Najveci baksuzi: za mundijal moraju u Italiju po pobedu, a onda ako naprave cudo verovatno i u Portugaliju po pobedu.
"$ $ " ќе " со " & ? во ? на ? за ? на & првенство 2022 во &, а $ $, потоа ќе се сретне со $ $ $ ' ? " ""
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Reakcija je bila vise upucena na to da je Ukrajina dobila lagan zrijeb, a da bi mi vjerovatno dobili najtezi, nema veze sa tim da li bi prosli ili ne jer ocito ne mozemo ni da dodjemo u tu situaciju da se o tome i prica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 17:50Jel zivota ti mislis da smo prosli u baraz da bi pobjedili nekog od ovih reprezentacija(iz grupe a i b)?
A znam, al svaka ova reprezentacija je trenutno 2 koplja iznad. Tako da nama nikakav zrijeb ne bi pomogo pa da nesto zalimoHare1902 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 17:55Reakcija je bila vise upucena na to da je Ukrajina dobila lagan zrijeb, a da bi mi vjerovatno dobili najtezi, nema veze sa tim da li bi prosli ili ne jer ocito ne mozemo ni da dodjemo u tu situaciju da se o tome i prica.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 nov 2021, 17:50Jel zivota ti mislis da smo prosli u baraz da bi pobjedili nekog od ovih reprezentacija(iz grupe a i b)?
Vels je meni simpatičan, igraju fin fudbal.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑26 nov 2021, 17:52Najjaci komentar koji procitah:
"Iz ove A grupe ne treba niko da ide!"![]()
Ma zreb je savrsen, barem meniArvid je napisao/la: ↑26 nov 2021, 18:06Vels je meni simpatičan, igraju fin fudbal.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑26 nov 2021, 17:52Najjaci komentar koji procitah:
"Iz ove A grupe ne treba niko da ide!"![]()
Škoti su mi tradicionalno dragi iako mi je fudbal kritičan dosta.![]()
Mogli bi oni Ruse izbaciti a za poslije ćemo vidjeti. Onaj antifudbal Rusije protiv Hrvatske nisam dugo gledao. Razumijem da su se taktički došli braniti, imali dobre utakmice u grupi itd. ali onaj odron im nikad neću oprostitiPatriceKwedi je napisao/la: ↑26 nov 2021, 18:39Prolaze Ukrajinci, Svedjani i Talijani.
Poljski Inzaghi nece na Sp
Rusi igraju nogomet od prije 40 godina.MortemHz je napisao/la: ↑26 nov 2021, 18:47Mogli bi oni Ruse izbaciti a za poslije ćemo vidjeti. Onaj antifudbal Rusije protiv Hrvatske nisam dugo gledao. Razumijem da su se taktički došli braniti, imali dobre utakmice u grupi itd. ali onaj odron im nikad neću oprostitiPatriceKwedi je napisao/la: ↑26 nov 2021, 18:39Prolaze Ukrajinci, Svedjani i Talijani.
Poljski Inzaghi nece na Sp![]()
EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑26 nov 2021, 18:14Mada i u donjem ima solidnih ekipa. Norvezani su najveca misterija. Ni Irci, Slovenci, BiH, Grci, Izraelci nisu losi, ali nedostaje sirine u kvalitetu. Islandjani su pali. Rumuni i Bugari su vec dugo u ozbiljnom kanalu.
Iskreno, mene Rumuni najvise podsecaju na nas doskora.alan_kardec je napisao/la: ↑26 nov 2021, 23:46šta znam, meni su u ovom nabrojanom društvu nekako najveća misterija Rumuni. Prije nekoliko godina im se pojavila jako talentovana mlada repka, fin fudbal su igrali, na u21 ep dali po 4 komada Hrvatima i Englezima i u polufinalu ispali od Njemaca. Glavni igrači te ekipe su bili Hagi Jr, Coman, Man, Puscas, Nedelcearu, Cicaldau... plus nešto malo stariji Razvan Marin i ovaj novi talenat Morutan što je prešao nedavno iz Steaue u Galatu... očekivao sam da uzmu drugo mjesto iza Njemaca, ali im Makedonci pomrsiše račune. Ali ne bojim se za njih, puno je tu talenta i kvaliteta, gledaćemo ih na sljedećim velikim takmičenjima 100%. Ozbiljno rade, Radoi im je nakon što je mladu repku 2019. odveo do polufinala ep, sad preuzeo A tim, Hagijeva akademija radi punom parom, štancuje talentovane igrače... Sad im je u zadnjoj utakmici za A tim debitovao dečko od nepunih 16 godina, Enes Sali se zove. Rođen u Kanadi od roditelja Rumuna koji imaju tursko porijekloNavodno, ogroman talenat je u pitanju. Kanada je htjela da ga preotme, ali su ga Rumuni osigurali. Bugari sušta suprotnost Rumunima, perspektiva nikakva. Od Islanđana, nacije sa svega 300/400k nešto više se i nije moglo očekivati, 2016. su oduševili sve, učestvovali i 2018. sad su mirni neko vrijeme. Irci su se vratili u život nakon užasnog perioda, ljudi su preko dvije godine bili bez pobjede u zvaničnim utakmicama, do početka ovih kvala 7 utakmica nisu gola dali
al eto u zadnje vrijeme su dobili Azere, Luksemburg i Katar, po bod uzeli Srbiji i Portugalu, Portugalce su praktično do samog kraja držali na konopcima... Ircii su se vratili u svoj standardni mode, i neće biti lak plijen nikome. Norvežani... po meni prosjek ekipa ako izuzmemo Halanda i Odegarda, biće ih vjerovatno na nekom sljedećem velikom takmičenju, što zbog ove dvojice, što zbog mentaliteta, discipline i ratničkog duha koji krasi Skandinavce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.