Ma Monaco je spora staza, umijece voznje bez prestizanja, to je ok jednom u sezoni. Ali ovo sranje je totalno bespotrebno.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:11Mnogo brži Monako koji se prvi put vozi. Ako ništa bit će spektakla
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Max Allegri
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Zabio se ovaj frajko u drugog koji nije mogo pokrenut bolid.
Al nidje veze udes s stazom ...lik nije ni krenuo 
Pa ima sve, citava organizacija, sve je na silu, previse obaveza i posla za sve a svi su totalno nespremni. Staza je prebrza a premalo prostora, cime odmah podizes vjerojovatnocu udesa i teskih situacija kakva se desila.
Max Allegri
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta je staza kriva, sto je covjek ostao ukopan na startu?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bio je jos jedan udes kasnije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nidje veze realno ...ovakav udes se mogao desit na sve i jednoj stazi ...razumio bi da se desilu u nekoj krivini sranje ...Ovako beze dramite
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa ovim udesom staza bukvalno nema apsolutno nikakve veze. Hajd onaj drugi, al to je normalno za većinu staza.
Ma i drugi je normala pri zacelju i sredini dje svi dolaze u isto vrijeme na okuku ... Al et do staze je ...zakljucili nakon 2 krivineDonnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:19Sa ovim udesom staza bukvalno nema apsolutno nikakve veze. Hajd onaj drugi, al to je normalno za većinu staza.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam sta raja previse drami, pa ja se ne sjecam utrke da na startu nije bio neki incident. Ono sto je ovdje problem su mrtvi uglovi u brzim krivinama, a do sad incidenata u tim dijelovima staze nije ni bilo tj. tek treba vidjet hoce li ih bit i kako ce manjak vidljivosti utjecat na iste.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno desilo se milijardu puta na stotinama različitih staza i dešavat će se uvijek. Bukvalno ljudi traže razlog da placipickaju zbog bilo čega.jelle je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:21Ma i drugi je normala pri zacelju i sredini dje svi dolaze u isto vrijeme na okuku ... Al et do staze je ...zakljucili nakon 2 krivineDonnie Darko je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:19Sa ovim udesom staza bukvalno nema apsolutno nikakve veze. Hajd onaj drugi, al to je normalno za većinu staza.![]()
Jos vozaci bukvalno svi hvale stazu da je prezabavna ...al et foteljasima ne valja jbg 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ama ljudi nije problem sto su bili udesi vec je problem ovdje ako zavrsis u zidu i neko te pokupi 300 na sat. Jer ovdje slabo gdje ima da uopste i sidjes sa staze.
Ako se desi tako nesto nedo Bog onda se moze osudjivat staza ...ovako je samo et blebetanje ...inace najgori incidenti su se desavali na "sirokim stazama " ....Bundesliga je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:24Ama ljudi nije problem sto su bili udesi vec je problem ovdje ako zavrsis u zidu i neko te pokupi 300 na sat. Jer ovdje slabo gdje ima da uopste i sidjes sa staze.
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 05 dec 2021, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka ulična staza je opasna, meni ova staza djeluje za sada baš dobra. U svakom slučaju zabavnija od Monaka, Mađarske ili Holandije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mislim da ne, preglednost i sirina staze su doprinijeli ovome.jelle je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:19Nidje veze realno ...ovakav udes se mogao desit na sve i jednoj stazi ...razumio bi da se desilu u nekoj krivini sranje ...Ovako beze dramite
Max Allegri
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisam ni govorio za ove udese vec sam i prije govorio da mi se svidja koliko je brza staza ali mi se ne svidja sto je ovoliko opasna. Zar nisu mogli napraviti stazu gdje su barijere vise udaljene od staze i gdje imas prostora za sici sa staze. Govorio je Verstappen da ne zna kako je staza uopste dobila odobrenje. Tacnije da je to zbog para.
Pa siroke su opasnije od ovih ...Imola Sena ,Bundesliga je napisao/la: ↑05 dec 2021, 16:35Nisam ni govorio za ove udese vec sam i prije govorio da mi se svidja koliko je brza staza ali mi se ne svidja sto je ovoliko opasna. Zar nisu mogli napraviti stazu gdje su barijere vise udaljene od staze i gdje imas prostora za sici sa staze. Govorio je Verstappen da ne zna kako je staza uopste dobila odobrenje. Tacnije da je to zbog para.
Schumaher Velika britanija , Max ove godine britanija ...prosle Grozan Bahrein , Kubica Kanada...itd itd
Toliko iscekujem ovu utrku danas, ne znam kad sam neki sportski dogadjaj sa vise nestrpljenja cekao, ali mislim da ce ovo uzasna utrka biti. Vjerujem da ce se vecina krugova voziti pod SC. Samo da niko ne strada i da izbace ovu stazu iz kalendara. Ovo nije staza za F1.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 dec 2021, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.