Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Zenski dresovi sa eurobasketa su svemirski brod za ove.......
- marlostanf1eld
- Kontakt:
To je trening garnitura. Ovo prvo su dresovi https://basket.ba/brend-gb3-novi-tehnic ... eUnUZO7Cu8
Svakako uzasno izgleda, meni kao oni neki nasi dresovi prije 2010ih tamo. No1 su puno bolji posao radili.
Radi covjek sta mu qurcu ćejf... drago mi je zbog njegovog malca ali druze mislim da nije fer nikako ovo sto radis. Ubijas volju za kosarkom drugoj djeci .
“Utakmicu sam pokušavala gledati preko više linkova, pa bi isti prestajali da rade nakon nekog vremena, a ja bih se nervirala. Čak mi je i sestra prenosila utakmicu sa tribina, preko video call-a”, govori s osmijehom Gajić
Ovako kako je Marica gledala utakmicu će 70% navijača BiH gledati i mušku reprezentaciju
Ovako kako je Marica gledala utakmicu će 70% navijača BiH gledati i mušku reprezentaciju

Vjerovatno misli na linkove,i hebeni Sport klub pored drzavnih televizija.I meni je prvo pol.konstntno pucao link+iritantni komentatori

Mislio sam da se mozda vec zna kako su te utakmice prebacili na Novu sport, kanal koji imaju samo pretplatnici Telemacha i Total TV-a, a sto je nerijetko bio slucaj u prethodnim ciklusima. Ovako SK ima malo veci broj korisnika, iako je van svake pameti sto drzavna televizija to ne prenosi.
ako nista, mozda Miki okupi omladinske selekcije zbog svog malog.
taman ako naredne godine imao 14 da ga malo prekomanduje za u16.
sjecate se ovoga
taman ako naredne godine imao 14 da ga malo prekomanduje za u16.
sjecate se ovoga

Bosnic da obrati paznju na nedisciplinu i eventualne izlaske svojih igraca. neka uci iz gresaka fudbalskog saveza. a bo'me i medju kosarkasima ima nestasnih glava. treba im nametnut autoritet i izbit iz glave svaku pomisao na zaj.ebanciju.ako pobjedimo, onda se mozete malo opustit. tek poslije druge utakmice.
a i igraci bi trebali izvuci pouke iz slucaja pjanic
a i igraci bi trebali izvuci pouke iz slucaja pjanic
Čolan i Princ možda neće srediti da Alibegović nastupa za BiH, ali će zato srediti da Matković nastupa za Hrvatsku.
Konferencija za medije povodom početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo košarkaša, odnosno utakmica reprezentacije BiH protiv Češke Republike i Bugarskeo održat će se u ponedjeljak (22. studenoga) u 14:30 sati u hotelu Courtyard by Marriott u Sarajevu.
Prisutnima će se obratiti generalni tajnik Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan, izbornik Vedran Bosnić, sportski direktor reprezentacije Vedran Princ te dva igrača bh. nacionalnog tima.
Konferencija za medije povodom početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo košarkaša, odnosno utakmica reprezentacije BiH protiv Češke Republike i Bugarskeo održat će se u ponedjeljak (22. studenoga) u 14:30 sati u hotelu Courtyard by Marriott u Sarajevu.
Prisutnima će se obratiti generalni tajnik Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan, izbornik Vedran Bosnić, sportski direktor reprezentacije Vedran Princ te dva igrača bh. nacionalnog tima.
"rs" redovno okuplja i u rukometu i kosarci i pionire i predkadete i kadete,... al nasi su se nakrali toliko da mi to nemozemo. mirzu kao nekog od koga ja samo pozitivno ocekujem bih samo rado pitao, kad se planira sledece okupljanje mladih repki
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pa okupljalo se tako odavno, imas i reprezentacije kantona jbt igraju na nekim turnirima.
Luka Garza nam treba niko nista ne rjesava Mirza se ufatio hidrocentrala i Turbine ja ne znam zasto se ljudi lrihvataju nekog posla ako nisi za toga budi ambasafor budi skaut nesto al nemoj biti predsjednik saveza a ispod tebe u hijerarhiji sve u qrcu i sutis..
Otkud znas da niko nista ne rjesava? To nisu razgovori koji se prenose u medijima. Garza je naš sigurno, izrazio je više puta želju da igra, Alibegović mu je prvi rođak i sigurno ima uticaj na njega. Košarka konačno napreduje od kad je Mirza tu.zgembo89 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 15:49Luka Garza nam treba niko nista ne rjesava Mirza se ufatio hidrocentrala i Turbine ja ne znam zasto se ljudi lrihvataju nekog posla ako nisi za toga budi ambasafor budi skaut nesto al nemoj biti predsjednik saveza a ispod tebe u hijerarhiji sve u qrcu i sutis..

al hrvati mogu prenijeti u medijama da se matkovic nenamjerava nama odazvati(tj da nesto rade)...i sto bi se sutilo oko njih kad se zna da ako ce za koga igrati da ce to biti BiH. i nek mirza kaze sto se nije nijedna mlada repka okupila, ako je on sve pokusao da okupi mlade repke a neko drugi u savezu mu to sprijecio onda neka kaze koje to bio da znamo ko je krivac. nisma sjeverna koreja pa da se oko svega suti pa pola navijaca misle sa teletovic radi super posao a druga polovica obrnuto..a ustvari niko nista nezna nego odlucuje po simpatiji prema doticnoj osobi..
Svjestan si da nije problem njegova zelja da igra nego nesto drugo?general6 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 16:43Otkud znas da niko nista ne rjesava? To nisu razgovori koji se prenose u medijima. Garza je naš sigurno, izrazio je više puta želju da igra, Alibegović mu je prvi rođak i sigurno ima uticaj na njega. Košarka konačno napreduje od kad je Mirza tu.zgembo89 je napisao/la: ↑25 nov 2021, 15:49Luka Garza nam treba niko nista ne rjesava Mirza se ufatio hidrocentrala i Turbine ja ne znam zasto se ljudi lrihvataju nekog posla ako nisi za toga budi ambasafor budi skaut nesto al nemoj biti predsjednik saveza a ispod tebe u hijerarhiji sve u qrcu i sutis..![]()
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa necu mu ja rijesiti pasos, vec mirza kog boli urac ..
Vrabac kriminalac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.