Vi svoje šta god mi rekli, mi svoje šta god vi rekli i tako će biti dok se boje ne rastope...Shategabri je napisao/la: ↑03 dec 2021, 10:15Pa vidim potencirate nešto, ko nekad ste vi, sad ćemo mi.Banjalucki je napisao/la: ↑03 dec 2021, 10:01Ko je rekao da nama bilo šta smeta i ne valja...gdje si ti vidio da se mi žalimo na nešto osim što se branimo od konstantnih napada objektivne Sarajevske publike, poetskih duša sa tribina, sveljubaca i žrtava ovog bjelog svjeta....Shategabri je napisao/la: ↑03 dec 2021, 09:58
Koje novo vrijeme?
Vi bi radije ligu sa Kozarom, Slogom iz Trna, Tekstilcem?
Ili da budete srbijanska druga liga?
Šta fali utakmicama sa Željom, Sarajevom, Zrinjskim, Veležom, Slobodom?
Dobili mandat, predsjednik vaš, evo domaći šampionat na raspolaganje, evo mtel, evo i Arena, al jok...opet ne valja, opet treba gurati prst u oko.
Nekad krao Željo, sad Borac, u čemu je razlika?
Umjesto da se iskoristi to što je Vico dobar sa Ćeferinom, da se prije svega Borcu uradi stadion, a što ne i Slobodi, Sarajevu, Zrinjskom...da pokušamo nešto popraviti, da se neko konačno dokopa grupne faze pa makar to bila KL....pa kad legne koji milion, onda ćeš dvaput razmisliti jel ti bolje **** nekog iz Sarajeva okačenim ratnim zločincem ili uzeti dobru lovu, gledati evropske utakmice.
Jasno, vi ćete svoje štagod ko kaže![]()
Bitno se odbraniti od napada sarajevske objektivne publike, ovo sve ostalo zanemariti![]()
Hajd sad da se vratimo Veležu, kako je igrao sa Borusijom i mirna Bosna