HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 22:59

šb_pecara je napisao/la:ja sam samo napisao kako je bilo a procitaj i na tekstu o ovoj utakmcic sta ti pise!!!!! vidio sam ipsa i da su vasi bili bilo je jedno 5-6 koji su dosli prepoznao sam onog sijedog stariji malo covjek sto sjedi na klupi ne znam kako se zove....
to je garant sekretar kluba Boshko..hehe...ja nisam mogao doci al da sam bio, bio bi sa skriparima kako ne bi privlacio paznju..:).ako se sastanemo u finalu eto me..:)
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:03

hahaha nema ih puno tako da bi te otkrili :D salim se kakva paznja dodjes fino i sjedes u lozu i dobar ;)
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 16 maj 2009, 23:08

Bravo Siroki sve cestitke na pobjedi, a i na povratku navijaca na utakmice. Jos da ih je dobiti u planci pa da se ne mora igrati treca... U svakom slucaju sretno.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 16 maj 2009, 23:10

Da budem iskren ako cete opet u NLB. ligi biti 12ti vilio bi da onda idu igosi ,neko je ranije napisao da se samo pojacavate za nasu ligu 8. sto je mozda i upravu . od toga nas sport nema znacajne koristi i nemoramo kao slovenci gledati u dno dna...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:14

Melo15 je napisao/la:Da budem iskren ako cete opet u NLB. ligi biti 12ti vilio bi da onda idu igosi ,neko je ranije napisao da se samo pojacavate za nasu ligu 8. sto je mozda i upravu . od toga nas sport nema znacajne koristi i nemoramo kao slovenci gledati u dno dna...
pa jesu li igosi doveli2-3 igraca samo za ligu 8 a u onoj ligi 12-13 50% svake utakmice su igrali nasi mladi a za nlb ti ja ne znam nista ali nije samo siroki kriv za tog 1 predstavnika niste ni vi nikad bili puno bolji jednom ste usli medju 8 i to je to kako se sjecam ako nije tako moja greska!!! treba jos jednom igose pobjedit pa pricat o nlb ali s ovom pobjedom smo puno blize nego oni!!!
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 23:23

šb_pecara je napisao/la:hahaha nema ih puno tako da bi te otkrili :D salim se kakva paznja dodjes fino i sjedes u lozu i dobar ;)
ko sve sjedi u lozi??moze li se normalno sjest na tribinu suprotno od skripara i gledati tekma..tamo gdje su gledaoci koji ugl. sjede...mislim konkretno na tribinu na kojoj nije organizovana skupina i koja navija??
I feel devotion!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 16 maj 2009, 23:25

Bilo bi lijepo nasa dva predstavnika vidjeti medju prvih osam a ne samo na zacelju kao slovence ,to sam mislio ,pozdrav..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:27

u loži su guzonje heheh a nasuprot skripara je montazna koja se u zadnje vrijeme rijetko kad otvara ali tako za sjest ti ne znam zavisi od situacije al mogo bi ti sto se tice vecine ali naso bi se neki glavonja ili kakva budala pa ti ne znam, vjerujem da je tako i u vas gore!!!

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 23:36

šb_pecara je napisao/la:u loži su guzonje heheh a nasuprot skripara je montazna koja se u zadnje vrijeme rijetko kad otvara ali tako za sjest ti ne znam zavisi od situacije al mogo bi ti sto se tice vecine ali naso bi se neki glavonja ili kakva budala pa ti ne znam, vjerujem da je tako i u vas gore!!!
predpostavljam da bi u lozu mogao sjest samo u slucaju da idem sa rukovodstvom bosne na tekmu...nije u pitanju fora da platim vise i sjednem u lozu...tako da to nije opcija....a zasto ne na toj montaznoj tribini??pa kako ce ko znat odakle sam i ko sam...samo sjedim i gledam s mirom...osim ako nije situacija da svak svakog zna manje vise pa da bude upadljivo....a kod nas kad se igra u velikoj sali mos sjest gdje god i gledat s mirom...ako hoces na tribinu, ako hoces na parter...i kad bi neko skonto da si i sirokog (a ne bi) ne bi bilo nista vjeruj...ove sezone u nlb ligi sjedila porodica pored mene i navijali za partizan...izgleda da su dosli iz istocnog sarajeva.....sasvim normalno...
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:44

e da na tim montaznim bi mogao, mogao bi i ovamo nebi te isto nitko skuzio a da i skuzi nevjerujem da bi ti itko ista cisto sumnjam... ali opet evo ovako ko veceras kada je atmosfera dosta napaljena i kada svi skacu na svaki kos, jer kad su ovake utakmice evo ko veceras stvarno nije bilo covjeka koji nije pjevao, navijao ili se veselio pobjedi ili nekim koševima koji su prelomili utakmicu tako da bi bilo malo čudno kad bi svi skocili a ti ostao sjediti :D

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 23:46

šb_pecara je napisao/la:e da na tim montaznim bi mogao, mogao bi i ovamo nebi te isto nitko skuzio a da i skuzi nevjerujem da bi ti itko ista cisto sumnjam... ali opet evo ovako ko veceras kada je atmosfera dosta napaljena i kada svi skacu na svaki kos, jer kad su ovake utakmice evo ko veceras stvarno nije bilo covjeka koji nije pjevao, navijao ili se veselio pobjedi ili nekim koševima koji su prelomili utakmicu tako da bi bilo malo čudno kad bi svi skocili a ti ostao sjediti :D
nemoj da zazalim ako dodjem:)....pa kad bi svi skocili, valjda bi i ja sa svima :D
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:49

ipsa je napisao/la:
šb_pecara je napisao/la:e da na tim montaznim bi mogao, mogao bi i ovamo nebi te isto nitko skuzio a da i skuzi nevjerujem da bi ti itko ista cisto sumnjam... ali opet evo ovako ko veceras kada je atmosfera dosta napaljena i kada svi skacu na svaki kos, jer kad su ovake utakmice evo ko veceras stvarno nije bilo covjeka koji nije pjevao, navijao ili se veselio pobjedi ili nekim koševima koji su prelomili utakmicu tako da bi bilo malo čudno kad bi svi skocili a ti ostao sjediti :D
nemoj da zazalim ako dodjem:)....pa kad bi svi skocili, valjda bi i ja sa svima :D
hahah da mi je i to vidit kako skaces na nas koš protiv bosne :D :D :D ma neces jer kad je god bilo finale dolazilo je dosta ljudi iz sa u široki i uvijek je bila njihova polovica montaznih i nikad im nitko nije nista rekao niti je ista bilo...

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 maj 2009, 23:54

šb_pecara je napisao/la:
ipsa je napisao/la:
hahah da mi je i to vidit kako skaces na nas koš protiv bosne :D :D :D ma neces jer kad je god bilo finale dolazilo je dosta ljudi iz sa u široki i uvijek je bila njihova polovica montaznih i nikad im nitko nije nista rekao niti je ista bilo...
bolje skocit nego batina popit...hehehe....cuj pola montaznih za raju iz Sa...to mi nesto cudno...ja koliko znam ima samo mjesta u lozi i to za rukovodstvo bosne....ostalo su gledaoci i vatreni navijaci...bez ikakvog odvajanja...
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 16 maj 2009, 23:59

hahahah kakav degenek hahahah...nisu velike te montazne to su obe iza kosa mozda bi se dalo natiskat na obe cca 500-600 ljudi ali kad su bili vasi nije to bilo puno bilo je mozda jedno 25-30 ljudi ali su bili i nitko im nista nije rekao niti ih napadao!!!! sto ja pamtim da su vasi tako bili smjesteni 2 puta na montaznoj i jednom u jednom kutu na ulazu u dvoranu i nikad nikakvih problema nije bilo!!!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 17 maj 2009, 00:03

Kakva je utakmica bila?? Da li se gledala dobra utakmica???
Stalno slušam o Grgatu, zar je tako dominantan centar u ovoj ligi???

Kakav će biti protiv Ovčine i Ivanovića ako prođete?
Momče Hercegovče

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 17 maj 2009, 00:07

šb_pecara je napisao/la:hahahah kakav degenek hahahah...nisu velike te montazne to su obe iza kosa mozda bi se dalo natiskat na obe cca 500-600 ljudi ali kad su bili vasi nije to bilo puno bilo je mozda jedno 25-30 ljudi ali su bili i nitko im nista nije rekao niti ih napadao!!!! sto ja pamtim da su vasi tako bili smjesteni 2 puta na montaznoj i jednom u jednom kutu na ulazu u dvoranu i nikad nikakvih problema nije bilo!!!
izvini na kojoj su skripari tribini? onoj iza klupa za igrace ili suprotno od nje...?? ev gledam slike sa tekme i cini mi se da se na tribini iza klupa za igrace moze fino sjest i gledat tekma...a ti rece da su montazne nasuprot od skripara...po tome ispade da su skripari ispod drugog kosa...:)
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 17 maj 2009, 00:10

kako cu ti objasniti iza klupa je velika trebina i nasuprot nje jos jedna takva , a sto se tice te trebine odmah iza klupa tu je najvatrenije :) brate mogu li ti ja ovdje stavit sliku ikako ša ce biti lakse ili otidji na stranicu širokog pa vidi slike pa ces skužiti di su skripari

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 17 maj 2009, 00:14

sad je ok...zbunilo me sto si napisao da su skripari nasuprot montazne tribine...ako je najvatrenije na tribini iza klupe ja idem onda na suprotnu veliku tribinu i rijesen problem:)
I feel devotion!!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 17 maj 2009, 00:14

http://www.hkk.siroki.net/en/Dvorana.html pogledaj ovo tamo nasuprot su montazne a tu odakle je ovo slikano se nalaze skripari

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 maj 2009, 00:18

Čestitke Širokom na današnjoj pobjedi. Odigrali su dobru utakmicu i zaslužili su pobjedu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Simi i 2 gosta.