La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Re: La Liga
Faktor broj dva. Da. Ali to je i deo nezrelosti, sada on tek ulazi u 8-9 najboljih igrackih godina. Smirio se doduse, nema gluposti i skandala poslednjih meseci. Njemu treba samo minutaza. I posvecenost ce posledicno biti veca.
Kada smo kod desnog beka, da, ne sumnjam da prate trziste, medjutim veceras je Karvahal odigrao momacki. Nije on jos "staro gvozdje".
Najbitniji su bekovi. Vaskez moze odigrati dvije, tri utakmice odlicno i onda propadne ko zeton. Dok Carvajal kad je u formi, odbijaju se ljudi od njega. Fizika najbitnija, a o Mendyu se nema sta reci. Otkako je dosao, samo jedna izgubljena utakmica u Ligi koju je startao, i to kad je Militao dobio crveni u 10. minuti. Samo bitno zdravlje.
To je bio najveci problem na kraju prosle sezone, čak i Vaskez bio out. Mendy jeste odigrao protiv Chelsea sat vremena, ali poslije te utakmice šest mjeseci nije igrao fudbal. Što govori da je bio totalno nespreman. Isto je bilo i sa Ramosom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
+16 iznad Barce i + 10 iznad Atletika u Decembru 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ode Ramos, odbrana nikad bolja.
Ko bi rekao
Ko bi rekao

Nije tačno u sezoni titule 2020 se primalo najmanje golova.
Više bi rekao kako Marcelo izleti tako se rijesise svi problemi u odbrani.
Više bi rekao kako Marcelo izleti tako se rijesise svi problemi u odbrani.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
U Kataloniji obavezna zimska oprema
-16
Lol
-16
Lol
Makar će prezimiti u evropskoj ligi.
Trebalo je biti malo vise,nevjerovatno kako su izvukli pobjede kontra Villareala i Espanyola
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Utorak/srijeda mogu gledat LP, a cetvrtkom Barcu.
Kojim se danom igra konferencijska liga?
Znaci prakticno im je svejedno, pošto TOP 4 bježi iz kola u kolo.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Seviljski berberi na 2. i 3. mestu na tabeli, a nije pocetak sezone. Ne pamtim kada se to desilo.
Real igra vrhunski fudbal.Sve su bolji i bolji kako odmice sezona.
Hrabar je sa izjavama.Xavi nakon prvog poraza na klupi Barcelone: Sposobni smo pobijediti Bayern
"Lično vidim ekipu sposobnu otići u Minhen i pobijediti. To je cilj, nemamo drugog izbora. Čeka nas jedno od najtežih gostovanja koja uopšte postoje, ali idemo se nadmetati. Pripremit ćemo meč na najbolji način. Moramo biti dominantni, imati loptu i igrati u protivničkom polju što je moguće više", istakao je Xavi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa dobro.Sta ocekujes , treniras Barcelonu i treba da izjavi nadamo se da ce nas Bayern sto manje natrpati.Ne ide.Saurman je napisao/la: ↑05 dec 2021, 11:19Hrabar je sa izjavama.Xavi nakon prvog poraza na klupi Barcelone: Sposobni smo pobijediti Bayern
"Lično vidim ekipu sposobnu otići u Minhen i pobijediti. To je cilj, nemamo drugog izbora. Čeka nas jedno od najtežih gostovanja koja uopšte postoje, ali idemo se nadmetati. Pripremit ćemo meč na najbolji način. Moramo biti dominantni, imati loptu i igrati u protivničkom polju što je moguće više", istakao je Xavi.
Da je Koman trener mislim da bi izjava bila u tom fazonu.
Trebao je reci Idemo da izgubimo, da bi baustelci sa SS.ba bili zadovoljni.
Tacno bi Koeman izjavio nesto slicno. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.