NK Zvijezda Gradačac

mmmirza
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mmmirza » 28 jan 2011, 12:04

necko_gradacac je napisao/la:lijepe vijesti i to udarne na jutro.... svaka cast upravi...... jedva cekam tekmu 17.tog kola protiv Zelje...... al prije toga bodove iz Travnika ;) :mrgreen:
STVARNO U OVA DVA TRI DANA PRAVI POTEZI UPRAVE ZVIJEZDE.JOS SAMO DA JOS IGRA I REZULTATI BUDU NA OCEKIVANOM NIVOU.KNEZEVIC JE PO MENI I BIO PROSJECAN IGRAC NISTA BOLJI OD NEZICA.
JOS TREBA DIVESTI JEDNOG PRAVOG TRKACA I RADITI NA FIZICKOJ SPREMI IGRACA A BRANA VIDARE KAO DA JE PRAVLJENA SAMO ZA TOGA

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 28 jan 2011, 12:59

pozitivno sam iznenadjen...bit ce tu jos igraca koji ce se redom vracat kad ne prodju probe u evropi....moci ce se nafatat jeftino
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 28 jan 2011, 14:08

necko_gradacac je napisao/la:lijepe vijesti i to udarne na jutro.... svaka cast upravi...... jedva cekam tekmu 17.tog kola protiv Zelje...... al prije toga bodove iz Travnika ;) :mrgreen:
I da znate Cvile nam je obeco bus za travnik tako ako ovdje ima vatrenih navijaca neka znaju pa makar dva busa da napunimo heheh :D

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 28 jan 2011, 15:14

nedžad je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:STOKIC koristan igrac koji moze igrati na vise pozicija u ekipi,najbolji je iza dva spica, a moze igrati i po krilima.Kada zagusti zna biti i glavna spica na terenu.Ima odlican sut,cesto je znao postizati golove iz velike udaljenosti i sjajan skakac.Iako je visok dobro barata loptom,po meni jedan kompletan igrac.Pravi allround igrac.Sve u svemu odlican igrac,pogodili su nasi iz uprave sa ovim igracem.Danas je odlican dan,dobili smo dvojicu sjajnih igraca.Vidim u ovoj Cviletovoj izjavi da je ostavio mogucnost dovodjenja jos jednog igraca,bilo bi dobro da je to jedan klasicni spic.
da cvitkusic je ostavio mogucnost za dovodenjem jos jednog igraca ali mozda ce to prije biti golma nego neki igrac na nekoj drugoj poziciji jer nam je golman potreban imamo samo smajica jer se bekan vratio u bosnu iz visokog produzio ugovor
I ti si dobro informisan kao i B.Zmaj,H.Velicanstveni

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jan 2011, 17:11

Sada kada gledam nekako smo najtanji na bekovskim pozicijama.Odlaskom Knezevica jedini desni bek je Nezic i tesko je za ocekivati da Nezic moze sam iznijeti citavu polusezonu na toj strani.Nista nije bolja situacija ni sa lijevim bekom gdje je sam Moranjkic,koji nije nesto odigrao ovu polusezonu.Tako ako budu dolazili novi igraci mozemo ih ocekivati na pozicijama desnog i lijevog beka, iako bi bilo dobro da dovedemo jos jednog klasicnog spica koji bi u tandemu sa Tosunovicem bio strah i trepet.U ostalom sam je trener rekao da mu treba po jedan igrac u sve tri linije a doveli smo dvojicu (odbrana i sredina) i preostaje jos jedan(napadac).Ostale pozicije imamo dobro pokrivene.Mozemo ocekivati nove igrace na pozicijama :
DESNI BEK
LIJEVI BEK
NAPADAC.

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 28 jan 2011, 17:24

Doro mladji trenira sa ekipom,on je igrac desnog boka i moze biti samo bolji od Knezevica,tesko gori.Golmansko rjesenje ce vjerovatno biti isto tako sa nase opstine.
Do sada logicni potezi koje pozdravljam.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 17:30

skituljac je napisao/la:Doro mladji trenira sa ekipom,on je igrac desnog boka i moze biti samo bolji od Knezevica,tesko gori.Golmansko rjesenje ce vjerovatno biti isto tako sa nase opstine.
Do sada logicni potezi koje pozdravljam.
da doro je jucer bio na treningu a sto se tice golmana spominje se bili
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 28 jan 2011, 17:34

bili ne dolazi sigurno jer je jutros doso sa badzom na pregovore i
uprava mu se odma zahvalila tako se prica danas na treningu

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 17:34

altai je napisao/la:bili ne dolazi sigurno jer je jutros doso sa badzom na pregovore i
uprava mu se odma zahvalila tako se prica danas na treningu
ok
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 jan 2011, 22:30

skituljac je napisao/la:Ne znam sto si navalio na tog igraca.Ne vjerujem da je ikom u klubu interesantan jer su ga svi mogli gledati i vidjeti da nikome ne da loptu,da pretjeruje i da na kraju zbog njega sijevne kontra.Seoski igrac.Ni vi od njega nemate velike fajde.U turskom klubu ce proci samo ako ga bude ocjenjivao neko tipa Sasa Matic
Salihbašić zadovoljio u Konyasporu međutim problem je što imaju već ispunjenu kvotu sa strancima, do ponedjeljka konačna odluka jer postoji mogučnost da jedan stranac napusti ekipu.

slika

Znam da ovo nije prikladna tema da o ovome pišem međutim morao sam ovo postaviti zbog gore navedenog skituljca

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 28 jan 2011, 22:36

I ja se izvinjavam ali....
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kon ... oufa/50683
da super ce se slagati u paru sa Dioufom,tu su negdje klase hahahahaha :lol:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 28 jan 2011, 22:40

skituljac je napisao/la:I ja se izvinjavam ali....
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kon ... oufa/50683
da super ce se slagati u paru sa Dioufom,tu su negdje klase hahahahaha :lol:
Diouf nije potpisao i od toga nema ništa, a što se Salihbašića tiče danas su i papiri poslani za Tursku i sve bi trebalo biti riješeno do ponedjeljka

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 28 jan 2011, 22:49

Nego znal ko dali ce potpisati ugovor Adnan Huseinbasic sa Zvijezdom ili ce se vratiti u Kambere?

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 28 jan 2011, 23:45

NKZG je napisao/la:Nego znal ko dali ce potpisati ugovor Adnan Huseinbasic sa Zvijezdom ili ce se vratiti u Kambere?
jeli dorin brat
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 jan 2011, 10:12

Bosanski zmaj je napisao/la:Sada kada gledam nekako smo najtanji na bekovskim pozicijama.Odlaskom Knezevica jedini desni bek je Nezic i tesko je za ocekivati da Nezic moze sam iznijeti citavu polusezonu na toj strani.Nista nije bolja situacija ni sa lijevim bekom gdje je sam Moranjkic,koji nije nesto odigrao ovu polusezonu.Tako ako budu dolazili novi igraci mozemo ih ocekivati na pozicijama desnog i lijevog beka, iako bi bilo dobro da dovedemo jos jednog klasicnog spica koji bi u tandemu sa Tosunovicem bio strah i trepet.U ostalom sam je trener rekao da mu treba po jedan igrac u sve tri linije a doveli smo dvojicu (odbrana i sredina) i preostaje jos jedan(napadac).Ostale pozicije imamo dobro pokrivene.Mozemo ocekivati nove igrace na pozicijama :
DESNI BEK
LIJEVI BEK
NAPADAC.
nesto sam nacuo da bi jedan spic trebao doci neki argentinac al vidjet cemo ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 jan 2011, 10:17

Fatko je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Sada kada gledam nekako smo najtanji na bekovskim pozicijama.Odlaskom Knezevica jedini desni bek je Nezic i tesko je za ocekivati da Nezic moze sam iznijeti citavu polusezonu na toj strani.Nista nije bolja situacija ni sa lijevim bekom gdje je sam Moranjkic,koji nije nesto odigrao ovu polusezonu.Tako ako budu dolazili novi igraci mozemo ih ocekivati na pozicijama desnog i lijevog beka, iako bi bilo dobro da dovedemo jos jednog klasicnog spica koji bi u tandemu sa Tosunovicem bio strah i trepet.U ostalom sam je trener rekao da mu treba po jedan igrac u sve tri linije a doveli smo dvojicu (odbrana i sredina) i preostaje jos jedan(napadac).Ostale pozicije imamo dobro pokrivene.Mozemo ocekivati nove igrace na pozicijama :
DESNI BEK
LIJEVI BEK
NAPADAC.
nesto sam nacuo da bi jedan spic trebao doci neki argentinac al vidjet cemo ;)
I ja sam jučer čuo da se očekuje dolazak nekakvog argentinca, pa dali zna neko nešto o tome.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 29 jan 2011, 10:49

da i ja sam cuo da bi trebo doci neki argentinac ili brazilac a cuo sam prije 4 dana da bi balagem ono brdo iza gola mogo skinuti i tu bi se radila trebina za gostujuce navijace navodno placa opcina
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 jan 2011, 11:35

Ima li danas trening, kada i gdje ?

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 29 jan 2011, 11:55

Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li danas trening, kada i gdje ?
ja mislim da ce dana biti trening ali nece na nasem stadionu jer jucer su uvjeti bili katastrofa teren zamrznut nista nisu radili sa loptom a sutra mislim da imaju slobodan dan a u ponediljak idu za medulin
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 jan 2011, 10:02

Zvijezda nakon Nermina Huseinbašića nije dozvolila dolazak u Omladinac niti Benjaminu Deliću. Stvarno je šteta to što rade u Zvijezdi jer je Deliću bilo bolje da igra u Prvoj ligi negu u Drugoj ligu, međutim kao i mnogo puta prije gosp. Cvitkušić ne dopušta odlazak igračima u Omladinac. Dokle god je takvih odnosa igrači Omladinca će najvjerovanije pojačavati Slobodu a najnoviji slučaj bi trebao biti Bilajac koji bi se nakon Ćehajića mogao zaputiti prema tuzlanskoj Slobodi.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.