09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 jan 2011, 13:49

Omerbavarac je napisao/la:Svi im igraci iz domace lige ili vecina. :roll:
Nema Europejaca.
Kako cemo ih lagano rasut. :lol:
:o vidjecemo..
Ovi igraci sigurno imaju jaku zelju da se dokazu u zelenom dresu.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anel_tm87
Kontakt:

Post Postao/la anel_tm87 » 28 jan 2011, 13:53

Postoji mogucnost da TV1 otkupi prava za prijenos ove utakmice ! Pregovori su u toku :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jan 2011, 14:41

hrk je napisao/la:toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
Nije istina da Mexiko igra sa drugim timom! igra bez 3 evropska igraca i odmah drugi tim? Mi trebamo gledati sebe,pokusti ih razbiti u Atlanti i obradovati najmanje 30 hiljada nasih navijaca koji su vec kupili ulaznice... mi se trebamo sto bolje uigrati kako bi Rumune docekali maximalno spremni!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jan 2011, 14:52

bosnas_ je napisao/la:
hrk je napisao/la:toliko nas ozbiljno smatraju meksikanci da ce igrati sa drugim timom protiv nas.....sad da je susic pametan i on bi poveo drugi tim a ne da se neko zajebaje sa nama
Nije istina da Mexiko igra sa drugim timom! igra bez 3 evropska igraca i odmah drugi tim? Mi trebamo gledati sebe,pokusti ih razbiti u Atlanti i obradovati najmanje 30 hiljada nasih navijaca koji su vec kupili ulaznice... mi se trebamo sto bolje uigrati kako bi Rumune docekali maximalno spremni!
;) upravo to barem su tu 4 igrača koja bi igrala u svakom slučaju i da su eu igrači pozvani a druga je stvar to što je njihova Primera sigurno među 3 najjače lige (u konkurenciji južne,sjeverne i centralne amerike) tako da će biti taman protivnik po mjeri možda čak i kvalitetniji od Rumuna ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 jan 2011, 15:00

Jesu supci :D. Igraju bez Hernandeza, Dos Santosa i Marqueza (iako igra u Americi) i jos nekih. :( . Da je kvalifikaciona utakmica bilo bi mi drago sto ovi iz Europe fale, ali ovako nije bas nesto atraktivna utakmica. Ipak, ne treba se sada zavrarati i reci da cemo ih satrati bez ''europljana'', mislim da su ovi jos opasniji, jer se vecina njih bori za mjesto u reprezentaciji, i nece biti nimalo lagana utakmica.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 jan 2011, 15:06

Evo citam ove meksicke medije, ovi decki sto su dobili poziv u selekciju vrlo motivirani i zahvalni selektoru "Chepo"
http://www.record.com.mx/noticias-del-tri
http://www.oem.com.mx/esto/futbolmexicano.aspx

FK Željezničar

Podrška Papetu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2011, 15:26

bosnas_ je napisao/la:
Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 jan 2011, 15:33

Ovaj inace porijeklom brazilac Sinha (34) se vraca u repku, ima oko 50 nastupa, ima on godina ali igra u svom timu "Djavolima", a bogami nije ni nas Rahim mladic, niti igra sto jos gore :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 jan 2011, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2011, 15:37

Ovo nije lose da se malo vidi koliko nas Mexe i Torrosi smatraju za velesilu. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jan 2011, 15:50

Devil je napisao/la:Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.
Pa naravno da je pozvao igrače koji do sad nisu imali priliku i nisu bili u timu ipak se radi o prijateljskoj tekmi ali trebaš znati da su manje više svi redom prvotimci u svojim ekipama i da će sigurno se neko od njih naći i u timu u narednim tekmama a Zinha je uprkos svojim godinama bio najbolji napadač Toluce tako da to nije nikakvo iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir da su Meksikanci uvijek preferirali iskusnije napadače da ih sad ne nabrajam a isto tako De Nigris je zajedno u napadu sa Humbertom Suazom i vjerovatno ako ne ode iz Montereya će biti i zajedno sa njim najbolji strijelac u klubu. Tako da kad se sve uzme u obzir ovo je ipak i više nego solidna selekcija Meksika. ;)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2011, 15:55

harishp je napisao/la:Ovo nije lose da se malo vidi koliko nas Mexe i Torrosi smatraju za velesilu. :roll:
Ma daj ba :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2011, 16:08

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovo nije lose da se malo vidi koliko nas Mexe i Torrosi smatraju za velesilu. :roll:
Ma daj ba :mrgreen:
Ma jah mi se moramo kvalificirati bez baraza ta ce Francuska ili neki Rumuni da ne govorim o Rusima jos Bjelim.
Dzeko udje na terenu i svi protivnici pisnu u gace.Sudija odsvira kraj i idemo dalje.
Ovi ostali nemoraju ni igrati ,samo tek onako da se pojave.
P.S Mene bi bilo sramota na mjestu Mexe da onakav sastav pozovem a protivnici najavljuju da ce doci u najjacem.
Ili to oni ipak hoce da izjednace kvalitet. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 jan 2011, 16:41

Na druge prijateljske utakmice istog dana vec imaju kvote, ali na ovu jos ne.

Malo su mi cudni Mexikanci, ako su namjeravali od pocetka igrati sa slabijom postavom, onda se tako nesto valjda i najavi ranije. Ali dobro, ako su misljenja, da im je to dovoljno protiv nas. :)

Ali ipak ne treba zaboraviti, da ce nasi igraci imati dug put i jetlag iza sebe. To moze veoma jako utjecati na utakmicu. Plus/minus sa ovom slabijom postavom to je sve mozda cak i ok. Tesko je sta prognozirati, bitno je da se nasi ponovo uigraju pred Rumuniju i da atmosfera od Slovacke ostane dobra, ali ne euforicna. Dakle bez euforije tipa da cemo ih razbiti kao beba zvecku, pojesti, pocjepati kao siroce napolitanku, nabiti im golova, da im jos praunuci moraju razliku izjednaciti, ubiti ih u pojam, igrati se kao macka misem, u cevape ih preraditi, da ce Estoncima biti drago sto su bolje prosli od njih... imali jos koja? :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jan 2011, 16:44

Ako izgubimo mogu zamisliti kakvo ce srranje nastati na forumu :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 28 jan 2011, 16:51

mene samo zanima hocu li ja moci igdje gledati ovu utakmicu, a to hoce li njima igrati hernandez, marquez i dos santos, svejedno im je, popusit ce ga kako god :D

...........................................hasagic.................

mujdza...........nadarevic.................spahic................lulic

...........................rahimic..........medunjanin....................

pjanic..........................misimovic.........................ibricic.....

...................................dzeko........................................
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2011, 17:03

brazzo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ovo Mexicu nije ni blizu prvog tima,cak sta vise.Ne znam zasto ali priliku su dobili samo igraci iz Meksicke lige i to ne svi nego samo oni koji nisu standardni u reprezentaciji.Dovoljno je pogledati sastav i videti da je tu jedan Sinha koji jedva hoda po terenu sa svojih 35 godina,ili jedan De Nigris koji je od 2004.godine u reprezentacijama od U20,U21,U23 i seniorske i nije ubrao 10 nastupa.Jedini igraci koji su tu a standardni su i u proslim bili su Perez,Castro,Magallon,Torrado,te Aguilar koji je tek poceo da nastupa redovno za repku.
Pa naravno da je pozvao igrače koji do sad nisu imali priliku i nisu bili u timu ipak se radi o prijateljskoj tekmi ali trebaš znati da su manje više svi redom prvotimci u svojim ekipama i da će sigurno se neko od njih naći i u timu u narednim tekmama a Zinha je uprkos svojim godinama bio najbolji napadač Toluce tako da to nije nikakvo iznenađenje pogotovo ako se uzme u obzir da su Meksikanci uvijek preferirali iskusnije napadače da ih sad ne nabrajam a isto tako De Nigris je zajedno u napadu sa Humbertom Suazom i vjerovatno ako ne ode iz Montereya će biti i zajedno sa njim najbolji strijelac u klubu. Tako da kad se sve uzme u obzir ovo je ipak i više nego solidna selekcija Meksika. ;)
Nije bitno sto su oni standardni,dobro znam njihove mogucnosti i kvalitete,ja zelim reci da ovo nije ni blizu prva ekipa Meksika,kao sto je @bosna rekao.Ja moram priznati da sam ocekivao najjaci sastav ovde,jer cekaju ih kontinentalna prvenstva,a slobodnih termina za uigravanje nece jos puno biti,no izgleda da De la Torre ima nesta drugo na umu,videcemo sta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 jan 2011, 17:08

Postujem i vijerujem u selektora Susica, ali ovaj Del Torre je puno bolji menadzer 8-) moze biti da ce ga nekom svojom taktikom satrati u Atlanti ako prouci dobro rep.BIH tj.nasu, sigurno je da ce zeleni biti jako nabrijani :? glavni problem su nasa 2,3 glavna tockica na sredini Miske, Pjana, Rahim neigraju tj. van forme, vidjecemo koliko su fizicki spremni za tekmu..
Na teskim mukama je S.Susic, ali na muci se poznaju junaci 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 jan 2011, 17:35

Devil je napisao/la: Nije bitno sto su oni standardni,dobro znam njihove mogucnosti i kvalitete,ja zelim reci da ovo nije ni blizu prva ekipa Meksika,kao sto je @bosna rekao.Ja moram priznati da sam ocekivao najjaci sastav ovde,jer cekaju ih kontinentalna prvenstva,a slobodnih termina za uigravanje nece jos puno biti,no izgleda da De la Torre ima nesta drugo na umu,videcemo sta.
Vrlo vjerovatno želi oprobati neke od igrača sa šireg spiska ali nama je to nebitno jer kako sam već napisao i dalje smatram da je u svakom slučaju Meksiko bolji i jači protivnik od Rumunije ;) I ne znam zašto toliko čuđenje pa nije ni najavljivao najjači sastav a sad što smo mi navikli da uvijek ide udarnih 11 u svakoj tekmi je druga priča.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2011, 18:00

Kao onomad u Antaliji :mrgreen:
Ja jake navike.
Pripremni mecevi i jesu za uvjezbavanje prve postave ili onih koji su blizu te postave.
Koji klinac imati prijateljski mec ako u slijedecem nece biti ni 30% ekipe iste.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 jan 2011, 19:42

harishp je napisao/la: Pripremni mecevi i jesu za uvjezbavanje prve postave ili onih koji su blizu te postave.
.
:mrgreen:
A kvalifikacije sluze za uigravanje novopecenih reprezentativaca :roll:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.