opalaopala je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:37podrška direktoru . Najvažnije da financijskih problema nema , da nikad u historiji kluba nismo imali vise novca na računu , lagano osvježavanje ekipe . Prostora ima i vise nego dovoljno da se ispravi mali pad koji se morao kad tad desit . Samo podrška i samo jako
Ne znam šta je smiješno kenjac , redovan si na našim forumskim temama , a to sto jedina tema na kojoj se ne piše je FK Bojac to tebe boli. Ništa uletit ću ja da vam dignem temu samo par rijeci ću napisat dzabe u Bangladeš , i igra za trenerku upalit će te se ko slijepo crijevoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 nov 2021, 11:18Tema je malo zamrla ali to ne znaci da se ne mozemo malo nasmijati i pokazivati prstom
opalaopala je napisao/la: ↑22 nov 2021, 17:37podrška direktoru . Najvažnije da financijskih problema nema , da nikad u historiji kluba nismo imali vise novca na računu , lagano osvježavanje ekipe . Prostora ima i vise nego dovoljno da se ispravi mali pad koji se morao kad tad desit . Samo podrška i samo jako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nea sta zapali gradopalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 12:33
Ne znam šta je smiješno kenjac , redovan si na našim forumskim temama , a to sto jedina tema na kojoj se ne piše je FK Bojac to tebe boli. Ništa uletit ću ja da vam dignem temu samo par rijeci ću napisat dzabe u Bangladeš , i igra za trenerku upalit će te se ko slijepo crijevo
Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnostiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:00Nea sta zapali gradopalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 12:33
Ne znam šta je smiješno kenjac , redovan si na našim forumskim temama , a to sto jedina tema na kojoj se ne piše je FK Bojac to tebe boli. Ništa uletit ću ja da vam dignem temu samo par rijeci ću napisat dzabe u Bangladeš , i igra za trenerku upalit će te se ko slijepo crijevo![]()
![]()
![]()
Nemoj brate molim te. Evo bicu miran.opalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:18Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnosti![]()
Ne sekiraj se , oprošteno ti jeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:22Nemoj brate molim te. Evo bicu miran.opalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:18Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnosti![]()
Jesi li možda, ali ponoviću "možda" pomislio da mi imamo svoje forume na kojima pišemo o dešavanjima u našem klubu !?opalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:18Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnostiVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:00Nea sta zapali gradopalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 12:33
Ne znam šta je smiješno kenjac , redovan si na našim forumskim temama , a to sto jedina tema na kojoj se ne piše je FK Bojac to tebe boli. Ništa uletit ću ja da vam dignem temu samo par rijeci ću napisat dzabe u Bangladeš , i igra za trenerku upalit će te se ko slijepo crijevo![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj se ti plaho ljutit na ovako lijep dan , komsija nek ti je sretan Dan državnosti ! Svako dobro seher Banja luko .Banjalucki je napisao/la: ↑25 nov 2021, 14:32Jesi li možda, ali ponoviću "možda" pomislio da mi imamo svoje forume na kojima pišemo o dešavanjima u našem klubu !?opalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:18Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnosti![]()
Nisi, jer si ograničen ko balkon !
A to što imaš slobodno reci da objekrivna raja ima sa čim da se sladi i liječi komplekse, a Bogami i skrene pažnju sa svojih muka
Mi se evo u BL satrašmo lječenjem čireva zbog komentara od strane Holidejinovaca...
Komsija, jako bitan detalj koji si naveoopalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 14:44Nemoj se ti plaho ljutit na ovako lijep dan , komsija nek ti je sretan Dan državnosti ! Svako dobro seher Banja luko .Banjalucki je napisao/la: ↑25 nov 2021, 14:32Jesi li možda, ali ponoviću "možda" pomislio da mi imamo svoje forume na kojima pišemo o dešavanjima u našem klubu !?opalaopala je napisao/la: ↑25 nov 2021, 13:18
Očigledno moram , u svakog se piše svježi datumi ako ništa bar jedan dva dana samo se bojcu pisalo 4.11 eto kolko ste zanimljivi vašima . I onda dodjes i ovdje pokušavaš liječit psihu , idi bolan tamo na vasu temu pa se dopisuj sam sa sobom . Ako vam samo kažem par stvari popucat će vam čirevi , zato budi miran ili transport u Bangladeš , do tad sretan Dan državnosti![]()
Nisi, jer si ograničen ko balkon !
A to što imaš slobodno reci da objekrivna raja ima sa čim da se sladi i liječi komplekse, a Bogami i skrene pažnju sa svojih muka
Mi se evo u BL satrašmo lječenjem čireva zbog komentara od strane Holidejinovaca...![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrammm1921, itatabisine i 22 gosta.