Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel to Željezničar rješio dugove ?
Jeste 750 milja, ostalih 13,5 miliona će poslije.

To je to !rodjak je napisao/la: ↑02 dec 2021, 04:08kralju ja ti preporucujem da uvecas sliku ovog zlikovca bar 5 puta i da ga izvjesis preko citave tribine kad budete igrali prvo kolo Evropskih kvalifikacija pa da vidimo sta ce Evropa reci na to ako smo mi vec ovdje zaostali,valjda oni nisu to je kulturan svijettutankamon1905 je napisao/la: ↑01 dec 2021, 16:54Joj sto se nasekira, cuj Haag presudio, moras se sad ponasat u skladu s timpa neki ljudi su stvarno zaostali u vremenu i prostoru. Odo na zrak. Pozdrav svim u priliku normalnim ljudima
Haag - Praljak - nogometna utakmica - bosna i hercegovina - krsenje presude suda![]()
![]()
Bas citam i ne vjerujem, sa 750.000km misle da su sve rijesili

Ljubite celave gume kamiondjija, da vas uzme onaj amer, pa farbaj te grbavicu u americku zastavu. Jedino vas to moze nekako spasiti, mada i to je upitno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Dobro bi bilo da tih 750k od sponzora sve preusmjere u nagomilana dugovanja, ali nešto ne vjerujem da će se to desiti.
Pa eto, mi smo onih 500k od Grada prošle godine samo preusmjerili u isplatu dugovanja, što ne bi nikad mogli recimo u PL ili federaciji. I onda se ovi pitaju što smo mi otišli u kantonalnu ligu

Al zabole nas, nek svako ćera svoje

Smiješan si k'o "Nad lipom 35".Odgovornost je napisao/la: ↑02 dec 2021, 04:28Kako volim kad se napijem pa me samo zanima odgovor na jedno pitanje, jer su mi nabili kamplekse.![]()
JEL ISTUPIO IZ LIGE Š.HASIĆ?!![]()
![]()
Deblokirani 1921
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Pogledao sam pocdcast "Indirekt", Jakirević gostovao.
Upečatljivo mi je ostalo, parafraziram "Igrači dolaze sat i po prije trennga, rade induvidualno pa onda timski trening". To je sjajno. Napredak i samo napredak.
Takođe, generalnog sam mišljenja da ti hrvatski treneri imaju mnogo bolju viziju, razmišljanje i stručnost od ovdašnjih BiH trenera. Pritom ne mislim na Bilića, Dalića i slične skupe trenere, nego neke HNL i HNL2 trenere, i to prosječne za njihovu ligu.
Sad da neko ne uzme Ivkovića kao reper, sigurno bi i Tomo bolje radio u boljim uslovima, finanijskim, a onda i igračkim.
Sva pamet ovdašnjih uprava bi se trebala svesti na to da obezbjede finansijke uslove u realnim mogućnostima, da puste trenere da rade 2-3-4 sezone pa da onda sagledaju gdje su i šta su.
Upečatljivo mi je ostalo, parafraziram "Igrači dolaze sat i po prije trennga, rade induvidualno pa onda timski trening". To je sjajno. Napredak i samo napredak.
Takođe, generalnog sam mišljenja da ti hrvatski treneri imaju mnogo bolju viziju, razmišljanje i stručnost od ovdašnjih BiH trenera. Pritom ne mislim na Bilića, Dalića i slične skupe trenere, nego neke HNL i HNL2 trenere, i to prosječne za njihovu ligu.
Sad da neko ne uzme Ivkovića kao reper, sigurno bi i Tomo bolje radio u boljim uslovima, finanijskim, a onda i igračkim.
Sva pamet ovdašnjih uprava bi se trebala svesti na to da obezbjede finansijke uslove u realnim mogućnostima, da puste trenere da rade 2-3-4 sezone pa da onda sagledaju gdje su i šta su.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Pa i Tomo dobro radi. 23 boda i 7. mjesto sa ovakvom ekipom je odličan rezultat. Na četiri boda je Željo od Borca i mjesta koje vodi u Evropu.
Hrvatska ima razvijeniju infrastrukturu, veci broj igraca i trenera, tako je i kvalitet veci. Sve je na vecem nivou. Ali se i u BiH moze naci kvalitet, npr Mersad Selimbegovic radi odlican posao u Njemackoj. Samo sto kod nekih bolje zvuci Sergej nego Mersad, pa mislimo da je per default kvalitetniji, a nije. Takva osoba nebi nikad dobila priliku u BiH, tako mi fakticki ne znamo da li trenutno postoji jos jedan Mersad Selimbegovic koji sjedi u BiH, a niko mu neda priliku. To je paradoks Bosne. Fedja Dudic je isto meni kvalitetan trener, napravio je nesto od prosjecnih igraca. Dosta je lakse Jakirevicu raditi sa budzetom kojeg ima, i konekcijama koje ima iz Hrvatske.Riziko je napisao/la: ↑02 dec 2021, 11:11Pogledao sam pocdcast "Indirekt", Jakirević gostovao.
-
- Kontakt:
jes' vidio kako su spasili klub

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
koliko su onda ono telefonskom akcijom skupili para za celik vise bi kod migranta na prosjecnoj raskrsnici nasao para nego sto su oni dali za voljeni klub

na pravom su ligaskom mjestu gdje zasluzuju

- LutakSutko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je odluku o izbacivanju bivšeg nogometnog sudije Srđana Obradovića iz nogometa u narednih deset godina. Sudija Obradović se teretio da je na nogometnoj utakmici u Subotici između Spartaka i Radničkog dirketno stavio domaći tim u povoljniji položaj, a da je taj susret bio direktan duel za izlazak u evropska takmičenja.
Kad bi u nas ovako radili, ne bi imao ko suditi
Kad bi u nas ovako radili, ne bi imao ko suditi

Nakon dvije godine nam se smijete, a nas dug spao na 1.3 mil. KM. Blago receno, cudna situacija na forumu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Slažem se, samo kad čitaš Željunu temu, većina komentara je tjeranje Tome i prizivanje Mulalića i sličnih.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Samo kazem, da je on ostao u BiH nisam siguran da bi on uopste dobio i priliku da pokaze svoje sposobnosti. Mlad, nema reference kao igrac i iskustvo kao trener, nema niko da stane iza njega. Voditi se istom logikom, nebi me iznenadilo da trenutno u BiH postoji neki trener slicnih sposobnosti, nego se covjeku jednostavno neda prilika. Mi smo strasno konzervativno drustvo, cekamo da se neko dokaze na nekom vecem nivou, pa da ta osoba spadne na nas nivo. Samo tako trziste ne funkcionise. Moras nekome ukazati priliku, a u BiH se ne ukazuje prilika, opet jer smo strasno konzervativni.
-
- Kontakt:
jeli to vrabčići skaču i dolaze do Izraela?

Eo šta bi im čo'ekJa sam u nekim grupama Dinamovih navijaca, svi spominju njega, al sreca prvi pick Dinama je Kek.

Slučajno klikno, sapleo se od miš i ušao u grupu

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja