Premijer liga BiH - aktuelno

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2021, 09:32

joker90 je napisao/la:
20 nov 2021, 21:05
nogometas je napisao/la:
20 nov 2021, 21:02
joker90 je napisao/la:
20 nov 2021, 20:34

Nama je vec ogađen, zato nas je bilo 613, ali smo vama sad ućerali antifudbalsku prangiju, nećete dugo sebi doći.
Vole oni nasu prangiju.
To stoji! Nego, danas me iznenadilo kad sam vidio kod Slobode igrače muslimane, sa bradama, onda golman fatihu uč. Svašta, rekoh. Nije ni Tuzla što je nekad bila, bastion jugobalijandera i komunjara, sad bošnjaci pravi. :kafa:
De vi onu cetaljsku spomen plocu prvo uklonite, forum borci. Smije vam se cijeli svijet na bezmudosti. Ne d'o Bog da se Sarajevo branilo od takvij boraca poput vas ovdje nekoliko ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 09:34

VelikanizPlatonove je napisao/la:
21 nov 2021, 09:14
Balorda je napisao/la:
21 nov 2021, 09:10
Da, ovo su eklatantni primjeri forumaša o kojima sa pisao sinoć.
nisam ja dzabe pisao juce da si ti vodja pijacara.stvarno si najmanje glup a i znas dosta rijeci koje je tesko izgovoriti obicnom covjeku a kamoli nekom sa dva zuba
Hos nes Bangla-des . Izvini nije Teheran još je gore , Bangladeš . O Bem ti život , u Bangladeš čitava ekipa vrijedi 3M . Dzabe u Bangladeš
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 21 nov 2021, 09:38

Beduin je napisao/la:
21 nov 2021, 09:32
joker90 je napisao/la:
nogometas je napisao/la:
20 nov 2021, 21:02

Vole oni nasu prangiju.
To stoji! Nego, danas me iznenadilo kad sam vidio kod Slobode igrače muslimane, sa bradama, onda golman fatihu uč. Svašta, rekoh. Nije ni Tuzla što je nekad bila, bastion jugobalijandera i komunjara, sad bošnjaci pravi. :kafa:
De vi onu cetaljsku spomen plocu prvo uklonite, forum borci. Smije vam se cijeli svijet na bezmudosti. Ne d'o Bog da se Sarajevo branilo od takvij boraca poput vas ovdje nekoliko ❤
Kako mi je drago da smo vam ga zabili do prljavih grkljana fukare pogane bijedne u punom smislu te rijeci stoka krezuba koja jedino što zna je da urliče i psuje vecem klubu i vecem gradu jer se osjecaju ugroženi.

Jedna svoboda je morala biti ubivena metkom u čelo

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 09:40

Pa kaže hos nes Bangla-des 😂 Oj bruke , javi se smraduizplatonove? 😂 Bangladeš , Bangladeš 😂😂
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 21 nov 2021, 09:49

opalaopala je napisao/la:
21 nov 2021, 09:40
Pa kaže hos nes Bangla-des 😂 Oj bruke , javi se smraduizplatonove? 😂 Bangladeš , Bangladeš 😂😂
slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Hos nes banglades tamo vamo ispadamo :tralala:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2021, 10:00

nogometas je napisao/la:
21 nov 2021, 04:00
Sokiracemo ka'e javnost :rol: :rol:
4 ujutru o Velezu :tokralju:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 10:04

21 nov 2021, 09:49
21 nov 2021, 09:40
slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Hos nes banglades tamo vamo ispadamo :tralala:
Dzabe u Bangladeš ! A dobro i jeste cigani pa možete samo u Bangladeš 😂 Zamisli najbolji ti igrac koji ti je sve dao , ode u Bangladeš i to dzabe . To je ista da sa Bilbija ode dzabe u Teheran ili Bangladeš , pa odrekao bi ga se i otac rodjeni .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 21 nov 2021, 10:07

21 nov 2021, 10:04

Dzabe u Bangladeš ! A dobro i jeste cigani pa možete samo u Bangladeš 😂 Zamisli najbolji ti igrac koji ti je sve dao , ode u Bangladeš i to dzabe . To je ista da sa Bilbija ode dzabe u Teheran ili Bangladeš , pa odrekao bi ga se i otac rodjeni .
A priznaj ispalio te Vranja juce taman si razvio dubokoumni fol “dzabe u Teheran” i on ne ode tamo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 10:21

21 nov 2021, 10:07

A priznaj ispalio te Vranja juce taman si razvio dubokoumni fol “dzabe u Teheran” i on ne ode tamo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Još me vise razočarao dzabe u Bangladeš . Eeee dzabe u Bangladeš , dodje mi suzu da pustim. Dzabe u Bangladeš .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 21 nov 2021, 10:24

21 nov 2021, 10:21

Još me vise razočarao dzabe u Bangladeš . Eeee dzabe u Bangladeš , dodje mi suzu da pustim. Dzabe u Bangladeš .
**** on u bangladesu za 2 mjeseca zaradi sto bi u borcu za sezonu a u velezu za 5 sezona :lol:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 10:26

21 nov 2021, 10:24
21 nov 2021, 10:21

**** on u bangladesu za 2 mjeseca zaradi sto bi u borcu za sezonu a u velezu za 5 sezona :lol:
Kako da ne komplet klub vrijedi 3 mil , čitava liga 20 mil . Nemoj se brukat mazlume , otišao gore i igra za Nike trenerku . Jao bruka , kad ti najbolji igrac ode dzabe u Bangladeš , pa Imal veće bruke , i gore igra za trenerku Nike 😂 Dzabe u Bangladeš !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 10:35

Molim ovog smradaizplatonove da se ne javlja , posto imaju veliku bruku . Ako se javi samo mu udarite tac po glavusi i recite dzabe u Bangladeš 😂 Al ne stvarno dodje lik i popuje ovdje nešto , a najbolji igrac koji im je sve osigurao ode dzabe u Bangladeš i gore igra za dvi tri Nike trenerke . Jest u nas liga losa i nije velik budžet al kad pogledaš Bangladeš ovo je u nas Engleska premier liga . Ajmo svi suzu za ovog iz Platonove , dzabe u Bangladeš .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 21 nov 2021, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 nov 2021, 10:35

Dobro jutro svima,vidim komsije su vec u fajt modu pa nek je sa srecom i danas.

K'oe prvi? :bih:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 21 nov 2021, 10:36

Šta kažu vrapčićani, jel se HŠK Zrinjski pojačao samo iz razloga da Vehlež ne osvoji titulu?
:D :D :D :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 nov 2021, 10:37

90minut je napisao/la:
21 nov 2021, 09:38
Beduin je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Kako mi je drago da smo vam ga zabili do prljavih grkljana fukare pogane bijedne u punom smislu te rijeci stoka krezuba koja jedino što zna je da urliče i psuje vecem klubu i vecem gradu jer se osjecaju ugroženi.

Vi nama samo možete kur.činu tuzlansku popušit, nije vas sramota, tolike pare ulažete, 10 puta veće od nas, i opet vas nadigramo u oba meča.

Nafakaši ste mrtvi bili u obje tekme, poserem vam se u onaj lavor mrtvi nafakaški.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2021, 10:42

90minut je napisao/la:
21 nov 2021, 09:38
Beduin je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

Imatel dovoljno kisobrana na Kosevu za gadjanje igraca, debelguzi?
Priznaj da sad ides na tekme jer je prazno Kosevo pa ne moras placati skuplje kartu jer zauzimas 3 stolice? 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 21 nov 2021, 10:44

Hvala idiotskom savezu BiH jer se odlucio da izabere Peteva a ne Sergeja.

Iduci spisak reprezentacije bez Corluke i Bilbije ce biti grijeh prema sportskim djelatnicima .
BiH trenutno desnog beka jaceg do Corluke nema kakvi Susici i Cipetici,sve nejako i mlitavo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 nov 2021, 10:47

Antipolitika3 je napisao/la:
21 nov 2021, 10:44

Iduci spisak reprezentacije bez Corluke i Bilbije ce biti grijeh prema sportskim djelatnicima .
BiH trenutno desnog beka jaceg do Corluke nema kakvi Susici i Cipetici,sve nejako i mlitavo
Hare

Ima Asistenciju protiv grckog giganta AEK-a ove sezone
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 nov 2021, 10:48

Antipolitika3 je napisao/la:
21 nov 2021, 10:44

Daj bolan nemoj se brukat , šta bi Bilbija radio u napadu pored Dzeke ? Čistio mu kopačke . On je top igrac i klasa je za nas ligu , al samo za našu ligu , gdje got je otišao nije uspio i to su činjenice . Ne možeš usporedjivati tipa Bilbiju i Gojaka koji igra u Dinamu . Za Ćorluku sto da ne na poziciji desnog beka sigurno da bi trebao pokušati , al brate napad ne spominji .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 21 nov 2021, 10:48

21 nov 2021, 10:35
Molim ovog smradaizplatonove da se ne javlja , posto imaju veliku bruku . Ako se javi samo mu udarite tac po glavusi i recite dzabe u Bangladeš 😂 Al ne stvarno dodje lik i popuje ovdje nešto , a najbolji igrac koji im je sve osigurao ode dzabe u Bangladeš i gore igra za dvi tri Nike trenerke . Jest u nas liga losa i nije velik budžet al kad pogledaš Bangladeš ovo :thumbup: je u nas Engleska premier liga . Ajmo svi suzu za ovog iz Platonove , dzabe u Bangladeš .
Samo polako opet si se uzbudio me mozes tako kroz zivot kad te god neko popisa ti reagujes nasilno.biraj svoje bitke :urnebes: al sto kazes U NAS liga losa al ipak U NAS je engleska :urnebes: :urnebes: :urnebes: U NAS su mrkve jeftinije nego U NJIH hahahhahahahahahaha kako vas uzgajaju tako seljaste **** vi sebe ni pricati ne znate.gdje je moj brat @Balorda da ovo lektorise.

Pa kaze od IDOLA NACIJE do RELEGACIJE :clap: :wave:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.