Premijer liga BiH - aktuelno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2021, 17:23

Ivković: Drago mi je da su Manijaci pjevali Merlinovu pjesmu tokom utakmice, a ne na kraju

"Meni je drago da oni pjevaju. Naravno, njihovo je pravo da je pjevaju, a meni je drago da su je pjevali tokom utakmice a ne na kraju, što znači da su bili zadovoljni"

Manijaci "postrojili" igrače Željezničara, pa ponovo zagrmili pjesmu Dine Merlina

Na Grbavici je bilo zanimljivo i nakon utakmice kada su navijači Plavih "postrojili" svoje igrače i ponovo im pjevali pjesmu Dine Merlina "Zar je to sve što je ostalo".

:urnebes: :crazy: :crazy: :crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 nov 2021, 17:24

Saurman je napisao/la:
21 nov 2021, 17:19
Na Grbavici 4000 gledalaca ubjedljivo najbolja i najveća navijačka grupa u državi. :clap:
Vi ne postojote, trener je već priznao. Lakše će vam biti ako i vi priznate. :kafa: :rol:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 21 nov 2021, 17:25

nogometas je napisao/la:
21 nov 2021, 16:48
samo su slobodanka i tzv veleez gori od ovih skretnicara
Halo fudbaler, ne diraj mi Slobodu, ne igraj se sa zivotom. To je ponos i dika sjeveroistocne Bosne
Volim tebe, više od sebe

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 21 nov 2021, 17:25

ledesma je napisao/la:
21 nov 2021, 15:57
Cesc44 je napisao/la:
21 nov 2021, 15:56
ledesma je napisao/la:
21 nov 2021, 15:54

A znam da vas istina boli, i to jako. A to se ne mijenja preko noci pa ni vijekovima.

Vratite stadion pa onda ljude podjebavajte
Ubij se mazlume, kratko i jasno.

Vratite ljudima stadion i onda imate pravo podjebavati.
Dobit će burekdžije qrčinu u čelo, a ne gracki stadion.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 nov 2021, 17:25

Antipolitika3 je napisao/la:
21 nov 2021, 17:23
Kolo je kompletirano vecerasnjim utakmicama stoga evo i tablica na dan 21.11.2021(ponavljam PAZNJA PAZNJA na dan 21.11.2021)

slika
Svako dobro Bosno i Hercegovino! :bih:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 nov 2021, 17:29

Teška utakmica, posebno psihološki. Ušli smo sa dosta straha, dosta bojazni od pogreške. Počeli smo se dizati pred kraj prvog poluvremena, a u drugom dijelu smo krenuli sjajno. Kasnije smo se mučili, nismo imali posjed lopte da završimo utakmicu ranije. Moram pohvaliti i protivničku ekipu, imaju igrače sa iskustvom, to se vidjelo. Završili smo sretno i pametno, tri boda su najbitnija“, kazao je Tomislav Ivković.

Opet pjesma Manijaka na koju se žalio Ivković dan ranije.

“Top pjesma. Sada sam čuo svaku riječ. Odlična pjesma, nemam ništa protiv Dine Merlina“.

Da li je Željo u borbi za Evropu?

“Klub sada ne postoji, nismo spremni nizašta. Ovo su samo tri boda, ništa više. Svi moramo imati uvjete za normalan rad i normalan život. Možemo razmišljati samo iz dana u dana“.

Istakao je nadu da će situacija u klubu biti bolja, te da ustvari gore ne može.

Naveo je i to da je njemu kao cilj od vodstva kluba istaknuto da ekipa obezbijedi opstanak u ligi, te da je zadovoljan bodovnim saldom.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 nov 2021, 17:33

Zadnjih 13 godina su samo cetri kluba osvajala prvenstvo najdraze nam BiH(FK Sarajevo,FK Zeljeznicar,HSK Zrinjski i FK Borac Banja Luka)

Jel vrijeme da proglasimo veliku cetvorku BiH nogometa?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2021, 17:34

Prvi nogometni klubovi u Bosni i Hercegovini bili su "Đački športski klub" iz Mostara i Srednjoškolski športski klub "Osman" iz Sarajeva.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2021, 17:37

antipolitika je napisao/la:
20 feb 2009, 00:02
RođeniMostar je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:Kako ona kaze : OSTAVIMO PROSLOST IZA SEBE. :lol:
Ako je tako,što se onda Zrinjski ''ponovo'' aktivirao ? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kao sto rekoh ostavimo proslost iza sebe... :mrgreen:
Nekima buducnost svjetla nekima tamna...
Sve ce nas recesija sjeb... :?
Reci nam @antipoltika3

Sto ste se ponovo aktivirali ako necemo u proslost :mrgreen:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 21 nov 2021, 17:41

svrakino1921 je napisao/la:
21 nov 2021, 17:29
Teška utakmica, posebno psihološki. Ušli smo sa dosta straha, dosta bojazni od pogreške. Počeli smo se dizati pred kraj prvog poluvremena, a u drugom dijelu smo krenuli sjajno. Kasnije smo se mučili, nismo imali posjed lopte da završimo utakmicu ranije. Moram pohvaliti i protivničku ekipu, imaju igrače sa iskustvom, to se vidjelo. Završili smo sretno i pametno, tri boda su najbitnija“, kazao je Tomislav Ivković.

Opet pjesma Manijaka na koju se žalio Ivković dan ranije.

“Top pjesma. Sada sam čuo svaku riječ. Odlična pjesma, nemam ništa protiv Dine Merlina“.

Da li je Željo u borbi za Evropu?

“Klub sada ne postoji, nismo spremni nizašta. Ovo su samo tri boda, ništa više. Svi moramo imati uvjete za normalan rad i normalan život. Možemo razmišljati samo iz dana u dana“.

Istakao je nadu da će situacija u klubu biti bolja, te da ustvari gore ne može.

Naveo je i to da je njemu kao cilj od vodstva kluba istaknuto da ekipa obezbijedi opstanak u ligi, te da je zadovoljan bodovnim saldom.
:rol: :rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 nov 2021, 17:50

OnlyLeft22 je napisao/la:
21 nov 2021, 17:37
RođeniMostar je napisao/la: Ako je tako,što se onda Zrinjski ''ponovo'' aktivirao ? :lol:

Reci nam @antipoltika3

Sky9 je napisao/la: ↑

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑Odgovori te mi na pitanje, svi ste bili online a niko da odgovori. U cemo ste bolji od nas?

NEĆE MO 

Sto si mi se svezao, nisam mlad kao ti, Alem se ipak sjeca stara vremena i kad brzo tipka ima tu gresaka

Ali odgovori na pitanje Sky, mi smo za vas AEK Athens

Uefa Cup 1/4

Alem forumas bivsi,jesi to ti?glavom i bradom iz Svedcke? :mrgreen:
Sjecam se kad si bubno jednom da tribina pod BB prije rata imala 10 tisuca stolica?jesi to ti dijaspora boy?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 nov 2021, 17:53

Gledam jučer posjetu na Koševu pa više se naroda okupi na sastanku MZ Džidžikovac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 nov 2021, 17:57

Saurman je napisao/la:
21 nov 2021, 17:53
Gledam jučer posjetu na Koševu pa više se naroda okupi na sastanku MZ Džidžikovac.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2021, 17:58

Antipolitika3 je napisao/la:
21 nov 2021, 17:50
OnlyLeft22 je napisao/la:
21 nov 2021, 17:37

Reci nam @antipoltika3

Sky9 je napisao/la: ↑

OnlyLeft22 je napisao/la: ↑Odgovori te mi na pitanje, svi ste bili online a niko da odgovori. U cemo ste bolji od nas?

NEĆE MO 

Sto si mi se svezao, nisam mlad kao ti, Alem se ipak sjeca stara vremena i kad brzo tipka ima tu gresaka

Ali odgovori na pitanje Sky, mi smo za vas AEK Athens

Uefa Cup 1/4

Alem forumas bivsi,jesi to ti?glavom i bradom iz Svedcke? :mrgreen:
Sjecam se kad si bubno jednom da tribina pod BB prije rata imala 10 tisuca stolica?jesi to ti dijaspora boy?
Ja sam Alen, ne Alem :mrgreen: :mrgreen:

Imam ja godina, ima tu gresaka kad pisem, specijalno na telefonu. 99% slucajeva ne citam uopste sta sam napisao. Nisam je Alem, imao sam ja drugi account, ali nisam Alem. Sjecam se kad je Alem to napisao za bb, kad vas desetero na njega :urnebes:
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

nogometas
Kontakt:

Post Postao/la nogometas » 21 nov 2021, 18:01

IVKOVIC: Klub ne postoji!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 nov 2021, 18:04

Navijači Željezničara na istočnoj tribini stadiona Grbavica okačili su američku zastavu povodom potencijalnog ulaska u klub biznismena iz ove zemlje Eldina Diglisića.

Željezničar je nedavno saopštio da će uskoro početi pregovori s potencijalnim investitorom Eldinom Diglisićem koji je iskazao interesovanje da postane partner trofejnog kluba s Grbavice.
Riječ je o rođenom Sarajliji koji je 1997. godine preselio u Sjedinjene Američke Države i tu postao vrlo uspješan biznismen osnivanjem kompanije ShipEx koja ima godišnji promet veći od 100 miliona dolara.

Naravno, navijači Željezničara su euforično prihvatili ovu vijest i nadaju se najboljem za svoj klub. Tim povodom na istočnoj tribini istaknuta je američka zastava.

Inače, utakmica između Željezničara i Radnika počinje u 15 sati i predstavlja vrlo važan meč za oba tima.

GOLEM SI ZELJO

nogometas
Kontakt:

Post Postao/la nogometas » 21 nov 2021, 18:06

svrakino1921 je napisao/la:
21 nov 2021, 18:04
Navijači Željezničara na istočnoj tribini stadiona Grbavica okačili su američku zastavu povodom potencijalnog ulaska u klub biznismena iz ove zemlje Eldina Diglisića.

Željezničar je nedavno saopštio da će uskoro početi pregovori s potencijalnim investitorom Eldinom Diglisićem koji je iskazao interesovanje da postane partner trofejnog kluba s Grbavice.
Riječ je o rođenom Sarajliji koji je 1997. godine preselio u Sjedinjene Američke Države i tu postao vrlo uspješan biznismen osnivanjem kompanije ShipEx koja ima godišnji promet veći od 100 miliona dolara.

Naravno, navijači Željezničara su euforično prihvatili ovu vijest i nadaju se najboljem za svoj klub. Tim povodom na istočnoj tribini istaknuta je američka zastava.

Inače, utakmica između Željezničara i Radnika počinje u 15 sati i predstavlja vrlo važan meč za oba tima.

GOLEM SI ZELJO
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 nov 2021, 18:08

Navijače FK Željezničar obradovala je informacija da je američki biznismen Eldin Diglisić zainteresovan da postane klupski partner, a javnost u našoj zemlji zanima o kome se zapravo radi.

Eldin Diglisić je biznismen koji je rođen u Sarajevu, ali je 1997. godine preselio u Sjedinjene Američke Države radi školovanja.
ISKAZAN INTERES
FK Željezničar počinje pregovore s potencijalnim strateškim partnerom iz Amerike
Nakon što je završio Univerzitet Utah, Diglisić je radio kao bankar, a onda je odlučio posvetiti se privatnom biznisu pokrenuvši kompaniju ShipEX, koja se bavi transportom i posjeduje 350 kamiona.

Kompaniju je osnovao sa svega jednim kamionom i prikolicom 2007. godine, ali je posao veoma brzo podignut na znatno viši nivo pa tako Diglisić trenutno raspolaže s 350 kamiona. Prema nekim informacijama iz SAD-a, ova kompanija ima godišnji promet veći od 100 miliona dolara.

Iz FK Željezničar saopštili su sinoć da će uskoro biti održani sastanci u kojima će učestvovati klupski tim za pregovore.
"U narednom periodu pristupit će se procesu analize potencijalnog modela saradnje, a u tom procesu vršit će se razmjena podataka koja je striktno definisana ugovorom o povjerljivosti, koji je u ime Kluba potpisao predsjednik Skupštine Edin Cernica. Kako bi se Klub u potpunosti zaštitio u ovom procesu, formiran je zvanični tim za pregovore koji će biti zadužen za daljnju komunikaciju s potencijalnim partnerom i rad na pronalasku održivog modela saradnje. U slučaju pozitivnog ishoda pregovora, imenovani tim će prijedlog saradnje dostaviti delegatima Skupštine Kluba na razmatranje i eventualno izglasavanje. Pregovarački tim sačinjavaju svi aktuelni predsjednici organa Kluba, delegat iz Skupštine koji je koordinator Radne grupe za izradu Strategije Kluba za period od 2021. do 2025., jedan član te iste radne grupe i dugogodišnji sponzor kluba, jedan bivši predsjednik UO Kluba, kao i predstavnik Udruženja navijača FK Željezničar", saopšteno je s Grbavice.

Sjedište kompanije ShipEX je u Salt Lake Cityju u saveznoj državi Utah. Diglisić je oko sebe okupio tim stručnjaka i najbitniji ljudi u kompaniji su Greg Kitchen, Dave Arko i Chad Taylor.

Diglisić je do sada jedini formalno pokazao interes za uspostavljanje strateškog partnerstva s FK Željezničar. Plavi su, podsjetimo, u julu ove godine objavili javni poziv za sklapanje partnerstva.

GOLEM SI ZELJO

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 21 nov 2021, 18:14

MortemHz je napisao/la:
21 nov 2021, 14:22
DzananMusa11 je napisao/la:
21 nov 2021, 14:20
Smijesno je razgovarati o bilo kakvim velicinama u nasem sportu. Najnesportskija nacija na svijetu treba da raspravlja o uzgoju kukuruza, krompira i nacinu pečenja rakije.
I to će nam Vlada Federacije zabraniti :urnebes: :urnebes:
Što smo pekli pekli. Od sada kao USA južnjaci, moonshine.
Momče Hercegovče

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 17 gostiju.