FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 27 jan 2011, 23:57

aS_Roma je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la:Gospodin Puric : " Male su šanse da obučem dres Sarajeva, tačnije nikakve. " - kratko i jasno :)

A vi nastavite praviti formacije sa njim ;)

pozz i bujrum u Ze da bude jedan pravi derbi kakav uvijek bude ;)

pa dobro kopirao si ono sto se tebi svidjao ocigledno, fali ti ovaj dio ..

“Purić se rekao javiti do petka, kada bi se trebalo sve znati. Ukoliko ne nađe inostrani angažman blizu je Sarajeva. Mi smo se praktički sve dogovorili oko uslova njegovog prelaska. Stisnuli smo jedan drugome ruku i sada čekamo njegov odgovor”, ističe Hadžialagić.. :D

Sad niko nije pametan niti siguran ko govori istinu ... sacekajmo jos koji dan i sve ce se znati ;)
Mozda mu je Purke stisnuo ruku i obecao dati gol za Celik u prvom kolu a on ga shvatio da ce u sa :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 jan 2011, 00:00

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la:Gospodin Puric : " Male su šanse da obučem dres Sarajeva, tačnije nikakve. " - kratko i jasno :)

A vi nastavite praviti formacije sa njim ;)

pozz i bujrum u Ze da bude jedan pravi derbi kakav uvijek bude ;)

pa dobro kopirao si ono sto se tebi svidjao ocigledno, fali ti ovaj dio ..

“Purić se rekao javiti do petka, kada bi se trebalo sve znati. Ukoliko ne nađe inostrani angažman blizu je Sarajeva. Mi smo se praktički sve dogovorili oko uslova njegovog prelaska. Stisnuli smo jedan drugome ruku i sada čekamo njegov odgovor”, ističe Hadžialagić.. :D

Sad niko nije pametan niti siguran ko govori istinu ... sacekajmo jos koji dan i sve ce se znati ;)
Mozda mu je Purke stisnuo ruku i obecao dati gol za Celik u prvom kolu a on ga shvatio da ce u sa :D
ondaa nek dadne autogol celiku i to je to :lol: :lol: :roll: :D 0 : 1 8-)

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 28 jan 2011, 00:03

Hahahaha ako je dotle doslo da vam treba na taj nacin onda neka da i halal vam bilo :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 jan 2011, 00:07

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Hahahaha ako je dotle doslo da vam treba na taj nacin onda neka da i halal vam bilo :D
hahaha prema mom misljenju on je dobar igrac ali sad da treba SARAJEVU i da je od neke vaznosti to ne mislimm ima tu puno boljih i talentovanih mladih igraca kojima se treba pruziti sansaa 8-) .. samo kazem nebi bilo lose da postigne koji go :D naravno u korist SARAJEVA :D

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 28 jan 2011, 00:53

Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jan 2011, 01:01

pastore je napisao/la:Presaran grafit na hotonju...cemu ovo vodi???

to garant ova djeca iz vogosce uradila timijevcci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jan 2011, 01:15

Rule_hz je napisao/la:

to garant ova djeca iz vogosce uradila timijevcci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Moze slika grafita koji je presaran ? ne mora slika sad kad je presaran moze i dok je bio uredu,samo me zanima koji je . Ako nemas sliku reci sta je pisalo na grafitu i kolko je dug bio

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jan 2011, 01:18

samosarajvo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Moze slika grafita koji je presaran ? ne mora slika sad kad je presaran moze i dok je bio uredu,samo me zanima koji je . Ako nemas sliku reci sta je pisalo na grafitu i kolko je dug bio

Meni se cini onaj sto je najludje su Horde Zla pisalo iznad ulice na onom zidu ako je taj na koji mislio ovaj momak koji je dao informaciju a ne znam dal ijedan vise postoji u hotonju grafit nek me ispravi ako neko zna...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 28 jan 2011, 01:26

Ako je to istina,strumficima iz Vogosce i Hotonja se lose pise :evil: ,sta ce jadnici nemogu da podnesu da smo mnogo bolji,imam osjecaj da ce morati isti na nacrtaju :lol:

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 28 jan 2011, 02:31

pored svojih jada, njima je do saranja grafita?

nimra
Kontakt:

Post Postao/la nimra » 28 jan 2011, 10:42

samosarajvo je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

ima onaj na kobiljoj glavi......pise MI SMO DIVOVI.....nisu valjda njega isarali......

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 jan 2011, 11:14

ima onaj na kobiljoj glavi......pise MI SMO DIVOVI.....nisu valjda njega isarali......[/quote]
nema sanse da su na KG isarali grafit , to je nemoguce :twisted: :lol: .. nejvjerovatnije da je to onaj grafit u hotonju .. na kojem pise najludje su horde zla :!: Al sta ce nek saraju , jedino su u tome bolji :roll: :oops:

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 28 jan 2011, 12:08

ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jan 2011, 12:12

hrk je napisao/la:ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati

osto u celiku ;) nasi nisu htjeli ugovor na 6 mjeseci ili da gapuste kad hoce i tu se nismo mogli dog. izgleda da mu je bolje u celiku :D doci ce paragvajac, kad ode jaha u cesku dobitt cemo pare i dovest cemo napadaca i lijevog bocnog i zadnji vezni je na probi onaj bosnjak i sesveta pa cemo vidjet sta kako dalje opusteno samo....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 jan 2011, 13:04

Rule_hz je napisao/la:
hrk je napisao/la:ima li ista za purica danas je petak rekli su da ce se u petak znati

osto u celiku ;) nasi nisu htjeli ugovor na 6 mjeseci ili da gapuste kad hoce i tu se nismo mogli dog. izgleda da mu je bolje u celiku :D doci ce paragvajac, kad ode jaha u cesku dobitt cemo pare i dovest cemo napadaca i lijevog bocnog i zadnji vezni je na probi onaj bosnjak i sesveta pa cemo vidjet sta kako dalje opusteno samo....
de nam prevedi post molim te
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 jan 2011, 13:21

Dario Purić potpisao novi ugovor sa Čelikom

Iako je prethodnih dana dovođen u vezu sa FK Sarajevo, Dario Purić je potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa NK Čelik. Odmah nakon potpisivanja ugovora Purić je otputovao na pripreme u Antaliju, gdje se njegova ekipa nalazi na pripremama za nastavak prvenstva.

"Zadovoljan sam što ostajem u Čeliku, jer sam ovdje domaći igrač. Imao sam nekoliko ponuda da promijenim sredinu, ali mislim da je najbolje da nastavim u klubu u kojem sam doživio punu afirmaciju. Sa Bilinog polja sam zaigrao za A reprezentaciju naše zemlje i vjerujem da ću svojim igrama ovog proljeća ponovno zaslužiti plavi dres", rekao je Purić za agenciju ZEDA.

On je dodao da mu je želja da ove sezone sa Čelikom osvoji Kup BiH i da ostvari plasman u Evropu.

"Mislim da imamo kvalitet i snage da napravimo taj rezultat", rekao je Dario Purić nakon potpisivanja ugovora.

Prema informacijima iz kluba Dariju Puriću, kao i ostalim nogometašima, klub neće praviti nikakav problem ukoliko neki od stranih klubova ponudi povoljne uslove za nastavak karijere, uz odgovarajuće obeštećenje.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 jan 2011, 13:38

I ovaj vam novi prijecednik voli malo slagat cuj pruzili smo ruku jedan drugom i sve dogovorili, a puric kaze da uopste nije vidio covjeka nego da su obavili tel razgovor.Suknu vam ga purke i usput gdje je onaj sto se kladio sa zenicaninom da ce staviti grb celika do kraja sezone ako izgubi opkladu :lol:
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 28 jan 2011, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 28 jan 2011, 13:39

johnnyHZ je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la:Dobro :) Vidjet cemo .... samo ja kad god sam se kladio na ovom forumu vezano za Celik i Sarajevo bio sam upravu ;)

Ako vratite film na pocetak sezone ... kada je momak sa profil slikom od onog bivseg vam predsjednika Blekica MORAO 7 dana odsustvovati sa foruma zato sto je izgubio opkladu vezanu za datum odigravanja utakmice Sarajevo - Celik ..... kada sam isto kratko i jasno rekao da od odigravanja utakmice nece biti nista .... a cijeli ovaj forum navalio kako je Blekic ovo - ono kako se mora igrati bla - bla :D :D

Sada ti fino kazem da je moj komsija ( sprat ispod mene ) gospodin puric napravio odredjene planove :

Odlazak u Koreju - ako se proda. prodao se
Ako se ne proda ide u Antaliju da produzi ugovor sa Celikom i to je to :) Cisto sumnjam da nece produziti jer znaju svi u upravi i trener koliko je voljen igrac u Zenici ;)
A opet i ako ne produzi sumnjam da ce otici u Sarajevo ili Zelju ... prije ce u Banjalucki Borac :D

Al' eto ako ima zainteresovanih za opkladu bujrum :)
evo,ako predje u sarajevo,ti stavis grb HORDE ZLA na avatar do kraja sezone, a akoo predje u celik onda ja stavim avatar po tvojoj zelji :D
a ako ode u koreju stavimo obadvojica korejske hahaha sala...al ovo prvo dvoje nije :D

Eh Johnny prijatelju :) Da vidimo kakav si covjek ;) Kad stavis avatar obavjesti me .... Hoces da ti ja proberem grb Celika ili ces ti po svojoj volji ? :D

p.s. Bujrum u Ze .... de malo se organizujte pa oborite rekord po posjecenosti na bilinom gostujucih navijaca ja mislim da to mozete .... cifra i nije velika 2000 ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 jan 2011, 13:40

Nije uopste predsjenik pruzio i stisnuo ruku nema on veze sa tim.

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 28 jan 2011, 13:42

Robovlanice ko drzi taj rekord,mislim da je lak odgovor na to pitanje :mrgreen: ,naravno aBd dolazi nas 2-3000 sigurno ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 36 gostiju.