Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vi idete uskoro tamo, ja sam navijač Sarajeva od 1974 godine, vezan sam za Sarajevo kao i za Gradačac. Možda više za Sarajevo jer mi je supruga iz Sarajeva.Mujkic je napisao/la: ↑23 nov 2021, 19:45Koliko znam Zvijezda je u FBIH.fks74 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 19:42Samo se bakljadom možete pohvaliti, ostalo vam je u debelom qrcu.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:15Samo da obavjestim forumski puk
Jacu bakljadu su imali Rudari na svojim prosvjedima
Nego Pitari za 75-godisnjicu svog kluba
![]()
![]()
To ti je ona tema, ispod Premijer lige.
Kada se vratite (ako se ne ugasite do tada) molio bih te da nepises na ovim temama.
Hvala unaprijed!
A za Slobodu si navijao do '74.?fks74 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:01Vi idete uskoro tamo, ja sam navijač Sarajeva od 1974 godine, vezan sam za Sarajevo kao i za Gradačac. Možda više za Sarajevo jer mi je supruga iz Sarajeva.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikada, stari mi je navijač Slobode.
Vidis @antipolitika3. I ti priznaj za koga ti je stari navijao i sve ce biti lakse u zivotu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Starac legenda.

Njegovu ljubav ne kupuju titule.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Za Hajduk,pa otisao u vojsku u Beograd nosio Zvezdin sal pa se vratio u Mostar i jednom mu se svidila Torcida na gornjoj tribini pa poceo navijat za Hajduk pa sad u zadnje vrijeme za Zrinjski kako smo prvaci godina,ma nosi ga u kur.ac prevrtljiv lik skorz.
Inace mi je pricao prije kad bi gostovali Dinamo i Hajduk pod BB da bi navijca bilo skoro pola pola u Mostaru,pricao mi da bi uglavnom na gornjoj tribini bili sve gostujuci navijaci pa me zanima imas li ista takvih slika?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:31Za Hajduk,pa otisao u vojsku u Beograd nosio Zvezdin sal pa se vratio u Mostar i jednom mu se svidila Torcida na gornjoj tribini pa poceo navijat za Hajduk pa sad u zadnje vrijeme za Zrinjski kako smo prvaci godina,ma nosi ga u kur.ac prevrtljiv lik skorz.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:25Vidis @antipolitika3. I ti priznaj za koga ti je stari navijao i sve ce biti lakse u zivotu
Inace mi je pricao prije kad bi gostovali Dinamo i Hajduk pod BB da bi navijca bilo skoro pola pola u Mostaru,pricao mi da bi uglavnom na gornjoj tribini bili sve gostujuci navijaci pa me zanima imas li ista takvih slika?
Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:09OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:04Haj iskreno, bez zajebancije, za koga ti je stari navijao?Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:02
Informaticki je pismen kao sto je Kacikvenda talentiran golman pa me to drzi na zivotu
Nije pratio nogomet ,samo sah

Kako te je onlyleft provalio. Navijac Hajduka a nije pratio nogomet.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
De bola slab si sa ironijom
Nego mi odgovori?
Nego mi odgovori?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Možda postoji šahovski klub Hajduk.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:33Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:31Za Hajduk,pa otisao u vojsku u Beograd nosio Zvezdin sal pa se vratio u Mostar i jednom mu se svidila Torcida na gornjoj tribini pa poceo navijat za Hajduk pa sad u zadnje vrijeme za Zrinjski kako smo prvaci godina,ma nosi ga u kur.ac prevrtljiv lik skorz.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:25
Vidis @antipolitika3. I ti priznaj za koga ti je stari navijao i sve ce biti lakse u zivotu
Inace mi je pricao prije kad bi gostovali Dinamo i Hajduk pod BB da bi navijca bilo skoro pola pola u Mostaru,pricao mi da bi uglavnom na gornjoj tribini bili sve gostujuci navijaci pa me zanima imas li ista takvih slika?Antipolitika3 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:09OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:04
Haj iskreno, bez zajebancije, za koga ti je stari navijao?
Nije pratio nogomet ,samo sah![]()
Kako te je onlyleft provalio. Navijac Hajduka a nije pratio nogomet.![]()
![]()
![]()

Lazes ko ker, pricao si istinu al sad se vadis
Stavit cu slike na temu navijacki izvjestaji (old school)
Ako imas koju prijeratnu sliku postavi slobodno
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bas me zanima ta gornja tribina u derbijima,unaprijed hvalaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:37![]()
![]()
Lazes ko ker, pricao si istinu al sad se vadis
Stavit cu slike na temu navijacki izvjestaji (old school)
Ako imas koju prijeratnu sliku postavi slobodno
Bola ne lazem,skupljo po stare dane postere Gari Kasparova

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Stvarno je ovaj forum otisao u qrac.denimen9 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:45Iskra je Slovenska kompanija za elektroniku i telekomunikacije. NK Iskra međutim je za FK Velež iz Vrapčića ipak institucija, gradski klub i tako to. Ali bez obzira odakle je ko, i NK Iskra je politički projekat pa zato i jeste tu gdje jeste, zato i govorim ovo. Velež i Borac su upumpali novac u budzet pred izbore iz javnih fondova (čitaj političke pare), i to je to. Sada jedan po jedan iole plaćeniji igrač napušta i Borac i Velež, što je i logično, jer ništa to nije dugoročno (čitaj politički projekat). Govorim iz prve ruke, tamo gdje je NK Iskra sada Velež je već dogodine, a Borac za dvije godine najdalje.
Evo i antipolitike da objasni da je Mostar navijao za Hajduk i Dinamo.

- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa normalno da nije samo u tim utakmicama je dosta raje dolazilo iz zapadne hercegovine ,tamo su i dalje ti klubovi u vecini slucajeva br.1 jer Capljina,Grude,Siroki,Citluk ,Posusje imaju slabe klubove pa je tim ljudima dolazak Hajduka i Dinama u Mostar bio prazniktersnakvadrat je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:41Stvarno je ovaj forum otisao u qrac.denimen9 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:45Iskra je Slovenska kompanija za elektroniku i telekomunikacije. NK Iskra međutim je za FK Velež iz Vrapčića ipak institucija, gradski klub i tako to. Ali bez obzira odakle je ko, i NK Iskra je politički projekat pa zato i jeste tu gdje jeste, zato i govorim ovo. Velež i Borac su upumpali novac u budzet pred izbore iz javnih fondova (čitaj političke pare), i to je to. Sada jedan po jedan iole plaćeniji igrač napušta i Borac i Velež, što je i logično, jer ništa to nije dugoročno (čitaj politički projekat). Govorim iz prve ruke, tamo gdje je NK Iskra sada Velež je već dogodine, a Borac za dvije godine najdalje.
Evo i antipolitike da objasni da je Mostar navijao za Hajduk i Dinamo.![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Pa sta hoces da kazes ?
Hajduk i Dinamo imaju barem po milion navijaca.
Velez je znalo pratiti po nekoliko hiljada ljudi u Splitu, ne kontam sto ti je neobicno kad bi i obrnuto bilo.
Hajduk i Dinamo imaju barem po milion navijaca.
Velez je znalo pratiti po nekoliko hiljada ljudi u Splitu, ne kontam sto ti je neobicno kad bi i obrnuto bilo.
I to je mat.nogometas je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:33I protestvuju a imaju vecu i redovniju platu nego skretnicarisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:15Samo da obavjestim forumski puk
![]()
![]()
13*Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:34Rudnik Banovići ima 3 racuna i svi mu regulara, željkan ima 12 i ni jedan nije u funkciji...svrakino1921 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:15Samo da obavjestim forumski puk
![]()
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Dug od 15-20 miliona km nije ništa, Totenhem ima dug 839 miliona eura.redbull93 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:0613*Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:34Rudnik Banovići ima 3 racuna i svi mu regulara, željkan ima 12 i ni jedan nije u funkciji...svrakino1921 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:15Samo da obavjestim forumski puk
![]()
![]()

*TRI NA ESTredbull93 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:0613*Vanja8 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:34Rudnik Banovići ima 3 racuna i svi mu regulara, željkan ima 12 i ni jedan nije u funkciji...svrakino1921 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 18:15Samo da obavjestim forumski puk
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Beli98, Combattente87, Cuspajz, fks74, Grk1234, iliyaa8, Necto, Riziko, roccosiffredi, siroki1991, Tempero i 126 gostiju.