Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ali nema para sve se ratalilobosnas_ je napisao/la:Ono sto sam vidio,kako Bošković postize golove ..mislim da bi nam bio veliko pojacanje! Zeljo dugo vremena nije imao dobrog gol igraca,usudit cu se reci jos od Vazde...Bošković,Ješe i ovaj svicarac,plus Stančeski i Jamak...na proljece bi bili prejaki zaista!avlami97 je napisao/la:Ivan Bošković je igrač koji ne bi puno koštao. Ono što ćemo dobiti za Lazu, možemo kupiti više Ivana Boškovića. Momak je bio i u konkurenciji za najboljeg igrača Crnogorske lige. Osvojio je treće mjesto. Skoro su to prikazivali na RTVCG. Tamo ga mnogo cijene.
Hahaha ovo nije nikakav covjek, ovo neki automat izbacuje istu recenicu svaka 2 sata hahahafederer-debil je napisao/la:ali nema para sve se ratalilobosnas_ je napisao/la:Ono sto sam vidio,kako Bošković postize golove ..mislim da bi nam bio veliko pojacanje! Zeljo dugo vremena nije imao dobrog gol igraca,usudit cu se reci jos od Vazde...Bošković,Ješe i ovaj svicarac,plus Stančeski i Jamak...na proljece bi bili prejaki zaista!avlami97 je napisao/la:Ivan Bošković je igrač koji ne bi puno koštao. Ono što ćemo dobiti za Lazu, možemo kupiti više Ivana Boškovića. Momak je bio i u konkurenciji za najboljeg igrača Crnogorske lige. Osvojio je treće mjesto. Skoro su to prikazivali na RTVCG. Tamo ga mnogo cijene.
stvarno si tezak, peglas bezvezefederer-debil je napisao/la:ali nema para sve se ratalilobosnas_ je napisao/la:Ono sto sam vidio,kako Bošković postize golove ..mislim da bi nam bio veliko pojacanje! Zeljo dugo vremena nije imao dobrog gol igraca,usudit cu se reci jos od Vazde...Bošković,Ješe i ovaj svicarac,plus Stančeski i Jamak...na proljece bi bili prejaki zaista!avlami97 je napisao/la:Ivan Bošković je igrač koji ne bi puno koštao. Ono što ćemo dobiti za Lazu, možemo kupiti više Ivana Boškovića. Momak je bio i u konkurenciji za najboljeg igrača Crnogorske lige. Osvojio je treće mjesto. Skoro su to prikazivali na RTVCG. Tamo ga mnogo cijene.
kaze vikipedia:(ako im je vjerovati)pile87 je napisao/la:Koji hrvatski mediji daj link da vidimbosnas_ je napisao/la:Boskovic bi bio pravo pojacanje za Zeljeznicar,ali ako je pod ugovorom to odmah otpada,nazalost,niti jedan klub u BIH za nekog igraca se ne usudjuje platiti obestecenje,tako da...ali ko zna mozda Osim dovede boljeg igraca od Boskovica! Pa je li potpisao Jese? hrvatski mediji ga vec prestavljaju kao igraca Zelje..
Dzaba netreba ju pare sve se rastalilofederer-debil je napisao/la:kako dovesti igraca kad nema pra sve se rastalilo
Jarane samaraš pravo ako nemaš ništa drugo reći isključi se ili idi na temu k.itara svakako si njihov...federer-debil je napisao/la:kako dovesti igraca kad nema pra sve se rastalilo
Jaci smo od Realane ne boj se tifederer-debil je napisao/la:kako dovesti igraca kad nema pra sve se rastalilo
Koliko ja znam, ima puno kineza u bosni.gavran je napisao/la:Kakav ono kinez hoda oko stadiona,izgleda sportski udje u kladionicu,da nije pojacanje![]()
![]()
gdje gledate utakmicu???AmanijakzO je napisao/la:Koliko ja znam, ima puno kineza u bosni.gavran je napisao/la:Kakav ono kinez hoda oko stadiona,izgleda sportski udje u kladionicu,da nije pojacanje![]()
![]()
Gdje ti to?gavran je napisao/la:Demba Ba napustio Hoffenheim
hoce kaze da nastavi karijeru u BIH
AmanijakzO je napisao/la:Gdje ti to?gavran je napisao/la:Demba Ba napustio Hoffenheim
hoce kaze da nastavi karijeru u BIH
http://www.kinez.com/blekic757655647674diego_TM je napisao/la:gdje gledate utakmicu???AmanijakzO je napisao/la:Koliko ja znam, ima puno kineza u bosni.gavran je napisao/la:Kakav ono kinez hoda oko stadiona,izgleda sportski udje u kladionicu,da nije pojacanje![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrAmarOsim, samoFKS i 69 gostiju.