionalac pa mu se vjerovatno cini City najbolja opcija.
predze na visi nivo... :roll:
covjek najbolji desni bek a ujedno sve osvojio sa barcom... 8-)
zanimljivo,,,nema sta... :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 28 jan 2011, 11:39

@ Paja - Što, da ode u umjetnu tvorevinu zvanu Man. City i da unazadi karijeru?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 jan 2011, 11:48

Za mene ja alves najbolji bek,odlican je u odbrani i u napadu.Ima odlicnu tehniku,brz je i nadam se da ce se dogovoriti oko transfera.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 28 jan 2011, 11:54

@Paja

Ajde molim te objasni mi zasto radis to sto radis??? Sta pokusavas da postignes svojim komentarima??? OK zelis da provocirs OK provociraj ali postajes dosadan, nije vise zanimljivo dojadio si i Bogu i narodu. Znam da ljecis komplekse na ovoj temi i da te boli sto je tvoj klub samo blijeda kopija Barce ali postao si previse naporan i dosadan.
Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jan 2011, 12:39

Koliko sam ja upoznat(a jesam), u Engleskoj nije porez 50%, već 40%, a to nije mala razlika, moj @Paja, posebno kada se radi o ovim ciframa(dakle, cirka 10 miliona eura ili funti, ne vidim koju ste valutu naveli).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 jan 2011, 15:36

Porez u Engleskoj na plate preko 150 000 funti sedmicno (a takvu bi sigurno Alves trazio) je 50%
Dio Arsenala

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 jan 2011, 17:05

na alvesu je da donese odluku hoce li ostati ili ce otici iz Barce...

P.S.jedva cekam sutra utakmicu protiv Herculesa...bice to jedna zanimljiva utakmica... ;) sretno sutra momci!!!
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 28 jan 2011, 17:16

Nadam se da Dani ostaje barem do kraja ove sezone.

Alves se vraća nakon ozljede, nema Bojana. Popis igrača koji idu u Alicante:
Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Fontàs, Abidal, Maxwell, Mascherano, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Afellay, Messi, Villa, Pedro i Nolito.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 jan 2011, 18:04

Al zato pinto legenda :D
slika :lol:

slika
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 28 jan 2011, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 jan 2011, 18:19

ako Bog da sutra pobjedjujemo...sigurno petardu dajemo opet :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 jan 2011, 21:51

DAVID VILLA je napisao/la:ako Bog da sutra pobjedjujemo...sigurno petardu dajemo opet :mrgreen:
8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 28 jan 2011, 22:10

Ad0 je napisao/la:
DAVID VILLA je napisao/la:ako Bog da sutra pobjedjujemo...sigurno petardu dajemo opet :mrgreen:
8-) 8-) 8-) 8-)
;) ;)

P.S.puno srece nasim momcima...
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 29 jan 2011, 09:28

amertiger je napisao/la:@Paja

Ajde molim te objasni mi zasto radis to sto radis??? Sta pokusavas da postignes svojim komentarima??? OK zelis da provocirs OK provociraj ali postajes dosadan, nije vise zanimljivo dojadio si i Bogu i narodu. Znam da ljecis komplekse na ovoj temi i da te boli sto je tvoj klub samo blijeda kopija Barce ali postao si previse naporan i dosadan.

Ej moj druze, sto se uzbudujes oko njega, lik je stalni stanovnik psihijatrijske klinike, pa mu povremeno dopuste koristenje interneta...
Vidis i sam nacin na koji pise je ''niđe veze'' i ja ga u neku ruku žalim, nije on kriv, Bozije davanje...
Najzalosnije je sto je navijac Arsenala, kluba koji mi je simpatican, ali nije ni blijeda sjenka Barcelone iako se trude da nas kopiraju, ali kopija ne moze biti bolja od originala...
Njega je najbolje ignorisati jer lupa takve gluposti na svim temama, velicajuci Arsenal koji je realno klub bez nekog velikog uspjeha, prosjecan evropski klupcic. Izgradili su svoju akademiju tako sto ''otimaju'' talentovane igrace po cijelom svijetu, pa se hvale da su oni napravili nesto od njega, sto je glupost, Walcot je do sada mogao izrasti u jednog od najboljih na svijetu da nije dosao u Arsenal, gdje rijetko igra...
Ali imaju oni Bentdnera, bolji je od Džeke i Ibrahimovica zajedno...
Ma fakat je smijesna usporedba Barce i Arsenala, jer ovi trebaju jos mnogo hljeba da pojedu da dođu na ovaj nivo, mada mislim da na ovom nivou igra samo Barca i niko vise (Barca je hotel sa 7 zvjezdica za ostale)...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 jan 2011, 09:39

Prica o kopiranju :lol: pa da mi igramo kao ovi antitalenti i poluprofesionalci iz Barcelone prestoa bi navijati za Arsenal.
Dio Arsenala

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 jan 2011, 09:44

-Paja je napisao/la:Prica o kopiranju :lol: pa da mi igramo kao ovi antitalenti i poluprofesionalci iz Barcelone prestoa bi navijati za Arsenal.
uuuuu kako ces se ubrzo poklopit' ;) ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 29 jan 2011, 09:48

-Paja je napisao/la:Prica o kopiranju :lol: pa da mi igramo kao ovi antitalenti i poluprofesionalci iz Barcelone prestoa bi navijati za Arsenal.
Brate ofiran si do bola idi navijaj za onaj pokusaj od kluba!!!!!
Glory Glory Man United !!! :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 jan 2011, 09:59

sta ima poredit :o :o

pa sjecate li se prosle godine najave, kao dvije ekipe koje igraju isto, koje igraju od noge do noge, cuvaju loptu, igraju totalni fudbal.... i naravno dodje tekma, prvih 25minuta, 0:17 u sutevima :lol: :lol: :lol:
fkt je to bilo najbolje poluvrijeme koje je barca odigrala a da nije dala go' ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.