FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
94
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
40
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
68
25%

Ukupno glasova: 268

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 21 nov 2021, 20:49

Evander je napisao/la:
21 nov 2021, 20:27
Dok je stadiom apsulutno neuslovan, dok na terenu igraju amateri koji te samo nasikiraju gledajuci ih, dok sam sebe pitas jesam li ja budala sto ovo prstim i gubim vrijeme, do tad ce posjeta biti losa. Ljudi imaju pametnijih stvari za potrositi dan. Ja juce otisao na Jahorinu, rezervisao hotel, malo bazen, sauna, navece muzika. Sto mi treba da se smrzavam i sikiram, ako mogu uzivati u vikendu?
Milion sadrzaja gdje ti je lijepo, ugodno, toplo, zasto se ici patiti? Nisam ja vise srednjskolac da zivim od nekih iluzija i od neke zanesenosti. Nekad sam se i ja mrznuo. Nikad necu zaboraviti kup protiv Gradine, neka 1997-98. Snijeg, zima, minus 10. Bilo nas je na stadionu tamam da smo svi stali u svecanu lozu. Ne znam da sam se u zivotu vise smrznuo, ali nije mi smetalo tad. Ali vremena se mijenjaju. Sad cijenim sebe, cijenim svoje pare, a prije svega svoje slobodno vrijeme. Ne zelim ih trositi bezveze.
Hotel Board? :mrgreen:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 nov 2021, 20:51

Evander je napisao/la:
21 nov 2021, 20:27
Dok je stadiom apsulutno neuslovan, dok na terenu igraju amateri koji te samo nasikiraju gledajuci ih, dok sam sebe pitas jesam li ja budala sto ovo prstim i gubim vrijeme, do tad ce posjeta biti losa. Ljudi imaju pametnijih stvari za potrositi dan. Ja juce otisao na Jahorinu, rezervisao hotel, malo bazen, sauna, navece muzika. Sto mi treba da se smrzavam i sikiram, ako mogu uzivati u vikendu?
Milion sadrzaja gdje ti je lijepo, ugodno, toplo, zasto se ici patiti? Nisam ja vise srednjskolac da zivim od nekih iluzija i od neke zanesenosti. Nekad sam se i ja mrznuo. Nikad necu zaboraviti kup protiv Gradine, neka 1997-98. Snijeg, zima, minus 10. Bilo nas je na stadionu tamam da smo svi stali u svecanu lozu. Ne znam da sam se u zivotu vise smrznuo, ali nije mi smetalo tad. Ali vremena se mijenjaju. Sad cijenim sebe, cijenim svoje pare, a prije svega svoje slobodno vrijeme. Ne zelim ih trositi bezveze.
Eo ga k'o kad Crnogorac salje oglas na Usamljena srca "Visok, lijep, dvije kuce, tri stana, peta auta, zgodan...ne trazim nista no se falim"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 21 nov 2021, 21:14

Skontali navijaci da oni koji vole klub vise od svog zivota to dobro naplate, a oni na tribinama zaplate kakvu bolescinu, pogotovo kad je zima u pitanju.

Nece niko da levati pametne ljude.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 21 nov 2021, 21:40

NazorUso je napisao/la:
21 nov 2021, 20:32
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
21 nov 2021, 18:00
meni je samo glupo sta forumasi pricaju a apsolutno nista ne rade za klub. psuje se majka Ahmetoviću i Musemiću koji su se za života zadužili klubu a ovi koji se kunu u klub svaku utakmicu isprate na livestreamu ako i to.
Ako ce raditi za klub kao usro, neka hvala.

Usro je radio za kes, navijaci "rade" zbog ljubavi...
pa sefe sta treba lik da uradi, odbija platu i jedva sklapa kraj s krajem? Koeman je ikona Barcelone pa je odbio 7 miliona eura vec trazio cijelih 12 miliona od originalne klauzule, ne kazem da nije ciganski ali eto. Pola ovih forumaša bi navijalo za Želju da im neko plaća milju mjesečno pa i vjerovatno ti sto si napisao ovaj komentar, o čemu pričamo?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 nov 2021, 22:05

21 nov 2021, 21:40
NazorUso je napisao/la:
21 nov 2021, 20:32
21 nov 2021, 18:00
meni je samo glupo sta forumasi pricaju a apsolutno nista ne rade za klub. psuje se majka Ahmetoviću i Musemiću koji su se za života zadužili klubu a ovi koji se kunu u klub svaku utakmicu isprate na livestreamu ako i to.
Ako ce raditi za klub kao usro, neka hvala.

Usro je radio za kes, navijaci "rade" zbog ljubavi...
pa sefe sta treba lik da uradi, odbija platu i jedva sklapa kraj s krajem? Koeman je ikona Barcelone pa je odbio 7 miliona eura vec trazio cijelih 12 miliona od originalne klauzule, ne kazem da nije ciganski ali eto. Pola ovih forumaša bi navijalo za Želju da im neko plaća milju mjesečno pa i vjerovatno ti sto si napisao ovaj komentar, o čemu pričamo?
Samo nek nas ne vise ne voli vise od zivota, ostalo cemo lako ;)
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 nov 2021, 02:06

Miljacka je napisao/la:
21 nov 2021, 17:46
GalileoGalilei je napisao/la:
21 nov 2021, 17:45
Marketing služba je kod haman više pa nepotrebna. Kod nas su problem druge stvari kod posjete, hajcaj ne hajcaj, dvije milje je zagarantovano. Doduše, sve dok je ovakve igre i mrljavih rezultata, tako će biti.
Ništa bolja posjeta nije bila kad smo uzeli duplu krunu.
Otišlo raje dosta iz države, nema ko ni doći. A i ono što je ostalo, a ne dolazi ima vjerovatno opravdane razloge (ambijent na stadionu, kvalitet fudbala, financijska situacija...).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 22 nov 2021, 02:26

NisamInSajder je napisao/la:
22 nov 2021, 02:06
Miljacka je napisao/la:
21 nov 2021, 17:46
GalileoGalilei je napisao/la:
21 nov 2021, 17:45
Marketing služba je kod haman više pa nepotrebna. Kod nas su problem druge stvari kod posjete, hajcaj ne hajcaj, dvije milje je zagarantovano. Doduše, sve dok je ovakve igre i mrljavih rezultata, tako će biti.
Ništa bolja posjeta nije bila kad smo uzeli duplu krunu.
Otišlo raje dosta iz države, nema ko ni doći. A i ono što je ostalo, a ne dolazi ima vjerovatno opravdane razloge (ambijent na stadionu, kvalitet fudbala, financijska situacija...).
To ti je to. Vise nista spram posjete ne treba govoriti. Mozda ti na derbiju dodje 4-5 hiljada i aBd na nekoj proslavi titule nekad u buducnosti bude 15+ hiljada. Naravno, isto tako i u Evropi ako bude neki atraktivan protivnik.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 nov 2021, 02:32

I ove 2 hiljade sto dodje , napravi kazni za 30 hiljada ljudi …

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 nov 2021, 09:32

Nikad vise nece biti posjete kao nekad.Mozda ako bi se sada krenulo sa afirmacijom djece kroz skole i sl pa da imas neku generaciju navijaca kroz par godina.Ovaj narod je postao latergican u globalu,promjenila se struktura stanovnistva,nije ovo vise grad koji je nekad bio.
Kod nas se najave masovni protesti pa dodje hiljadu dusa,nema vise grad onaj duh sto je nekad imao,cak i derbi vise nije na tom nivou.Moramo se pomiriti sa tim da je drzava cijela zapela u nekoj zoni sumraka i to se odrazi na sve.Nekad je na kosarci bilo kad ,Bosna igra puna skenderija sad ni to ne bi napunili.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 nov 2021, 10:06

Fudbal je sav laz i prevara,marketing,reklama i hype ! A da bi to uopste pokrenuo moras imati proizvod,u slucaju fudbala ,to je tim,igrace,zvijezde. Moras imati rezultat.
Nece niko doci gledati ove jadne stare poluamatere i bogalje. Poneko kritizira nas marketing a nije u pravu,reklamirati ove isluzene poluugrace je sibanje mrtvog konja,bacanje para i vremena.
Treba presjeci sa ovom socijalom. Trebaju nam skupi igraci,skupe ulaznice. Rezultati. Skupe ulaznice bi digle posjetu a ako ne i posjetu,prihode sigurno. Sa skupim ulaznicama,Sarajevo bi postalo in. Utakmica dogadjaj. Ovako ova socijala nije zanimljiva.
Ljudi su i umorni od kinezovih lazi i prevara,od njegovog 'ulaganja i investiranja'. Evo sad je poslao ovog klosara Mirvica,da on nesto glumi a lik poceo cviliti oko 5-6 hiljada KM. Zalosno,jadno i smijesno.

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 22 nov 2021, 10:07

HeraklitMracni je napisao/la:
22 nov 2021, 02:32
I ove 2 hiljade sto dodje , napravi kazni za 30 hiljada ljudi …
Nema brate ni dvije hiljade.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2021, 10:15

Pa i vremena su se promijenila. Tehnologija napreduje. Prije deset godina derbi si mogao slusat samo preko radija, prije 7-8 godina su samo tada malobrojni korisnici MojaTV mogli kupit prenos utakmice za 2 KM, a unazad 4-5 godina imas prenos svake utakmice na TVu. Malte ne svako selo danas streamuje utakmice svog kluba, opusteno gledas drugu ligu FBiH. Plus ne moras ni bit u kuci, lagano telefon u ruke i gledas tekmu s vrha Bjelasnice, na plazi, u kaficu, nargilhani... Uz sve to, imas i hrpu ino fudbala na istim uredjajima, sve od jermenske do engleske lige, cak i esports se prenosi. I kako ces natjerat nekog ko voli englesku ligu da subotom propusti onu ludnicu od pola 2 do 9 da bi gledao Sarajevo na Kosevu? Tesko brt. Nek svako krene po svojoj mahali i zove ljude koji vole fudbal ili vole/su nekad voljeli FKS, da dodju vikendom na Kosevo. 90% njih ce te poslat u pm.
GRMI SA SJEVERA!
1946

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 nov 2021, 10:21

napoleon72 je napisao/la:
22 nov 2021, 10:15
Pa i vremena su se promijenila. Tehnologija napreduje. Prije deset godina derbi si mogao slusat samo preko radija, prije 7-8 godina su samo tada malobrojni korisnici MojaTV mogli kupit prenos utakmice za 2 KM, a unazad 4-5 godina imas prenos svake utakmice na TVu. Malte ne svako selo danas streamuje utakmice svog kluba, opusteno gledas drugu ligu FBiH. Plus ne moras ni bit u kuci, lagano telefon u ruke i gledas tekmu s vrha Bjelasnice, na plazi, u kaficu, nargilhani... Uz sve to, imas i hrpu ino fudbala na istim uredjajima, sve od jermenske do engleske lige, cak i esports se prenosi. I kako ces natjerat nekog ko voli englesku ligu da subotom propusti onu ludnicu od pola 2 do 9 da bi gledao Sarajevo na Kosevu? Tesko brt. Nek svako krene po svojoj mahali i zove ljude koji vole fudbal ili vole/su nekad voljeli FKS, da dodju vikendom na Kosevo. 90% njih ce te poslat u pm.
Ma kad mi kaze bit ce hladno, ne bih ga molio taman nikad ne doso...nek dojki shishu i gleda tekmu u toplom ha ja
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2021, 10:31

keli je napisao/la:
22 nov 2021, 10:21
Ma kad mi kaze bit ce hladno, ne bih ga molio taman nikad ne doso...nek dojki shishu i gleda tekmu u toplom ha ja
Ma ista stvar, al to ti je realnost, jbg. Rezultati nemaju veze sa posjetom, i kad smo duplu uzeli bilo je manje-vise isto kao i danas.
GRMI SA SJEVERA!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 nov 2021, 10:38

To je to
Prije 20 godina nisi mogao zamisliti da svaku sedmicu gledas svoj klub preko TV.Tad nije bilo ovi Arena Sport,Sport Klub itd.vec 90% utakmica imao si samo radio prijenos i ovako ako je neka bas jaka tekma uzme BHT ili Federalna pa prenosi.Takodjer tad nisi mogao bas nikako gledati Engleze,Spance,Svabe itd.Vec znalo se,kad je vikend svako ide na svoj stadion,svoju tribinu i bodri svoj klub.

Tako isto i gostovanja.Do duse gostovanja su jos uvijek dobra sto se tice brojke.

Eh sad....5/6 utakmica ti je u direktnom TV prijenosu,Full HD naravno.Imas koju god zamislis ligu kao sto si napisao od Tadzikistanske do Engleske na Sport klubu i jos na to dodas nas mentalitet

"Sta se imam ja mrznuti/kuhati davati im 5-10 KM kad imam ispred sebe kafica i tekma,u kuci +20 nek one budale skacu na -10."

Da se razumijemo,i ja volim pogledati sve utakmice nase lige koje su u prijenosu jer sam ljubitelj lige,ali utakmice na Kosevu ne propustam.

Kad bi natkrili bar eto istok,usli u grupnu fazu bilo kojeg Evropskog takmicenja,poboljsali marketing i priblizli klub i navijace bilo bi svaku utakmicu 5000+(nebitan protivnik)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 22 nov 2021, 10:45

Nadati se da ce se neke stvari promijeniti na proljece sto se toga tice jer ne moze me niko ubijediti da je ono u subotu realno stanje, imamo mi ipak veliku bazu navijaca kako u gradu tako i van njega. Neka se ovi u klubu vise angazuju i zarade platu, nemoj dan prije utakmice stavit cijene ulaznica i na dan utakmice stavit 3 slike stanja terena i to je to. Mora bolje to, svi moramo bolje. Ja znam da cu ja uvijek bit uz svoj klub i kad god mi se ukaze prilika prevalit cu put i doci :bih:
1946-1987

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2021, 10:47

@NajvecaRadosti Ne bi. Odigras 2:2 u Italiji, historijski rezultat, 10 hiljada pitara postavlja slike i qrci se na drustvenim mrezama. 4 dana kasnije po idealnom vremenu na Kosevo protiv Mladosti dodje 2500 ljudi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 22 nov 2021, 11:03

Sto se tice posjete nije toliki problem ni rezultat ni stadion, jednostavno u Sarajevu nije fazon ici na utakmicu nego je fazon otici svaki dan cuclat sishu i dat sedmično 3 4 karte na tu sishu. Sramota da Posušje ima veću posjetu, ne razumijem Sarajlije, meni nije teško doći na utakmicu i prec 200 km al jest onom s otoke teško doći do koševa jbg nema mu na stadionu grijača smrznuce mu se izdepilirane nogice.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 nov 2021, 11:07

Da mi je neko prije godinu rekao, da će Miloš Gigović biti četvrti sudija na meču Lige prvaka, poslao bi ga na psihijatriju.

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 22 nov 2021, 11:08

Yebes navijaca kojeg moras tjerati da dodje na utakmicu.
Simpatizera, oke al "pravog" navijaca, to je smijesno.

Sto u konacnici znaci, da nemas puno "pravih" navijaca.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.