Pošto su ispunili kvotu izmišljotina, mitomanije i falsifikata o svom klubu, sada pokušavaju svoju luđačku mitomaniju i fasificiranje prenijeti i na Velež

Naravno da nisu. Ovo se namjerno radi kao podrška Dodiku u borbi protiv Inckovog zakona o zabrani negiranja genocida. I ovo je danas i jučer u Mostaru je kršenje zakona. Međutim, kazni neće biti jer se u NS nalaze Dodikovi i Čovićevi ljudi. Ono malo Bošnjaka se prodalo poput Durića, Pilava pa i veliki broj sudija. Probosanki klubovi su izdali Velež, a prije toga MDK i Olimpik. Naravno temelje lošeg stanja je uspostavio Begić. Budućnost je slaba.MrkiMedo je napisao/la: ↑28 nov 2021, 20:53Pitari nisu danas ni trebali igrati utakmicu. Bez ikakve zajebancije, to je jedini nacin da stanes u kraj ovim fasistima. Izadji sa utakmice, zali se uefi i fifi jer ovim nasima nema smisla, i to je to. Nek to uradi fks, nek uradimo mi, stat ces im u kraj. Nije ovo prvi put da se ovakve stvari desavaju u Mostaru, Sirokom i BL.
Ja koliko znam rekli ste da wikipedia nije relevantan izvor informacija. Pisete tu sta vam odgovara.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 21:10Ako te toliko interesuje o Veležu. Uđi na wikipediju Veleža ili na glavnu stranicu giganta, i čitaj.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 21:03OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 20:51
Što bih @tutankamon1905 rekao Velež je novi, a Zrinski je isti nakon 50 godina
Evo nasao sam,Sanelu Advent Kajanu hvala.
Znaci 94. ste poceli pod istim nazivom.
E ovako malo mi razjasni znam da je upravu bivseg Veleza cinila upravo 99% skupstina srpskih predstavnika koji su osnovali Velez a sad cujem na ovom snimku od 94e cisto muslimanska vecina u upravi isto jedno 99% pa me zanima kako se dogodio taj narodni obrat ako je isti klub ?
Nekako me to podsjeca na Olimpik i OlimpiC samo bez C .
Šta fali malo kraducnuti...
Problem je u tvojoj logici.Antipolitika3 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 21:31Mozak nisam druciji odgovor niti ocekivao,fasisti,bin laden,cia i mafia .
Kazem da su velike anomalije izmedju dva kuba istog naziva u sve par godina to je isto da se uprava Barcelone za 40 ak godina isljucivo sastoji od nekatalonaca,onda to vise nije Barca,zar ne?
Rekao je nista vise na nacionalnoj osnovi. Mi pisemo o Velezu i Zrinskom koji su clanovi ove lige i pisemo o njima na ovoj temi. Zasta je onda ova tema ako necemo o klubovima iz ove lige pisete na ovoj temi
Mozda ce biti u buducnosti zriski ili zrinka. Ko njima zna
Ta droga je bila nestala 50 godina, ali opet se je vratila, ali brzo ce opet nestati.
Ludo dvista ljudi..loša droga.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 nov 2021, 21:56Ta droga je bila nestala 50 godina, ali opet se je vratila, ali brzo ce opet nestati.
Navodno su mu psovali balijsku majku..ajdohordas je napisao/la: ↑28 nov 2021, 20:25Ne krivim Bodula sekunde.
Covjek pokaza muda i reagovao je na nepravdu. Trebao je sutit pustit da pisaju po nama kao i svaki puta sto im pustimo.