ima i 3XL, ali to je ustvari malo širi XL, dresovi imaju poprilično uzak krojKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2021, 11:48Na stranici na stanju jos 4XL i ove male XS S velicine.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- dubioza144
- Kontakt:
Sad zvanicna treba dres na nagradnu igru ko kupi kartu sa Sirokim i kao izvuku dobitnika na poluvremenu a samim tim i privuku malo navijače na stadion
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
itatabisine
- Kontakt:
Nesto se opasno suska, cim smo dobili nove dresove znaci da je sa Macronom regulisana situacija, sta je sljedece na redu, mozda Poreska?
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa klub ne postoji, kaze Purger a i podosta forumasha ovdje tako da to s Poreskom je novogodisnja zelja, ha?itatabisine je napisao/la: ↑01 dec 2021, 13:11Nesto se opasno suska, cim smo dobili nove dresove znaci da je sa Macronom regulisana situacija, sta je sljedece na redu, mozda Poreska?
Zavrseno je ovo...

- Bersaga
- Kontakt:
Sjajne vijesti za Željezničar
FK Željezničar ove sezone ima dosta problema sa finansijama, a to je izazvalo krizu u i oko samog kluba.
Plavi su u pregovorima sa potencijalnim investitorom, koji bi svojim ulaskom u klub riješio mnoge probleme sa kojim se tim sa Grbavice ove godine susreće. I dok pregovori sa Eldinom Diglisićem, bh. biznismenom iz Amerike, traju i dogovaraju se detalji eventualnog partnerstva, uprava kluba sa Grbavice uspjela je da završi još jedan izuzetno bitan posao za klub.
Kako saznajemo, dogovoren je generalni sponzor kluba sa Grbavice, što će ubrizgati finansijsku injekciju u klub, koja će pomoći da klub u ovom teškom prelaznom periodu koliko-toliko normalno funkcioniše.
Potpuna informacija o imenu sponzora i iznosu sponzorstva trebala bi biti poznato tokom dana kada se očekuje i zvanična potvrda. Velika stvar je ovo za klub sa Grbavice, s obzirom na to da su ljudi iz kluba uložili ogromne napore da dođu do konačnog dogovora i što je najvažnije velike finansijske injekcije.
Ugovor koji će biti potpisan, riješit će određene probleme, koje ima trenutno, ali i uvesti Željezničar u nešto mirniji period s obzirom na sve turbulencije koje ih prate ove sezone.
Sport 1
FK Željezničar ove sezone ima dosta problema sa finansijama, a to je izazvalo krizu u i oko samog kluba.
Plavi su u pregovorima sa potencijalnim investitorom, koji bi svojim ulaskom u klub riješio mnoge probleme sa kojim se tim sa Grbavice ove godine susreće. I dok pregovori sa Eldinom Diglisićem, bh. biznismenom iz Amerike, traju i dogovaraju se detalji eventualnog partnerstva, uprava kluba sa Grbavice uspjela je da završi još jedan izuzetno bitan posao za klub.
Kako saznajemo, dogovoren je generalni sponzor kluba sa Grbavice, što će ubrizgati finansijsku injekciju u klub, koja će pomoći da klub u ovom teškom prelaznom periodu koliko-toliko normalno funkcioniše.
Potpuna informacija o imenu sponzora i iznosu sponzorstva trebala bi biti poznato tokom dana kada se očekuje i zvanična potvrda. Velika stvar je ovo za klub sa Grbavice, s obzirom na to da su ljudi iz kluba uložili ogromne napore da dođu do konačnog dogovora i što je najvažnije velike finansijske injekcije.
Ugovor koji će biti potpisan, riješit će određene probleme, koje ima trenutno, ali i uvesti Željezničar u nešto mirniji period s obzirom na sve turbulencije koje ih prate ove sezone.
Sport 1
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ideeemooooo!!!!!!!!
SVI NA GRBAVICU
-
itatabisine
- Kontakt:
HO HO HO poranio Deda mraz.
Prodaja dresova ide odlicno. Prva tura vec rasprodata ocekuje se dolazak novih kolicina.
Ovakve navijace samo Zeljo ima. Mnogi klubovi o ovakvoj ljubavi i vjernosti mogu samo mastati i sanjati.
Nedjelja svi na Grbavicu
Prodaja dresova ide odlicno. Prva tura vec rasprodata ocekuje se dolazak novih kolicina.
Ovakve navijace samo Zeljo ima. Mnogi klubovi o ovakvoj ljubavi i vjernosti mogu samo mastati i sanjati.
Nedjelja svi na Grbavicu
Macron,sponzor,odblokiran račun.....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo gaaaaa!!!!!
https://fkzeljeznicar.ba/caizcoin-novi- ... car/46935/Caizcoin novi generalni sponzor FK Željezničar!
Fudbalski klub Željezničar s ponosom obavještava članove, navijače i prijatelje Kluba da je njemačko-švicarska kompanija Caizcoin novi generalni sponzor FK Željezničar.
Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 750.000,00 KM do kraja sezone 2022/2023.
Samo odvratno stoji ova reklama na dresu. Mogli su ljepse izabrati i staviti, bez zelene podloge kao na drugoj slici u clanku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Logotip Caizcoina krasit će prednju stranu našeg novog dresa, a ono što izuzetno raduje i daje optimizam je vrijednost ugovora. Generalno sponzorstvo za Caizcoinom je najveće u poslijeratnoj historiji Kluba, a vjerovatno među najvećih u stogodišnjoj historiji. Vrijednost potpisanog ugovora iznosi 750.000,00 KM do kraja sezone 2022/2023.

Ispast ce sad dlaka u jajetu...ali stvarno reklama uzas na dresu, na nivou amatera nekih..nadam se da nece ovako stajati..
Pa napokon dobrih vijesti, još da kamion dođe iz Amerike...
Tačno mi je dan popravljen
SVI, SVI NA GRBAVICU!
Tačno mi je dan popravljen
SVI, SVI NA GRBAVICU!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Selam!
Moj je zivot Svicarska!
Moj je zivot Svicarska!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Svi na Dzumu u petak!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeSamSafetee, Paromlinac, propoklopac, tiagofaria25 i 53 gosta.