Vjeruj bratu, Cabral je za Eibara i slične.
Isak mi je jedini zanimljiv napadač iz lige.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Stvar je u tome što Barca ima potrebu do dovodi neke igrace, cak i kad su klošari (nažalost, danas je takva situacija u klubu).
Kamo sreće da Bosna ima "pašnjake", na kojima igra reprezentacija, koja se kvalificira na svako veliko takmičenje, upravo osvojili prvo mjesto u grupi prije prvaka Europe, a klubovi igraju redovno UCL i druga europska takmičenja i to u skupinskom dijelu.let3 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 16:48Kad si frontalni kokuz i kad spadneš na prosjacki štap, onda se mora praviti medijska prica sa izvjesnim Arthurom Cabralom, jer se više nema para za kurchenje i rasipanje kao nekad, nema para da se možeš obratiti menagerima Halanda, Mbappea i slicno. Možeš se obratiti samo menagarima poput ovog aninimusa Cabrala, za kojeg nikad niko nije cuo do juce.
Sad je posao medija da napucaju ovog levata do maximuma, da ga prezentuju kao neku igracinu koja zabija golove po švicarskim pašnjacima i da prodje ta prica.
Fazon je u tome sto Depaj nije uopste pouzdan. Formula "jedna dobra utakmica - 6 katastrofa" prilici neozbiljnim timovima, a ne Barseloni.messilla je napisao/la: ↑25 nov 2021, 17:16Fazon je što fale dva igrača u napadu. Depay je jedini pouzdan. Ansu i Dembele su kritični, Aguero gotov, Luuk i Kurcinjo zalutali, Braithwaite će igrati kad se oporavi ali znamo njegove limite, na Yusufa i Abdea se ne možeš toliko osloniti.
Znači ako ne računamo Aguera, Luuka i Kurcinja, ostanu Depay, Dembele, Ansu, Braithwaite, Yusuf i Abde. Ne može se završiti u top4 sa ovim. Jedina opcija je neko jeftinije rješenje ili pokušati sa posudbom nekog kvalitetnijeg igrača koji se nije naigrao ove godine.
Buskec najbolji DM svijeta , Pedri najbolji mladi igrac Svijeta.Fati bolji od Mbapea.MrHc je napisao/la: ↑26 nov 2021, 10:46U kojem smo mi rasulu ..... bukvalno Barcelona je uništena .....
Sto od lose transfer politike sto od katastrofalnog medicinskog tima ..... Uz Milan trenutno najpovredeniji tim u Evropi .....
Mi sve nabrajamo imas ovog imas onog nemamo "mi" nista ....
Fati invalid vec, Demebele invalid i ode djaba,od Pedrija napravili invalida, Kutinjo invalid u glavu .... Martin, Kun i ostala buranija sta reci
Odlican !ReX je napisao/la: ↑26 nov 2021, 22:44Jel ga pratio neko u Citiju otkad je tamo? Znam da je u Valenciji bio odlican i da su o njemu pricali u superlativama. Ali moram priznat da nisam cuo prevelike stvari s otoka.
Kako god, sigurno da bi bio pojacanje. Svidja mi se ovaj povratak price oko spanski igraca, Olmo, Torres… najveca pogreska i jeste bila sto se okrenula ledja La Masiji i spanjolcima a pocelo dovoditi svakakvih juznoamerikanaca, francuza itd..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.