FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Taj sastav ne prolazi ni na PES-u
Pitanje za vas ovdje. Kakav je i šta mislite o Luis Enriqueu kao menadžeru? Počeo se povezivati sa Unitedom.
Ono što sam vidio sa Španijom u zadnje 2 godine je napredak i jasan plan.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
abde je izuzetno hrabar i drzak igrac, ako njegov talenat uspije ispratiti te stvari, imace mnogo vecu sansu nego trincao i demir da uspije u barci, bas je lijepo gledati igraca koji se ne plasi ici u dribling i koji pri tome uspjesno dribla, definitivno zanimljiv igrac
sto se mene tice, dembele nek ne zuri s povratkom, zelim gledati ovog malca sto vise
sto se mene tice, dembele nek ne zuri s povratkom, zelim gledati ovog malca sto vise
Najpotcjenjeniji trener današnjice po meni. U Barci nikad dovoljno cijenjen zbog tria Messi, Neymar, Suarez međutim pogledaš danas Pariz i skontas da treba dobar trener da to funkcioniše.AlanSmith14 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 13:25Pitanje za vas ovdje. Kakav je i šta mislite o Luis Enriqueu kao menadžeru? Počeo se povezivati sa Unitedom.
Doduše koliko god je klupa Uniteda jednom u životu prilika, Enrique izgleda i previše posvećen ovom sto radi u reprezentaciji, neće ga biti lako dobiti.
Don't hate what you don't understand.
Nije bas odlican 5 kao Pep, ali je vrlo dobarAlanSmith14 je napisao/la: ↑21 nov 2021, 13:25Pitanje za vas ovdje. Kakav je i šta mislite o Luis Enriqueu kao menadžeru? Počeo se povezivati sa Unitedom.
Prije bih njega uzeo nego Zidanea npr. Hvala.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Enrique lošiji od Zidana, bolji od Guardiole.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Zidaneovi trofeji se trebaju voditi kao svjetsko cudo, nikad losiji trener a toliko trofeja lige prvaka, kad ga manchester dovede vidjecete o cemu pricam 
Zato i čeka klupu Francuske nakon mundijala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Steta, onakav skup igraca a da ih on trenira.
Ti si mrzitelj svega Madridskog, zato su tvoji komentari toliko tupi, lik se vratio i za godinu dana osvojio primeru i igrao polufinale LP sa osakačenom ekipom.
Zato je Pep maestro, vodio Bayern pa City, kakvi dupli arsini i sranja kod Culesa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Smiri se momak da te ne bi banovo
Xavi has asked for the signing of Baghdad Bounedjah, his star striker at Al Sadd.
Hahaha nadam se da je ovo šala, sad kad nas Xavi prepuni "Kataranima" po ugledu na Koemana.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- Shategabri
- Kontakt:
Trebalo bi ove Katarane što će igrati za repku na SP da dođu na brušenje u Barsu.
Ulete neku lovu Barsi (kokuzu je uhar kad i muha u pakaš uleti
Win -win.
Koševo Zapad
Pedri osvojio nagradu Golden Boy. E baš mi je milo, stvarno sam ushićen.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pozdrav za @JoeBlacka, @Wandu i ostale
‘Novi Iniesta’ bez konkurencije u izboru za Golden Boya
https://sportklub.hr/nogomet/nikad-uvje ... me-u-ruke/
‘Novi Iniesta’ bez konkurencije u izboru za Golden Boya
https://sportklub.hr/nogomet/nikad-uvje ... me-u-ruke/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.