FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Haj shvatite vise da ce lik ostat na klupi uprkos danasnjem ishodu tekme.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prvo treba YEBATI majku debilu koji je bagerom cistip snijeg, pa onda nastaviti niz dalje.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vidi se da 80% foruma prati utakmicu preko rezultata, sofascore itd. Najgore je što i komentator, koji nije u toku sa utakmicom er nekoliko puta govori da je aut ili faul, a ono bude potpuno suprotna odluka, kaže kako je ovo najgore poluvrijeme. Barem u 5 utakmica ove sezone si lošije odigrao, a bolje od ovog u eventualno dva poluvremena.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Koje druge? Bukvalno imas opciju da biras izmedju dva loša na svakoj haman poziciji
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Realno, imali smo 3 prejake sanse za 45 minuta, to nismo imali do sad ni u 90 minuta.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:57Vidi se da 80% foruma prati utakmicu preko rezultata, sofascore itd. Najgore je što i komentator, koji nije u toku sa utakmicom er nekoliko puta govori da je aut ili faul, a ono bude potpuno suprotna odluka, kaže kako je ovo najgore poluvrijeme. Barem u 5 utakmica ove sezone si lošije odigrao, a bolje od ovog u eventualno dva poluvremena.
Opet, treba yebati sve onome ko je rekao da masinama se cisti teren.
-
- Kontakt:
Slazem se, vode se rezultatom a ne igrom i sta se desava na terenu. Mi smo u ovom poluvremenu imali 4 baš dobre šanse to nismo imali u 4 utakmice prije. Loše je kad gubiš 2-0 al realno bolja utakmica nego mnoge do ove.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:57Vidi se da 80% foruma prati utakmicu preko rezultata, sofascore itd. Najgore je što i komentator, koji nije u toku sa utakmicom er nekoliko puta govori da je aut ili faul, a ono bude potpuno suprotna odluka, kaže kako je ovo najgore poluvrijeme. Barem u 5 utakmica ove sezone si lošije odigrao, a bolje od ovog u eventualno dva poluvremena.
Neka ostane. Ali onaj ko to odluci neka ode na ljeto sa njim kad ostanemo bez evrope.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sreca sto su na 2-0 ljudi stali i ne jurcaju toliko gore,da je 0:0 se vuklo mi centra nebi presli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Sablic mora biti bivsi danas do 15:05
Ja, i? Jel to se trebamo zadovoljiti sa tim prilikama? Sta imam od tih prilika ako gubis? To bi dobilo totalno drugu dimenziju da si prije ovoga odigro odlicnih 5, 6 utakmica pa sad ovu ne ide nikako ****, imamo prilike al ne mozemo ga dati. Vi bogam isto ko ovi kad su objavili prosli vikend poraz al svaka cast igracima na borbenosti. Halo, jel treba da slavim poraze? Da slavim kreirane prilike? Jesu li dotle se kriteriji spustili u FK Sarajevo?bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2021, 14:00Slazem se, vode se rezultatom a ne igrom i sta se desava na terenu. Mi smo u ovom poluvremenu imali 4 baš dobre šanse to nismo imali u 4 utakmice prije. Loše je kad gubiš 2-0 al realno bolja utakmica nego mnoge do ove.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 dec 2021, 13:57Vidi se da 80% foruma prati utakmicu preko rezultata, sofascore itd. Najgore je što i komentator, koji nije u toku sa utakmicom er nekoliko puta govori da je aut ili faul, a ono bude potpuno suprotna odluka, kaže kako je ovo najgore poluvrijeme. Barem u 5 utakmica ove sezone si lošije odigrao, a bolje od ovog u eventualno dva poluvremena.
Odlazi neznalice!
1946-1987
Joj bodule sve ti ebem ostavio si nas na cjedilu
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trebao je dobiti otkaz do poluvremena. 3 stopera, 2 beka, 2 zadnja vezna i 0:2 nakon 15 minuta. I onda sam sebe bruka s izmjenama nakon pola sata igre.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nije do igraca,nije do trenera,jednaki smo na terenu jer rezultat nije mjerilo??Jel gledamo istu utakmicu?
Znaci sad je dobro jer smo napravili 3 extra sanse a to nismo zadnjih 10 utakmica i trebamo biti sretni?
Znaci sad je dobro jer smo napravili 3 extra sanse a to nismo zadnjih 10 utakmica i trebamo biti sretni?
Ma to ti dovoljno govori koliko smo mi psihicki izjebani i upravo zbog ovog i imamo luzerski mentalitet i mentalno smo uzasni, kako mi tako i sve vezano sa sportom u BiH. Hajmo slaviti kreirane prilike, suteve u okvir gola itd. Jedini narod koji slavi poraze. Odvratno
1946-1987
Administraciji ss.ba se ovim putem najebem zenskog strumfovskog roda.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dao juce 20km za dvije karte zapad. Skontao jutros da mi utakmice voljenog kluba narusavaju zdravlje i porodicne odnose. Jutros pitao zeli li neko da mu poklonim karte da ide na tekmu, niko se nije javio.
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
Nikad gore Sarajevo u historiji
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Čestitke na gubitku 3. mjesta bravo blitvaru bravo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vise me ni ne nervira ova igra, ovo je smiješno postalo.
Gledaj šta rade, gluho i daleko bilo..
Gledaj šta rade, gluho i daleko bilo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Kaunas, r3m1, Tarapi i 20 gostiju.