NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Brook Lopez pored 28 poena samo jedan skok na mecu,a igra centra 

Bynum srlja a Wilcox spasava svaki put, daj vadi ga napolje tip nema veze sa kosarkom yebo mater, +4 i slobodno za Jamesa jos 5 minuta.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ne boj se sada ce t macedo3majka je napisao/la:Bynum srlja a Wilcox spasava svaki put, daj vadi ga napolje tip nema veze sa kosarkom yebo mater, +4 i slobodno za Jamesa jos 5 minuta.

bynum i stuckley najgori igraci nba definitivno

- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo izjednacise,ali sve to popravlja ko drugi nego t mac 
jbm ti jamesa, taj sa tim sutem nam ubaci tricu

jbm ti jamesa, taj sa tim sutem nam ubaci tricu

- Donnie Darko
- Kontakt:
ovo je bar lagano, grant hill.edo3majka je napisao/la:Sreca pa ovi neznaju, inace da James ima pomoc u bilo kome nebi ovakav rezultat bio, vido Detroit +3 ali James se raspucao pravo, Gordon dobar ali poceo da srlja, Vilnueva katastrofalan. McGrady 7 asista.
jao pitanja, ko bi imao najbolju karieru da nije bilo povreda i sad tri imena na raspolaganju i to sva trojica moja omiljena igraca svih vremena prvo Penny Hardaway, Tracy McGrady i Grnat Hill, kakve sam ja Qurcate srece koga god obozavam povredi se opasno![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobro je vracamo se...daye trica,pre toga sjajan t mac,daj ovo je smesno ako izgubimmo...ovja james pravi diosta problema

jos 15 do kraja jedan za nas valjda cemo se odbraniti

jos 15 do kraja jedan za nas valjda cemo se odbraniti

- alfarouqaminu
- Kontakt:
donnie svako je na svoj nacin dobar,zavisi od ukusa....mada meni je t mac legendaDonnie Darko je napisao/la:ovo je bar lagano, grant hill.edo3majka je napisao/la:Sreca pa ovi neznaju, inace da James ima pomoc u bilo kome nebi ovakav rezultat bio, vido Detroit +3 ali James se raspucao pravo, Gordon dobar ali poceo da srlja, Vilnueva katastrofalan. McGrady 7 asista.
jao pitanja, ko bi imao najbolju karieru da nije bilo povreda i sad tri imena na raspolaganju i to sva trojica moja omiljena igraca svih vremena prvo Penny Hardaway, Tracy McGrady i Grnat Hill, kakve sam ja Qurcate srece koga god obozavam povredi se opasno![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo jos 6 sekundi do kraja vreme je za buzzer t maca
go t mac to,treba nam ova pobeda strasno

go t mac to,treba nam ova pobeda strasno
Jao kakva zavrsnica, yebem ti sudije, prvo sviraju faul pa onda ga suprotno ne sviraju pri pokusaju da Daye zakuca, na kraju poraz -1
steta stvarno steta. McGrady odlican ali poraz je tu i ode mi 5€ na kladionici 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
edo u pm pa sta uradise ovo? 

- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma hebem im ma..r... ma i de daju lopu onom dayu,trebao to t mac resavati... pa nemogu da verujem...au ovo je bila dobra prilika za pobedu....james nas unistio....T-Mac odlican sa 14p 8sk 10as,jbh nista od triple dobubleaedo3majka je napisao/la:Jao kakva zavrsnica, yebem ti sudije, prvo sviraju faul pa onda ga suprotno ne sviraju pri pokusaju da Daye zakuca, na kraju poraz -1![]()
![]()
steta stvarno steta. McGrady odlican ali poraz je tu i ode mi 5€ na kladionici
sta ocekujes edo na sledecoje tekmi???

jao kakva ogromna prilika za Daye-a na kraju da ovo rijesi u korist Detroita ali nista, T-Mac bi ono zakuco spavajuci 

Ipak mislim da je Penny ostao zdrav nebi mu Hill bije prava konkurencija, sjecam se dobro tih dana kada su Jorda, Penny i Hill bili glavni, ali svi su tada bili jednoglasni da je Penny naslijednik MJ-a, medjutim desilo se sta se desilo. Moj poredak je Penny, Hill/T-MacDonnie Darko je napisao/la:ovo je bar lagano, grant hill.edo3majka je napisao/la:Sreca pa ovi neznaju, inace da James ima pomoc u bilo kome nebi ovakav rezultat bio, vido Detroit +3 ali James se raspucao pravo, Gordon dobar ali poceo da srlja, Vilnueva katastrofalan. McGrady 7 asista.
![]()
Ma ne znam vise nis am, fali im tu jedan uz T-Mac, iskreno jedini na visokom nivou, tu je Prince i Daye koji je sve bolji i bolji, ostali katastrofa, Gordon srlja, Vilnueva ne zna da hoda kako treba a Bynum je za bica. Tako da mislim da ce tesko u play off, citavu tekmu vodili i na kraju poraz, yebem ti NBA

- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si balone,nema teBalon je napisao/la:jao kakva ogromna prilika za Daye-a na kraju da ovo rijesi u korist Detroita ali nista, T-Mac bi ono zakuco spavajuci

ma onaj daye nije normalan, ma t mac bi ono pojeo...al jbg...sta se moze mlad igrac neiskusan
Jeste da je kolega malo zanesen T-Macom ali ne moras sad na taj nacin da se sprdas.Balon je napisao/la:jao kakva ogromna prilika za Daye-a na kraju da ovo rijesi u korist Detroita ali nista, T-Mac bi ono zakuco spavajuci
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma kakav plauoff sa ovakom igrom pa pomeli bi nas boston celticksi samo tako,al jbg... ma da t mac zadnjih 3 tekme najbolji igrac detroita tu jedino na pricna se moze racunati.... monroe igra solidno ipak mu prva sezona... o villanuevi da ne pricam,lik samo sto zna jes da sutne,a bynum i stuckley sam rekao najgori plejevi u nbaedo3majka je napisao/la:Ipak mislim da je Penny ostao zdrav nebi mu Hill bije prava konkurencija, sjecam se dobro tih dana kada su Jorda, Penny i Hill bili glavni, ali svi su tada bili jednoglasni da je Penny naslijednik MJ-a, medjutim desilo se sta se desilo. Moj poredak je Penny, Hill/T-MacDonnie Darko je napisao/la:ovo je bar lagano, grant hill.edo3majka je napisao/la:Sreca pa ovi neznaju, inace da James ima pomoc u bilo kome nebi ovakav rezultat bio, vido Detroit +3 ali James se raspucao pravo, Gordon dobar ali poceo da srlja, Vilnueva katastrofalan. McGrady 7 asista.
![]()
Ma ne znam vise nis am, fali im tu jedan uz T-Mac, iskreno jedini na visokom nivou, tu je Prince i Daye koji je sve bolji i bolji, ostali katastrofa, Gordon srlja, Vilnueva ne zna da hoda kako treba a Bynum je za bica. Tako da mislim da ce tesko u play off, citavu tekmu vodili i na kraju poraz, yebem ti NBA
- alfarouqaminu
- Kontakt:
edo3majka je napisao/la:Jeste da je kolega malo zanesen T-Macom ali ne moras sad na taj nacin da se sprdas.Balon je napisao/la:jao kakva ogromna prilika za Daye-a na kraju da ovo rijesi u korist Detroita ali nista, T-Mac bi ono zakuco spavajuci
pa lepo kaze, t mac bi to spavajuci zakuco sta je tu cudno

- alfarouqaminu
- Kontakt:
sledeca tekma protiv new yorka u medisonu,nadam se da ce t mac dobiti aplauze ipak je igrao jednu polusezonu... Msm da mogu protiuv njujorcana ipak oni malo u krizi upali...evo noccas pukose od atlante... ako bude prince na nivou ne ko danas pobeda ne bi trebala da dodje u obzir 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
DR1 rules
..veceras i bolestan, kako kazu nije spavao i opet je napokon uspjeo slomiti Orlando
... 22p 12 ast i 6 skokova dovoljno za novu pobjedu Bullsa od 99:90 nad Orlandom i tako smo i dalje druga ekipa istoka
....kao sto sam rekao ranije ova ekipa sa jednim suterom, mogli bi se boriti mozda i za titulu, ali sa Anthoniyem ova ekipa sigurno ce izbiti u prvi plan kandidata za osvajanje titule ....veceras smo igrlai protiv Howarda kojeg smo pustili izgleda da daje ono sto moze i postigao je do sada najvise poena u sezoni, jer od samog pocetka nismo se mogli boriti sa njim i zaradili sm previse prekrsaja, ali smo zato zaustavili njihovu vanju liniju, a posebno Hedu,Richardsona i ostale, koji su opasni iz vana

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jeli ovo Nash siluje Ronda?... vidim vec je izgubio 3 lopte , prepostavljam da mu nije lahko 
edit:
na kraju je uspjeo izgubiti 7 lopti i popiti dvije blokade i imati svega 6 ast...vidim u zadnjih nekoliko utakmica nema nesto ni asistencija puno sta je reci?... bice da je do forme ovih sto bi trebali pogadjati

edit:
na kraju je uspjeo izgubiti 7 lopti i popiti dvije blokade i imati svega 6 ast...vidim u zadnjih nekoliko utakmica nema nesto ni asistencija puno sta je reci?... bice da je do forme ovih sto bi trebali pogadjati

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.