Ko suza
Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Husref ce i pored toga sto ima dobar igracki kadar dovesti Evropu u pitanje.
Ne kazem da nece preokreniti,ali Tuzla igra u zadnje vrijeme lose.
Ne kazem da nece preokreniti,ali Tuzla igra u zadnje vrijeme lose.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
grob te yebo nepismenaChapman1886 je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:22dokaz da ima oravde,jedino mi ije iznenađenje da nije naredijo sudija dase opet izvodi.....
inač,e ovaj balvan ze je naj veća prevara lige
On je trebao biti uvjerljivo prvi sa ovim igračkim kadrom koji ima. Ali dođe Jakirović sa nekim žnj sastavom i očita lekciju kakav trener treba biti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- Chapman1886
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledaj terena. 
Ovo granici sa regularnosti.

Ovo granici sa regularnosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:26grob te yebo nepismenaChapman1886 je napisao/la: ↑05 dec 2021, 15:22dokaz da ima oravde,jedino mi ije iznenađenje da nije naredijo sudija dase opet izvodi.....
inač,e ovaj balvan ze je naj veća prevara lige

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Chapman1886
- Kontakt:
Dobro je Široki i prosao samo sa 1:0.Uvakao ih Zeljeznicar nazad u polje nemogu se sastavit gosti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledaj Juga.Halo sta se zalite.Tekma super.Zeljo razigran po ovakvom terenu.Jos fulili penal pa stativa.Neki nisu po golu opucali.
- Meraak1921
- Kontakt:
Željo se bolje snašao i moglo je i 2:0 biti, sad za sad dosta bolji, šteta za pljuskove, bilo bi sigurno duplo više navijaca
-
- Kontakt:
Realno Zeljo puno puno bolji danas.Mogli su komotno i 3 razlike voditi.Siroki skroz bezopasan.Da li je to zbog terena,nez.Primjetio sam i protiv nas,ne snalaze se najbolje na ovim terenima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Chapman1886
- Kontakt:
odavno nisam nezasluženije vodstvo vidijo ko ovo željkanovo,široki za klasu bolji tim
Samo Sloboda | COYG
Divi realnih pitara.Cuj bolji Siroki.Mi fulili 3 zicera penal i stativa.Dobro razumijem ih.
Na Grbavici je očigledno uništen travnjak. Šteta bačenog novca, nije jeftino bilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta se ovo Športski natandarili jedni na druge? Manijacima respekt zbog skandiranja.
-
- Kontakt:
Ova nadoknada vremena u nasoj ligi je potpuno besmislena. Znaci od 87 do 89 traje prekid radi ozljede igraca i nadoknada samo 3 minute,zatim tuca na terenu od 90 do 92 minute i on hladno u 93 svira kraj.Znaci u zadnjih 6 minuta se igralo samo jednu minutu.
- Simpatizer
- Kontakt:
e moj husrefe, ko je sad kriv?
Trenutno korisnika/ca: kontra, successminator i 16 gostiju.