Koliko para, najvažnije pitanjebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko para, najvažnije pitanjebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?
Pare nisu problem , ali nećemo pretjerivatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:49Koliko para, najvažnije pitanjebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?![]()
Nov, polovanbombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:03Pare nisu problem , ali nećemo pretjerivatirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:49Koliko para, najvažnije pitanjebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?![]()
![]()
Do 900 KM , eto more i ljami![]()
Nov naravno .rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:21Nov, polovanbombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:03Pare nisu problem , ali nećemo pretjerivati![]()
Do 900 KM , eto more i ljami![]()
Mozes nov Samsung A52s, super telefon.
Iphone 11 pro isto je tu negdje, Xiaomi mi 10 pro. Cak i polovni s21 sam vidjao za tu cijenu.
S10+ nov isto tako nesto.
Jbg Buzet je glavna stvar, ili Telecom na rate?bombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?
Redmi note 10 pro ili Samsung a52s.. kod redmia malo bolja baterija i brze punjenje, oko 600-650KM dok je Samsung izmedju 700-750. Strasni mobiteli, a ako je zeni onda ipak Samsung jer se one loze na njih i Iphonebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?
Do 1000 KMAzpi je napisao/la: ↑24 nov 2021, 00:16Jbg Buzet je glavna stvar, ili Telecom na rate?bombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?
Note 8 pro/9 pro/10 pro/ mi 11 lite
Tako nešto
Ako hoćeš jeftinije onda bez pro dodatka
Ako mozes jos stotinjak maraka dodaj i kupi redmi 9, eno ga u pc marketu 260 maraka. Ima i ova 9c verzija 220 maraka, ne znam koja je razlika iskreno, malo proguglaj.
Slazem se sa ostalima, a52s ili redmi note 10 pro. Ima i mi 10t pro do milje mislim, odlican mobitel takodjer ali ova dva su novija, ja nekako uvijek preferiram mladje godistebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?
Sestra mi je kupila prije 3-4 mjeseca Xiaomi 10 Note pro i prezadovoljna jeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑24 nov 2021, 01:07Redmi note 10 pro ili Samsung a52s.. kod redmia malo bolja baterija i brze punjenje, oko 600-650KM dok je Samsung izmedju 700-750. Strasni mobiteli, a ako je zeni onda ipak Samsung jer se one loze na njih i Iphonebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?![]()
Hvala buraz , tako će i biti uzeće se nešto od ta 2 telefona . Odoh do Fontelea večeras , ima mi drug tamo nakog "popusta" da to završim .enobarca je napisao/la: ↑24 nov 2021, 07:59Ako mozes jos stotinjak maraka dodaj i kupi redmi 9, eno ga u pc marketu 260 maraka. Ima i ova 9c verzija 220 maraka, ne znam koja je razlika iskreno, malo proguglaj.Slazem se sa ostalima, a52s ili redmi note 10 pro. Ima i mi 10t pro do milje mislim, odlican mobitel takodjer ali ova dva su novija, ja nekako uvijek preferiram mladje godistebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?![]()
evo jedan prijedlog https://fontele.ba/product/xiaomi-redmi ... gb-bijeli/bombaysaphire je napisao/la: ↑24 nov 2021, 08:23Hvala buraz , tako će i biti uzeće se nešto od ta 2 telefona . Odoh do Fontelea večeras , ima mi drug tamo nakog "popusta" da to završim .enobarca je napisao/la: ↑24 nov 2021, 07:59Ako mozes jos stotinjak maraka dodaj i kupi redmi 9, eno ga u pc marketu 260 maraka. Ima i ova 9c verzija 220 maraka, ne znam koja je razlika iskreno, malo proguglaj.Slazem se sa ostalima, a52s ili redmi note 10 pro. Ima i mi 10t pro do milje mislim, odlican mobitel takodjer ali ova dva su novija, ja nekako uvijek preferiram mladje godistebombaysaphire je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:47Momci pomoć , hoću ženi telefon da kupim ... Šta da kupim ? Neka preporuka, @Azpi , @enobarca ?![]()
E svašta , je li moguće da sve ove specifikacije dobiješ za 450 kM ??? Mislim znao sam da Xiaomi pravi odlične telefone , ali da su ovoliko dobri realno za "malo" para e to nisam znaoedoox je napisao/la: ↑24 nov 2021, 10:45evo jedan prijedlog https://fontele.ba/product/xiaomi-redmi ... gb-bijeli/bombaysaphire je napisao/la: ↑24 nov 2021, 08:23Hvala buraz , tako će i biti uzeće se nešto od ta 2 telefona . Odoh do Fontelea večeras , ima mi drug tamo nakog "popusta" da to završim .enobarca je napisao/la: ↑24 nov 2021, 07:59
Ako mozes jos stotinjak maraka dodaj i kupi redmi 9, eno ga u pc marketu 260 maraka. Ima i ova 9c verzija 220 maraka, ne znam koja je razlika iskreno, malo proguglaj.
Slazem se sa ostalima, a52s ili redmi note 10 pro. Ima i mi 10t pro do milje mislim, odlican mobitel takodjer ali ova dva su novija, ja nekako uvijek preferiram mladje godiste![]()
Ja uzeo ženi u Mi storu jer fontele nije imao na stanju. Razlika izmedju ove verzije i pro nije ekvivalentna cijeni. Naravno, ako je žena nije zahtjevan korisnik, i ako te neće peglati koji je čip , način izrade istog itd itd. Sačuvas 150-200KM a kažeš joj da je pro![]()
Ma ako nemaš problema sa budžetom, zaobiđi ove Helioshit chipsete. Uzmi sa jačim SD, npr. MI 10T (pro) ili Poco F3.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 nov 2021, 11:34E svašta , je li moguće da sve ove specifikacije dobiješ za 450 kM ??? Mislim znao sam da Xiaomi pravi odlične telefone , ali da su ovoliko dobri realno za "malo" para e to nisam znaoedoox je napisao/la: ↑24 nov 2021, 10:45evo jedan prijedlog https://fontele.ba/product/xiaomi-redmi ... gb-bijeli/bombaysaphire je napisao/la: ↑24 nov 2021, 08:23
Hvala buraz , tako će i biti uzeće se nešto od ta 2 telefona . Odoh do Fontelea večeras , ima mi drug tamo nakog "popusta" da to završim .
Ja uzeo ženi u Mi storu jer fontele nije imao na stanju. Razlika izmedju ove verzije i pro nije ekvivalentna cijeni. Naravno, ako je žena nije zahtjevan korisnik, i ako te neće peglati koji je čip , način izrade istog itd itd. Sačuvas 150-200KM a kažeš joj da je pro![]()
![]()
![]()
Hvala puno buraz , ovaj model je realno top![]()
Naravno, ako budzet dozvoljava treba ići na bolji chipset plus ako će telefon biti koristen duzi vremenski period. Medjutim,ako drug razmislja u pravcu Xiaomi Redmi Note 10 PRO ili 10s(mislim da je ovo sklepano za non EU tržište) i ide ženijose je napisao/la: ↑24 nov 2021, 15:56Ma ako nemaš problema sa budžetom, zaobiđi ove Helioshit chipsete. Uzmi sa jačim SD, npr. MI 10T (pro) ili Poco F3.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 nov 2021, 11:34E svašta , je li moguće da sve ove specifikacije dobiješ za 450 kM ??? Mislim znao sam da Xiaomi pravi odlične telefone , ali da su ovoliko dobri realno za "malo" para e to nisam znaoedoox je napisao/la: ↑24 nov 2021, 10:45
evo jedan prijedlog https://fontele.ba/product/xiaomi-redmi ... gb-bijeli/
![]()
![]()
Hvala puno buraz , ovaj model je realno top![]()
U mene je 9pro, odlican telefon, uz sve male mane oko updata. Cak mislim da je bolji od note 10s.
Trenutno korisnika/ca: ASD, Semrush [Bot], VensanKasel i 4 gosta.