Chicago Bulls

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la alfarouqaminu » 27 jan 2011, 03:20

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro ako Bullsi naprave kakav trade i ako dovedu jos nekoga mogu Bullsi od slijedece sezone napadat titulu sasvim sigurno...ako ove sezone dodje Anthony i samo dovedes jos T Maca ja vjerujem da slijedece sezone Bullsi bi bili prvi kandidati za titulu
ma sve je to super,ali tesko da ce anthony u bullse, pa i sam covek kaze da zeli ici u knickse, pa i da bude slobodan agent on ce pre otici u knicke nego u bullse

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 13:18

Sutra navece veliki ispit za Bullse dolazi im ekipa koja im ne lezi nikako.
Vec duze vrijeme a i ove sezone vec 2 puta jednostavno razvale Bullse.Sve druge mogu dobit ili igrat s njima ali Orlando nikako.

Ako ih veceras dobiju onda je ova ekipa sazrila i postaje ozbiljna ekipa koja ce bit u play offu problem bilo kome,jer osim podizanja samopouzdanja napravili bi osjetnu prednost za to trece mjesto na istoku,sto znaci da bi Orlando zaostajao i imao cak 3 poraza vise.

Ta situacija uz nastavak ovakve forme bi mogla dovest i do uzimanja tog treceg mjesta,koje sam prognozirao na pocetku misleci da ce bit svi zdravi,ovako izranjavani uspjeh je i bit 4.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jan 2011, 16:57

Report: Bulls to send James Johnson to D-League
AOL Fanhouse reports: James Johnson is expected to be assigned to the NBA D-League's Iowa Energy .

The 16th pick in last year's draft has played in 12 games for the Bulls this season with his last being a Jan. 4 game against Toronto (3 minutes, no statistics).

This will be the first time the Bulls have made use of the D-League since the 2007-08 season when they sent Shannon Brown, Cedric Simmons, Demetris Nichols and JamesOn Curry down.

.........................................................................................................................................

Eto vrijeme je da barem negdje igra covjek..ovako mu nedaju sansu i izgubi covjek volju ebiga...kad audje u igru pravo mi izgleda kao da nije zainteresovan da igra, a sve su to krivi treneri....ovako tamo ce proraditi i valjda nam se vrati pomoci pred play off :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 jan 2011, 23:49

Evo Salt rjesenja za Bullse ,izabrat ovog malog na draftu i gotovo
Jimmer Fredette

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2011, 00:14

dema je napisao/la:Evo Salt rjesenja za Bullse ,izabrat ovog malog na draftu i gotovo
Jimmer Fredette

ja sam bas maloprije gledao na tv o njemu :)...bas sam konto vid ebo majku pa covjek nekoliko zadnjiih utkamica preko 40p daje :)...samo jeli ti vjerujes da on nece biti izabran prije nego mi dodjemo na red?...mozda da pravimo sa nekim trade da damo neki picku buducnosti i jos nekoga, pa da nam ga neko drugi pokupi za nas :)

evo ovaj mali je top prica ESPN i svih drugih tv stanica :)...evo trenutno ga slusam prica covjek...evo i Durant twiter napisao da je najbolji scorer in the World :)....ode on care medju prvih 5 pickova sigurno, jer ebiga ubi tricama :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 jan 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 00:16

SaltCityAttack je napisao/la:
dema je napisao/la:Evo Salt rjesenja za Bullse ,izabrat ovog malog na draftu i gotovo
Jimmer Fredette

ja sam bas maloprije gledao na tv o njemu :)...bas sam konto vid ebo majku pa covjek nekoliko zadnjiih utkamica preko 40p daje :)...samo jeli ti vjerujes da on nece biti izabran prije nego mi dodjemo na red?...mozda da pravimo sa nekim trade da damo neki picku buducnosti i jos nekoga, pa da nam ga neko drugi pokupi za nas :)
ma lik nije ni medju 30 a nisam ga jos nigdje vidio ni za drugi krug eto provjeri ove draft stranice,pa i na ESPN ide naslov kao vrijedi li on za NBA

po meni je ovo rodjeni suter koji itekako vrijedi,vidio si da vec NBA trice gadja ko lud,a vec je i fizicki spreman za NBA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2011, 00:18

dema je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Jimmer Fredette

ma lik nije ni medju 30 a nisam ga jos nigdje vidio ni za drugi krug eto provjeri ove draft stranice,pa i na ESPN ide naslov kao vrijedi li on za NBA

po meni je ovo rodjeni suter koji itekako vrijedi,vidio si da vec NBA trice gadja ko lud,a vec je i fizicki spreman za NBA

evo ovaj mali je top prica ESPN i svih drugih tv stanica ...evo trenutno ga slusam prica covjek...evo i Durant twiter napisao da je najbolji scorer in the World ....ode on care medju prvih 5 pickova sigurno, jer ebiga ubi tricama

Pa trenutno nije medju 30, ali ce biti garant do kraja sezone ebiga...mislim volio bi ga uzeti svakako jer ovo je ono sto nam treba, ali pitam se jeli zreo on za startera u NBA?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 00:25

Jimmer Fredette

I ja sad gledam Jimmera, jbt-e pa lik strasan suter. Samo je prenizak jbt-e 6-2 je malo za SG-a. A na NBA Draft je prema Mock-u 15 pick.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2011, 00:30

pa ako je 15, to bit rebalo biti dovoljno valjda za Bobcats pick :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 00:41

BIHfan je napisao/la:
Jimmer Fredette

I ja sad gledam Jimmera, jbt-e pa lik strasan suter. Samo je prenizak jbt-e 6-2 je malo za SG-a. A na NBA Draft je prema Mock-u 15 pick.
ma nema veze sto je nizak ima sut a rose ce mu uvjek omogucit da bude sam na sutu jer ga cesto udvajaju,idealan bi bio lik je lud

Tracy McGrady #1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy McGrady #1 » 28 jan 2011, 00:48

BIHfan je napisao/la:
Jimmer Fredette

nije 15 vec preko 20 :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2011, 03:06

Noah also basically begged Thibodeau to allow him to join the upcoming trip.

"It's Thibs' decision, unfortunately," Noah said. "I told him I was going to get on the plane and he would have to physically kick me off the plane. I really want to go. It's cold here. I'm excited to spend time with my teammates, feel a part of it a little bit."

I hajde ti sad reci da nam treba bolji :)...vala danas u NBA mnogi bi iskoristili sansu kada ne igraju da hodaju, a ne da idu i na gostovanja sa ekipom :)....Noah je igrac kakvog svaka ekipa treba , a mi smo sretni sto ga imamo i bolji nam ne treba u ovom trenutku.Uz Tomasa zaista odlicna kombinacija i mogu nam puno donjeti u play offu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 07:55

Rose All star starter ,Rondo mu grije klupu hehe zaostaje po miliona glasova,bice najmladji starter on i Durant su inace najmladji.

Ako se dobije Orlando preuzima se druga pozicija na istoku.Sad kad vidim samo da se Noah nije povredio bili bi drugi bez problema.Da li bi izdrzali do kraja na tom drugom mjestu ne znam,ali i ovako je iznad ocekivanja.Rose je bolestan nije trenirao,bio u bolnici na pretragama ali bi trebao igrat .

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 28 jan 2011, 09:34

SaltCityAttack je napisao/la:pa ako je 15, to bit rebalo biti dovoljno valjda za Bobcats pick :)
Bobcats-ov pick je protected i mozemo ga uzeti samo ako oni dopuste, a tek 2016 taj pick nece biti protected
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jan 2011, 12:04

jesi li siguran da je protected?...nesto nisam bas siguran, pa reko ako ima gdje da se uvjerim ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 jan 2011, 13:08

SaltCityAttack je napisao/la:jesi li siguran da je protected?...nesto nisam bas siguran, pa reko ako ima gdje da se uvjerim ebiga :)
protected je samo ako bude lotery pick ,koliko ja znam,znaci ako udju u play off onda nije i mogu ga koristit jer bi to bio mozda 15 pick sto bi bilo dovoljno da se dovede ovaj momam,s obzirom da ce bullsi imat preko 20 pick

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 21:32

dema je napisao/la:Rose All star starter ,Rondo mu grije klupu hehe zaostaje po miliona glasova,bice najmladji starter on i Durant su inace najmladji.

Ako se dobije Orlando preuzima se druga pozicija na istoku.Sad kad vidim samo da se Noah nije povredio bili bi drugi bez problema.Da li bi izdrzali do kraja na tom drugom mjestu ne znam,ali i ovako je iznad ocekivanja.Rose je bolestan nije trenirao,bio u bolnici na pretragama ali bi trebao igrat .
jesu trenutno,ali najmladji je james :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jan 2011, 21:55

Rose ove sedmice zadrzao prvu poziciju u trci za MVP. 8-)

http://www.nba.com/2011/news/features/0 ... ef:nbahpt1

Pazljivo procitajte ovu recenicu: That is for others to decide, though. All the committee is saying is that Derrick Rose doesn't have to be the best player in the NBA this season to be its most valuable ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 28 jan 2011, 21:59

BIHfan je napisao/la:Rose ove sedmice zadrzao prvu poziciju u trci za MVP. 8-)

Pazljivo procitajte ovu recenicu: That is for others to decide, though. All the committee is saying is that Derrick Rose doesn't have to be the best player in the NBA this season to be its most valuable ;)

ma jest on prvi,ali videcete opet ce biti nazalost james MVP :(

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jan 2011, 22:01

BIHfan je napisao/la:Rose ove sedmice zadrzao prvu poziciju u trci za MVP. 8-)

pa normalno da ne mora, to mnogi shvacaju pogresno. nagrada uopste nije za najboljeg igraca, uostalom da jest kobe bi ju dobio barem 3 ili 4 puta, a nash ne bi nijednom.

zato durant ni ove godine nece dobit mvp.

i ja isto nesto mislim da ce james dobit nagradu, neznam zasto, jednostavno tako predosjecam. ja bi nagradu dao roseu ili nowitzkom.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.