Zasluzeno na sudijski pogonEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:51Milanski blizanci trubaduri
Grizman X-faktor. Zasluzeno Atletiko ide medju 16.
Cigani koji zasluzuju dozivotni ban iz fudbala, i da im neko polomi noge svima
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zasluzeno na sudijski pogonEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:51Milanski blizanci trubaduri
Bilo je dosta igrača, ali ovakvu dominaciju u napadu još nisam vidio. Niko nije imao ovoliki skup osobina koje trebaju jednom napadaču na jednom mjestu. Neko je imao šut, neko tehniku, neko oboje, neko skok, neko njuh, neko brzinu, ali ovaj lik ima sve. Jedino je nepoznanica povrede. Da imam love, ja bih platio Bajernu da ga kupi.
Ne sporim. Natezale su sudije za njih. Ali oni ga zabarski umuvase kod 0:0, dok je Porto masao svoje sanse. Ne mozes u 16 tako. Navijao sam za Porto, ali Spanci su pokazali zasto ih vecina mrzi, igraju antifudbal, ali barem znaju da igraju smislen antifudbal, koji donese rezultat.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:57Zasluzeno na sudijski pogonEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:51Milanski blizanci trubaduri
Nesto si pobrkao. Nisu imali ni bod, uz gol razliku 3-22, sto je apsolutno negativan rekord...
1
Rece navijac Uniteda najodvratnijeg kluba i najlopvskijeg dok ih je Ferguson vodio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:57Zasluzeno na sudijski pogonEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:51Milanski blizanci trubaduri
+2soe je napisao/la: ↑07 dec 2021, 23:02Rece navijac Uniteda najodvratnijeg kluba i najlopvskijeg dok ih je Ferguson vodio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:57Zasluzeno na sudijski pogonEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑07 dec 2021, 22:51Milanski blizanci trubaduri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.