Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Alonso dobro igra wing backa. Problem je sto ne loze igrat 3 utakmice sedmicno on pa je problem kod njegove zamjene. No citam saul je znao igrat u atleticu ponekad na beku, te tuchel je spomenuo pulisica kao opciju, igrao mu valjda u dortmundu. I na kraju imamo Azpilicuetu kijem nije nista novo lijeva strana. Tako da mislim da nece doc do neke kupovine.
Steta zbog lige, prosle sezone najjaci stoper promasio sezonu a ove vrlo vjerovatno najjaci lijevi bek.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rangnick odlican izbor, makar za interima, pisao sam neki dan... sigurno ce ekipa liciti na nesto, a na kraju sezone ti moze dovesti dobrog trenera sigurno ili iskopati par igraca koje neces preplatiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rangnick odlican izbor, makar za interima, pisao sam neki dan... sigurno ce ekipa liciti na nesto, a na kraju sezone ti moze dovesti dobrog trenera sigurno ili iskopati par igraca koje neces preplatiti.
Vrijeme ce pokazati ali mislim da ce im puno vise koristiti njegov ostanak u vrhu strukture kluba jer su tamo sve sami idioti nego ova interim uloga. Tesko je uvoditi takav pressing sistem bez kvalitetne predsezone i igraca koji su sposobni to igrati. Klopp je isto tako uskocio 2015/16 i pola tima se vrlo brzo povrijedilo, primalo se haos golova nazad ali je ekipa bar ofanzivno bila zabavnija za gledat sto vjerujem da i Ralf moze postici s Unitedom.
Dugorocno gledano ako se bude islo na to da United gradi takvu kulturu igre mnogo igraca bi moglo pakovat kofere.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tesko je uvoditi takav pressing sistem bez kvalitetne predsezone i igraca koji su sposobni to igrati. Klopp je isto tako uskocio 2015/16 i pola tima se vrlo brzo povrijedilo, primalo se haos golova nazad ali je ekipa bar ofanzivno bila zabavnija za gledat sto vjerujem da i Ralf moze postici s Unitedom.
Dugorocno gledano ako se bude islo na to da United gradi takvu kulturu igre mnogo igraca bi moglo pakovat kofere.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt nevjerovatno da takav klub tek sad nakon toliko godina od Fergusona ima nekog ko moze okrenuti igru modernom fudbalu i uspostavit sistem razvoja igraca na temelju onog sto je Van Gaal zapoceo.
Ne svidja mi se ovo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"