Premijer liga BiH - aktuelno

User14
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la User14 » 28 nov 2021, 17:23

HordasOdMalena je napisao/la:
28 nov 2021, 17:20
zagor1987 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:17
Aduka87 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:13

HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa veci klub je Leotar od vaseg pokusaja od kluba.
Izgleda levat od ove sezone poceo da prati ligu haha jest svi ste veci a svi nam u dupe gledate,imate trofeja trebaju vam dvije sale da vam sve stane jos i kantonalnu ligu igrate haha pa za nas kao velik klub to je tragikomicno nekakve druge il 3 lige
Zayebava se, šta vam je? :D
Hoćete da kažete da je Sarajevo veći klub od Čelika?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 28 nov 2021, 17:23

svrakino1921 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:12
Da obavjestim forumski puk
Pitari hoce Amara za trenera
U stvari novi investitor

Oni mu govore gdje ces njega
A on njima on je najbolji a i ja cu ga placat

:urnebes: :urnebes:
Neće Amar sa Željine platne liste.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 nov 2021, 17:24

Merhaba je napisao/la:
28 nov 2021, 16:10
joker90 je napisao/la:
28 nov 2021, 16:06
Zeljo je mislim kaznjen za poruku Dudakovicu, a čovjek nije presuđeni zlocinac, vidjet cemo hoce li ovdje biti isto.
Da i to je delegat bio iz Velike Kladuse. 1000 je kazna bila, a razlog političke poruke a general Atif tad hasta bio
Brate, mala dopuna..Znam delegata i taj lik je vjerovatno jedan od najnormalnijih likova na cijelom "BH fudbalskom nebu" (npr imas i Damira Šaroć koji je Peljto među delegatima...veliki gospodin). On je zabiljezio da je istaknuta zastava, nije on kaznjavao ili bilo sta slicno. Znaci, njegovo je bilo da napise sta je istaknuto, kao sto je vjerovatno pomenuo jos 20 detalja u tom zapisniku (sto je normalno za svaku utakmicu). Neko drugi je procijenio da toj zastavi nije tu mjesto. Odmah da se razumijemo, ja nisam ni za ni protiv, samo prenosim. I znam da je lik mjesecima nakon toga imao pakao od zivota (tipa 2 mjeeca bio na bolovanju, ugasen tel zbog stalnih prijetnji itd). Pozdrav.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 28 nov 2021, 17:29

Saurman je napisao/la:
28 nov 2021, 17:21
Ok razumijem da Željezničar nije u trci za titulu ali ko je normalan gurao Sarajevo u kandidate za naslov. :shock: Kakav je to konkurent za titulu koji ima 17 bodova zaostatka iza prvoplasiranog i to na pola sezone. :shock:
Niko nema jednog forumaša koji navija za drugi klub da je rekao da ce se Sarajevo boriti za titulu svi redom su predviđali da necemo biti top 4.

I mi sami se cudimo da smo tu gdje jesmo.

Uglavnom tvoj klub ide ka 10 godina bez titule 2 godine zaredom bez evrope.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 28 nov 2021, 17:30

HElo je napisao/la:
28 nov 2021, 17:22
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
28 nov 2021, 17:15
Rezultatsku super vikend, mozda i iznad očekivanja.
Sudije napokon nisu tema kola, jer su dobro odradili svoj posao.

Gledam ljudi se čude sto je TC u drugo poluvrijeme ušla sa cistim i suhim dresovima, kao to je čudo. Tako ozbiljan i organizovan klub misli i na najmanje detalje.
Pa nismo budžetska sirotinja da ne možemo iskupit iste dresove za prvi tim. Različiti brojevi, sponzori, rukavi i ostali smjehovi.
Ili sto bi se reklo za podrinjske ovce vazda ce biti vune za dresove.
- 11 brrr, zima.
Tuzla City / Sloga Simin Han

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 nov 2021, 17:30

sretan123 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:27
Ovo je pobjeda za našeg generala, koji je tijekom cijelog rata u svojoj vikendici muslimansku obitelj držao, strašno je kako balavurdija po forumu piše da je klao djecu i žene, balavci neobrazovani malo pretražite internet i dokumentaciju pa onda sudite čovjeku, a ne to što je Komšić smrdljivi rekao.
Najjača su naslađivanja kako je popio otrov i ubio se, pickice jadne bojite se bris za koronu uzet, a izrugujete se čovjeku koji je poginuo za ideale.

Samo sklopi okice, i zovi mi ime, zovi mi ime
jedan će Pitar letjeti, sa tribine, sa tribine
Samo sklopi okice.......
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

4za1
Kontakt:

Post Postao/la 4za1 » 28 nov 2021, 17:31

sretan123 je napisao/la:
Ovo je pobjeda za našeg generala, koji je tijekom cijelog rata u svojoj vikendici muslimansku obitelj držao, strašno je kako balavurdija po forumu piše da je klao djecu i žene, balavci neobrazovani malo pretražite internet i dokumentaciju pa onda sudite čovjeku, a ne to što je Komšić smrdljivi rekao.
Najjača su naslađivanja kako je popio otrov i ubio se, pickice jadne bojite se bris za koronu uzet, a izrugujete se čovjeku koji je poginuo za ideale.

Samo sklopi okice.......
Učini si uslugu i kopiraj ponovi svog generala :bih:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 nov 2021, 17:31

OnlyLeft22 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:23
zagor1987 je napisao/la:
28 nov 2021, 17:17

Izgleda levat od ove sezone poceo da prati ligu haha jest svi ste veci a svi nam u dupe gledate,imate trofeja trebaju vam dvije sale da vam sve stane jos i kantonalnu ligu igrate haha pa za nas kao velik klub to je tragikomicno nekakve druge il 3 lige
Ma ne to, nego čudno ni da je stavio Velež ovdje. :tralala:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 nov 2021, 17:33

Gledam ljudi se čude sto je TC u drugo poluvrijeme ušla sa cistim i suhim dresovima, kao to je čudo. Tako ozbiljan i organizovan klub misli i na najmanje detalje.
Pa nismo budžetska sirotinja da ne možemo iskupit iste dresove za prvi tim. Različiti brojevi, sponzori, rukavi i ostali smjehovi.
Najnormalnija stvar bi trebala biti da klub na gostovanja nosi 2 garniture dresova. A kod nas se to i dalje vodi kao super profesionalizam ili ne znam ni ja sta.
Npr, nedavno su igrali FK SA i Rudar u SA(kad je bio rodjendan FK SA). Pocetak je kasnio, ne znam koliko se sjecate. Kasnio je jer FK SA na Koševu nije imalo nijednu drugu garnituru dresova osim one u kojoj su planirali nastupati (a u toj nisu mogli jer su njihovi bordo dresovi bili dosta slicni dresovima gostiju). Iz tog razloga, morali su slati ljude na Butmir po rezervnu garnituru..sto je potrajalo i zbog toga je okasnio pocetak. Nevjerovatna situacija za tako veliki klub.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 nov 2021, 17:33

28 nov 2021, 17:31

Sljedeće sedmice opet ide 1-7 aBd :mrgreen:
slika
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 28 nov 2021, 17:34

Jesi li vidio suđenje Leotar - Velež. Objasni mi molim te penal za Leotar
Ma malo ironije. Jer ovde je postalo normalno opravdavati sve ako tvoj klub nije oštećen. Nama u 10tak dana protiv Borca dvije utakmice, pa Posušje uzeli barem 4 boda i ovde kažu sve je to ok, tako treba.
Svi vidimo kakav je problem sudijska organizacija ali svi šute dok njih ne zakine čak šta više ismijavaju klubove koji su oštećeni.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 28 nov 2021, 17:36

Grad je nas DS je napisao/la:
28 nov 2021, 17:24
Merhaba je napisao/la:
28 nov 2021, 16:10
joker90 je napisao/la:
28 nov 2021, 16:06
Zeljo je mislim kaznjen za poruku Dudakovicu, a čovjek nije presuđeni zlocinac, vidjet cemo hoce li ovdje biti isto.
Da i to je delegat bio iz Velike Kladuse. 1000 je kazna bila, a razlog političke poruke a general Atif tad hasta bio
Brate, mala dopuna..Znam delegata i taj lik je vjerovatno jedan od najnormalnijih likova na cijelom "BH fudbalskom nebu" (npr imas i Damira Šaroć koji je Peljto među delegatima...veliki gospodin). On je zabiljezio da je istaknuta zastava, nije on kaznjavao ili bilo sta slicno. Znaci, njegovo je bilo da napise sta je istaknuto, kao sto je vjerovatno pomenuo jos 20 detalja u tom zapisniku (sto je normalno za svaku utakmicu). Neko drugi je procijenio da toj zastavi nije tu mjesto. Odmah da se razumijemo, ja nisam ni za ni protiv, samo prenosim. I znam da je lik mjesecima nakon toga imao pakao od zivota (tipa 2 mjeeca bio na bolovanju, ugasen tel zbog stalnih prijetnji itd). Pozdrav.
Lazes. Prvo lazes da je Amir jedan od najnormalnijih likova u nasem nogometu. Yebem ja citavu drzavu ako je on jedan od najnormalnijih. Ne vidim razlog zasto bi ga iko branio, a niko ziv u njegovom gradu nema lijepo misljenje o njemu. Od svercanja djece u omladinskim kategorijama pa do evo tog slucaja, tu nema normalna i postena covjek.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 28 nov 2021, 17:40

slika

Dajmo ljudi kanite se politike i rata nikome nista dobra nece donijeti.
City se ucvrstio na 2.mjestu dok se stvorili prava guzva za 3.mjesto i tu ce biti fajt kao i lani samo je pitanje hoce se Zeljo i Velez prikljuciti ako odrade dobar prelazni rok a Zeljo dobije investitora.Velezu iduca utakmica biti ili ne biti sto se tice mozda i borbe za europu kroz prvenstvo dok Posusje zasluzuje barem ovo 10.mjesto puno su bolja ekipa i od Radnika i Leotara.
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 28 nov 2021, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 28 nov 2021, 17:40

Grad je nas DS je napisao/la:
28 nov 2021, 17:33

Najnormalnija stvar bi trebala biti da klub na gostovanja nosi 2 garniture dresova. A kod nas se to i dalje vodi kao super profesionalizam ili ne znam ni ja sta.
Npr, nedavno su igrali FK SA i Rudar u SA(kad je bio rodjendan FK SA). Pocetak je kasnio, ne znam koliko se sjecate. Kasnio je jer FK SA na Koševu nije imalo nijednu drugu garnituru dresova osim one u kojoj su planirali nastupati (a u toj nisu mogli jer su njihovi bordo dresovi bili dosta slicni dresovima gostiju). Iz tog razloga, morali su slati ljude na Butmir po rezervnu garnituru..sto je potrajalo i zbog toga je okasnio pocetak. Nevjerovatna situacija za tako veliki klub.
Zato kazem, najnormalnije stvari, stvari koje se podrazumijevaju kod nas su za pohvalu ili nešto wooow.
Samo sam htio reći da smo mi organizovan klub, svako zna sta mu je posao da pokušavamo podići kvalitet ove lige, a ne utopiti se u njeno sivilo.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 nov 2021, 17:41

slika
Teško, ne primamo mi puno golova. Al problem je što još manje dajemo. :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 nov 2021, 17:42

28 nov 2021, 17:41

slika
Kakav će antifudbal biti sljedeće sedmice :mrgreen:

Nadam se barem da će biti dosta ljudi na tribinama, dosta nas dolazi
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 nov 2021, 17:45

sretan123 je napisao/la:

Samo sklopi okice.......
Mrš u **** materinu retardiranu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 nov 2021, 17:46

Da organizujemo mi iz Mostara malo veci dolazak na Kosevo iducu? Da popravimo prosjek malo

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 nov 2021, 17:46

28 nov 2021, 17:42
28 nov 2021, 17:41

slika
Kakav će antifudbal biti sljedeće sedmice :mrgreen:

Nadam se barem da će biti dosta ljudi na tribinama, dosta nas dolazi
Dobro se pripremiti. :mrgreen:

Bujrum. :bih:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 28 nov 2021, 17:47

Jesi li vidio suđenje Leotar - Velež. Objasni mi molim te penal za Leotar
Ne uzimaj ga za ozbiljno only, kritican je on
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.