Svaka čast komšijama na nastupu protiv AEK-a ljetos, ali i to je ko zadnjih 30-ak godina, i ćorava koka ubode zrno

A sad ozbiljno pitanje kad će ta titula u Vrapčiće što su je pojedinci najavljivali.

Daj ba niti jedna simulacija, jbg ja onda gledao neku drugu tekmu valjda na pomocnom kod Zetre.
A ko je od nasih najavljivao titulu, ako moze neko naci bas me zanima? Nisam upratio.. vecinom drugi vise o nama pisu samim time su i oni najavljivali titulu, ne znam je li iko od nasih
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 21:57A ko je od nasih najavljivao titulu, ako moze neko naci bas me zanima? Nisam upratio.. vecinom drugi vise o nama pisu samim time su i oni najavljivali titulu, ne znam je li iko od nasih
Nisi posenilio cak su u zvanicnom saopstenju to spomenuli,cak sam ja pisao ovdje kad je to izaslo da me to iznenadilo jel su jedina ekipa koja je javno najavila da ide da bude šampion,i nije mi bilo jasno sto stavljaju takav pritisak na ekipu,vjerovatno poneseni euforijom od Evrope.Kugar430 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:04Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 21:57A ko je od nasih najavljivao titulu, ako moze neko naci bas me zanima? Nisam upratio.. vecinom drugi vise o nama pisu samim time su i oni najavljivali titulu, ne znam je li iko od nasih![]()
Pa ako me sjećanje služi i pojedini vaši nogometaši, a i pojedine kolege s foruma, star jesam al još posenilio nisam
![]()
Ovo je sa sjednice upravnog odbora nakom ispadanja iz Evrope.Pred nama je nastavak sezone koja će svoj kraj imati blizu obilježavanja 100. rođendana Kluba. Idemo pružiti svoj maksimum da ga proslavimo kao šampioni!", stoji u objavi FK Velež
Ja znam da se vama svidja povratak u historiju, zato i postavljam.tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:40Onlyleft pravo gotivan lik. Kad ga i ubijes argumentima u nekim konverzacijama, on te izignorise i objavi neku pobjedu veleza od prije 30 godina. Nije ko onaj drugi debil sto odma majke spominje, cim mu ne uspije šala i kad ga neko poklopi
Velez je ponovo po drugi put pobjednik ovog naseg najveceg fudbalskog takmicenja
tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:40Onlyleft pravo gotivan lik. Kad ga i ubijes argumentima u nekim konverzacijama, on te izignorise i objavi neku pobjedu veleza od prije 30 godina. Nije ko onaj drugi debil sto odma majke spominje, cim mu ne uspije šala i kad ga neko poklopi
Mosa za tebe majstore, prije 2-3 mjeseca utakmica.Kugar430 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:48tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:40Onlyleft pravo gotivan lik. Kad ga i ubijes argumentima u nekim konverzacijama, on te izignorise i objavi neku pobjedu veleza od prije 30 godina. Nije ko onaj drugi debil sto odma majke spominje, cim mu ne uspije šala i kad ga neko poklopi![]()
A znam zato sam mu i odgovorio, jbg kad ovde imaš i naših i njihovih indijanaca pa se forum svede na B. O. da se nekad ne isplati ni čitati. A što se tiče ljevog nije loš samo živi u nekim prošlim vremenima npr kad je Jazo igro u Veležu![]()
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:51Mosa za tebe majstore, prije 2-3 mjeseca utakmica.Kugar430 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:48tutankamon1905 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 22:40Onlyleft pravo gotivan lik. Kad ga i ubijes argumentima u nekim konverzacijama, on te izignorise i objavi neku pobjedu veleza od prije 30 godina. Nije ko onaj drugi debil sto odma majke spominje, cim mu ne uspije šala i kad ga neko poklopi![]()
A znam zato sam mu i odgovorio, jbg kad ovde imaš i naših i njihovih indijanaca pa se forum svede na B. O. da se nekad ne isplati ni čitati. A što se tiče ljevog nije loš samo živi u nekim prošlim vremenima npr kad je Jazo igro u Veležu![]()
Jer kazete da samo stare stvari postavljam, evo vam ljetos. Grcki gigant, poznat po Evropi. Trenutno 70 ekipa na svijetu na rankings lsiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.