Simpatizer je napisao/la: ↑05 dec 2021, 08:23
Cestitke Zrinjskom na odlicnoj jeseni, sjajno odigrano.
Nas su rasrafili u dvije utakmice i nadam se da cemo se na proljece revansirati, jer mi ne zaboravljamo.
Velika je razlika, ali samo ime kluba govori da se ne predajemo.
I prosle sezone smo preokrenuli, pa treba vjerovati do zadnje.
Sto se tice ostatka lige, svako je na poziciji koju je zasluzio kvalitetom koji posjeduje.
Klubove koji ne mogu stvoriti minimalne uslove za igru trebalo bi kazniti oduzimanjem bodova. Ono juce na Kosevu se nije smjelo igrati. Oduzeti domacinu bodove, a napacenim gostima dodati 3 bez igre.
Treba nesto i sam uraditi a ne da se ceka Vicina sadaka.
Slazem se da treba kazniti svaki klub koji ne moze osposobiti teren za igru.Ali ono jucer kod nas na Kosevu je nista na kakvim smo mi uslovima igrali u Bijeljini i na Pecari.Nehumani uslovi najblaze receno.
Ko zna kako su nasi ono cistili ali je nez ko je naredio da se onako ocisti.Da ga nisu dirali uopste bilo bi bolje,snijeg bi se istopio najnormalnije a ne onako oranicu od njega napravili nakvim masinama/bagerima
Realnost je da su osim Grbavice i BP svi ostali tereni cim padne malo jaca kisa njive.Tusanj uz Bijeljinu vec godinama unazad oranica broj 1.
Nas je opet donekle ok samo sto ga nisu fino ocistili jucer.
Kad se sjetim neki utakmica kao:Slavija-Zeljo(2016),Zvijezda G.-Sarajevo(2015),Vitez-Sarajevo(2017),Tuzla-Borac(2020),pa onda ove sezone Radnik-Sarajevo itd.jasno je da cim prodje oktobar regularnost utakmica zbog terena se narusava.
Velezu cestitke na zasluzenoj pobjedi jucer,Zrinjskom cestitke na tituli prvaka.
Svi ostali kao sto si napisao su realno plasirani i na mjestu koje zasluzuju.(osim Veleza naravno)
A od ti terena sto je Vico obecao,nema nista.