Kurdic, ne bih komentarisao

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako je Hasbulla. Ja sam prvi spominjao da je on trebao biti prva opcija. Nek se Bagaric okarakterisao kao pun pogodak sa 2 gola u 3 utakmice, pa ga vise nigdje nije bilo.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 dec 2021, 20:39Kad se je ljetos Krpic spominjao ovdje vecina bila protiv. A realno liku nije bitno igrao za Slobodu, Željezničar, Tuzlu zabice oko 15 golova po sezoni sto je za centarfora u ovoj ligi vrh.
Vec sad ima evo 11 golova.
Pa Mudrinski se spominjao, ovdje se takodje govorilo da nije nesto, eno sad Maribor izvlaci iz govana.
Ovaj je dobar ne treba ga mjenjat
Sad kad legne milion od Fanima oa se razletimo na trzistu.MortemHz je napisao/la: ↑07 dec 2021, 09:42Brzonogi Englez nigerijskog porijekla neće imati problema oko pronalska novog kluba, a kako SportSport.ba saznaje već na stolu ima nekoliko zanimljivih ponuda.
Dojam je da je Fanimo trenutno najbliži transferu u Njemačku gdje su interes pokazali neki klubovi iz drugog i trećeg ranga. Navodno su i spremni platiti odštetu.
Osim iz Njemačke, ovaj 27-godišnjak ima ponude iz Turske, ali i Južne Koreje pa će biti interesantno za vidjeti gdje će nastaviti karijeru.
Sjajni krilni fudbaler je u svojoj prvoj sezoni u bordo dresu bio zaista fantastičan sa postignutih 13 golova u svim takmičenjima, očekivalo se da u tekućoj takmičarskoj godini 2021/22 postane nosilac igre Sarajeva, ali to nije bio slučaj.
Vjerujem da ćemo ga mi kontaktirati.
I ja sam to čuo, nažalost.
Trenutno korisnika/ca: casual033, nedimmmm1337 i 27 gostiju.