mislim da ne dolazi u obzir i da bi bilo malo besmisleno na prosjecnog igraca koji nece nista novo donijeti trositi to mjesto strancakeli je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:05Stranac koji je prosjecan ako ne i ispodprosjecan igracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:42Dariju Ferreyri istice ugovor sada, evo ss ba kaze da nece produziti. Ono sto sam ga pratio dosta je solidan igrac, mozda i grijesim. Sta mislite ?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma nije nista bolji od trenutnog Pidre,vjerujGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:42Dariju Ferreyri istice ugovor sada, evo ss ba kaze da nece produziti. Ono sto sam ga pratio dosta je solidan igrac, mozda i grijesim. Sta mislite ?
U 100 utakmica 2 asistencije,mogu mislit tog centarsuta...Jos je stranac.
Zasto ne bi dali sansu malom Jovasevicu iz akademije ako vec kazete da je dobar?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 22 nov 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Doduše zaboravio sam na to glupo pravilo o strancima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:30Ma nije nista bolji od trenutnog Pidre,vjerujGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:42Dariju Ferreyri istice ugovor sada, evo ss ba kaze da nece produziti. Ono sto sam ga pratio dosta je solidan igrac, mozda i grijesim. Sta mislite ?
U 100 utakmica 2 asistencije,mogu mislit tog centarsuta...Jos je stranac.
Zasto ne bi dali sansu malom Jovasevicu iz akademije?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dizdarevic takodjer, odmah iza njega sabanovic i pidro zadnjih par tekmi je bio na nivou.BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:50Naš najbolji pojedinac u ovih 17 kola?
Po mom mišljenju, Dizdarević.
1946-1987
Mirvic nije bas toliko bogat koliko ovdje neki misle, a tan vec godinama ne daje pare u klub, pogotovo ne za pojacanja, tako da ne ocekujem neka jaka pojacanja. Nadam se da ce ubaciti 4-5 akademaca, pogotovo onog malog sedamnaestogodisnjaka sto u svakoj utakmici zabija
Dijelim mišljenje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:50Naš najbolji pojedinac u ovih 17 kola?
Ali kad ti je golman najkorisniji igrač polusezone, ozbiljno se treba zapitati
90!
-
- Kontakt:
Opet ce biti, da je teško doci do dobrog igraca u zimskom prelaznom rokunogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:59Mirvic nije bas toliko bogat koliko ovdje neki misle, a tan vec godinama ne daje pare u klub, pogotovo ne za pojacanja, tako da ne ocekujem neka jaka pojacanja. Nadam se da ce ubaciti 4-5 akademaca, pogotovo onog malog sedamnaestogodisnjaka sto u svakoj utakmici zabija

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
a iza njega 2 defanzivca Šabanović i Pidro... antifudbal malo je reći.Cora1946 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 20:44Dijelim mišljenje.BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 nov 2021, 18:50Naš najbolji pojedinac u ovih 17 kola?
Ali kad ti je golman najkorisniji igrač polusezone, ozbiljno se treba zapitati
-
- Kontakt:
Šabanović i Pidro su tu zbog formacije prije svega. I nisu oni baš isključivo defanzivci u ovoj formaciji, pogotovo Šabanović.
To je malo i nezgodno, svi pricamo o nekim pojacanjima na krilu, al u ovoj formaciji koju goran igra, pidro i halid ti dodju krila, s wing backa ulijecu naprijed (s tim da pidro predje na protivnicku polovinu i krije se iza igraca).
Ne znam gdje ocekujemo da poredamo ta silna krila, i sta ce nam onda biti sa sredinom i napadom jer cemo imati 3 stopera, 2 beka, 2 krila...
Nadam se da ce trener tokom zimske pauze razmisliti o uigravanju nekih alternativnih formacija, ali nisam optimist
Ne znam gdje ocekujemo da poredamo ta silna krila, i sta ce nam onda biti sa sredinom i napadom jer cemo imati 3 stopera, 2 beka, 2 krila...
Nadam se da ce trener tokom zimske pauze razmisliti o uigravanju nekih alternativnih formacija, ali nisam optimist
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ne vjerujem da iko od nas ocekuje ista. Sva nasa ocekivanja su potonula,davnih dana.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:59Mirvic nije bas toliko bogat koliko ovdje neki misle, a tan vec godinama ne daje pare u klub, pogotovo ne za pojacanja, tako da ne ocekujem neka jaka pojacanja. Nadam se da ce ubaciti 4-5 akademaca, pogotovo onog malog sedamnaestogodisnjaka sto u svakoj utakmici zabija
Mi smo ravna linija ________________________________________________
nadam se da trener nece imati priliku da razmislja o uigravanjuspezial je napisao/la: ↑22 nov 2021, 23:08To je malo i nezgodno, svi pricamo o nekim pojacanjima na krilu, al u ovoj formaciji koju goran igra, pidro i halid ti dodju krila, s wing backa ulijecu naprijed (s tim da pidro predje na protivnicku polovinu i krije se iza igraca).
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nadam se da tako razmisljas zbog tmurnog vremenaAntikloc je napisao/la: ↑23 nov 2021, 07:19Ne vjerujem da iko od nas ocekuje ista. Sva nasa ocekivanja su potonula,davnih dana.nogometas je napisao/la: ↑22 nov 2021, 19:59Mirvic nije bas toliko bogat koliko ovdje neki misle, a tan vec godinama ne daje pare u klub, pogotovo ne za pojacanja, tako da ne ocekujem neka jaka pojacanja. Nadam se da ce ubaciti 4-5 akademaca, pogotovo onog malog sedamnaestogodisnjaka sto u svakoj utakmici zabija
Mi smo ravna linija ________________________________________________

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan off topic.
https://pomoziba.org/campaign/335/za-dz ... ium=Clanak

Jednim metkom iz snajpera 1994. godine ubijena je beba u stomaku Dženane Sokolović, a isti metak nakon što je prošao kroz njeno tijelo, usmrtio je i njenog sedmogodišnjeg sina Nermina. Sada, 27 godina kasnije, Dženana hoda ulicama Sarajeva moleći ljude da joj pomognu da preživi. Vas molimo da joj zajednički pomognemo, a pomoći joj možete i podjelom ovog apela, kao i pozivom na broj 17002 putem kojeg donirate 2KM – broj je jedinstven za sve bh. operatere.
Sudbina ove žene je teška, da teža ne može biti, i kada pomislimo da nas više ništa ne može ostaviti bez teksta, čujemo njenu priču, priču žene koja je godinama sebi postavljala pitanje kako je moguće? Kako je moguće da jedan metak prođe kroz moje tijelo, ubije mi bebu, izađe iz mene i ubije mi sinčiča? Kako??? Kako sam ja ostala živa? Zbog čega? Kakvo je to iskušenje s kojim treba da se nosi jedna majka? Ne možemo ni pomisliti kakvih je sve još misli prolazilo kroz Dženaninu glavu svih ovih godina.
Dženana danas živi sa ukupno 150 maraka primanja, pije određene terapije i kaže nam da nema drugog izbora nego da skuplja novac po ulici ali da ni tako nije uspjela da si osigura drva za zimu.
Dženani pored poziva na broj 17002 možete pomoći donacijama putem web platforme wwwPOMOZIBAorg, uplatama putem PayPala ili naših žiro računa.
Slika je izuzetno potresna, nemojte otvarati ako ste slabi na ove stvari!
https://pomoziba.org/campaign/335/za-dz ... ium=Clanak

Jednim metkom iz snajpera 1994. godine ubijena je beba u stomaku Dženane Sokolović, a isti metak nakon što je prošao kroz njeno tijelo, usmrtio je i njenog sedmogodišnjeg sina Nermina. Sada, 27 godina kasnije, Dženana hoda ulicama Sarajeva moleći ljude da joj pomognu da preživi. Vas molimo da joj zajednički pomognemo, a pomoći joj možete i podjelom ovog apela, kao i pozivom na broj 17002 putem kojeg donirate 2KM – broj je jedinstven za sve bh. operatere.
Sudbina ove žene je teška, da teža ne može biti, i kada pomislimo da nas više ništa ne može ostaviti bez teksta, čujemo njenu priču, priču žene koja je godinama sebi postavljala pitanje kako je moguće? Kako je moguće da jedan metak prođe kroz moje tijelo, ubije mi bebu, izađe iz mene i ubije mi sinčiča? Kako??? Kako sam ja ostala živa? Zbog čega? Kakvo je to iskušenje s kojim treba da se nosi jedna majka? Ne možemo ni pomisliti kakvih je sve još misli prolazilo kroz Dženaninu glavu svih ovih godina.
Dženana danas živi sa ukupno 150 maraka primanja, pije određene terapije i kaže nam da nema drugog izbora nego da skuplja novac po ulici ali da ni tako nije uspjela da si osigura drva za zimu.
Dženani pored poziva na broj 17002 možete pomoći donacijama putem web platforme wwwPOMOZIBAorg, uplatama putem PayPala ili naših žiro računa.
Slika je izuzetno potresna, nemojte otvarati ako ste slabi na ove stvari!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa 343 igramo ponekad, u toj formaciji su ti bekovi tkz wing backovi, a na to imas i krila. Doduse, trebaju ti 2 jako kvalitetna krila, jer bi bila havarija kad bi bili samo ofanzivno dobro, a defanzivno truba.spezial je napisao/la: ↑22 nov 2021, 23:08To je malo i nezgodno, svi pricamo o nekim pojacanjima na krilu, al u ovoj formaciji koju goran igra, pidro i halid ti dodju krila, s wing backa ulijecu naprijed (s tim da pidro predje na protivnicku polovinu i krije se iza igraca).
Uzimamo obje do kraja
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Oprostio bi odma sve i Sablicu i igracima.Ali nema nista od toga nazalost.Mi dok smo bili ubjedljivo najjaci oni su nas dobijali dole(osim ono jednom kad smo ih odvalili od zivota).Siroki usao sad u formu,6 utakmica bez poraza.Daj Boze i bod da uzmemo....
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moze se u listici bod izvuci, uz dosta srece kao protiv slobode moze se i do 3 boda.
Onda protiv veleza idemo na 3 boda, njima dosta igraca ide, nemaju vise neke motivacije, opcenito slabo igraju..
Trenutno nismo daleko od onog cilja koji sam rekao da treba da bude ultimatum Sablicu, a to je 9 bodova iz ove 4 utakmice. Sad za sad iz 2 tekme 6 bodova, ne ureklo se
Onda protiv veleza idemo na 3 boda, njima dosta igraca ide, nemaju vise neke motivacije, opcenito slabo igraju..
Trenutno nismo daleko od onog cilja koji sam rekao da treba da bude ultimatum Sablicu, a to je 9 bodova iz ove 4 utakmice. Sad za sad iz 2 tekme 6 bodova, ne ureklo se

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.