FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ova pobjeda znaci sve.
Poslije one kad je Susic okrenuo protiv Radnika, ovo je u zadnje vrijeme bas izazvalo veliku reakciju i slavlje. Ovo nam je svima trebalo.
Nadađ se da ce pozitivno uticati za dalje, tj ova zadnja dva kola.
Poslije one kad je Susic okrenuo protiv Radnika, ovo je u zadnje vrijeme bas izazvalo veliku reakciju i slavlje. Ovo nam je svima trebalo.
Nadađ se da ce pozitivno uticati za dalje, tj ova zadnja dva kola.
-
- Kontakt:
Vala ovo ne bi ni igrac sa brojem 28 fulio

Ali u svakom slucaju kvalitetan gol.Prati kretanje Cmiljanica,odlicno pratio igru i procjenio gdje bi lopta mogla doci
Pohvale sto nije skinuo dres

Definitivno korisniji i od Bagarica a pogotovo od Merse.Vidi se da daje neke naznake,treba ga malo pustiti.Stvoriti mu neki kontinuitet utakmica.Nemoj ako jednu lose odigra naredne 3 na klupi/tribinama da ga drzis...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 20 nov 2021, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Odma sam sjeo kad sam skočio kod gola. Čitava lijeva strana mi utrnula. U hitnoj završio. Bježi ba, nije ovo dobro.
ORIGINAL 1987
Samo braco istrpimo Sablica, vratit ce nam se strpljene vrlo brzo
stanimo iza covjeka zar je tesko

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Teško je stati iza njega, postizemo golove toliko rijetko da nam je evo brata iznad tvog posta umalo srce opalilo kad zabismo..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahahah udaralo ga cesce amin

Zadnja izmjena: keli, dana/u 20 nov 2021, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kakva smo ekipa postali dokazuje krampa cmiljanic koji unosi svjezinu u nasu igru. Rahman se okrece u krevetu
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Lazic,Kobiljar i Dupovac danas dobili zute kartone.Ova prva dvojica srecom nisu bili u opasnosti ali Dupovcu je ovo 3.zuti i nece ga biti sljedece kolo na Pecari.
Interesantno
Dupovac ove sezone nije bio u kombinaciji za 4 utakmice,i sve 4 utakmice smo dobili
VS Ljubic 1:0
VS Sloboda 1:2
VS Radnik 2:1
VS Rudar 0:2
Interesantno
Dupovac ove sezone nije bio u kombinaciji za 4 utakmice,i sve 4 utakmice smo dobili

VS Ljubic 1:0
VS Sloboda 1:2
VS Radnik 2:1
VS Rudar 0:2
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sa kakvim smo problemima usli u sezonu, ovo je super.
-
- Kontakt:
Zbog utakmice nije došla sigurnoJavierBosnia je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:4620 novembar i cura ovako dodje. Ima muda
Ja dolazim ko pickha sa dugim gacama i duplim carapama

Isti sam, i opet sam se zaledio...JavierBosnia je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:4620 novembar i cura ovako dodje. Ima muda
Ja dolazim ko pickha sa dugim gacama i duplim carapama
Kad se tabela pogleda, izgleda sjajno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Mislim da se čudo nad čudima mora desiti, pa da poredak prva 4 na kraju sezone ne bude, Zrinjski, Tuzla, Sarajevo, Borac, a i čudo nad čudima se mora desiti, da neko od ovih ekipa mimo Zrinjskog, ne osvoji kup.
-
- Kontakt:
Zdravlje na prvom mjestu iako znam sve, koliko god se nervirao, tlak sebi dizao otices gledat taj antifudbal i sebi jos vise naskoditi.. Bolesni smo mi svi za Sarajevom odavno ali prvo sebe cuvatiPeakyBlinders je napisao/la: ↑20 nov 2021, 21:25Odma sam sjeo kad sam skočio kod gola. Čitava lijeva strana mi utrnula. U hitnoj završio. Bježi ba, nije ovo dobro.

1946-1987
Ubuduce svima onima koji nadju izgovor da ne dodju na kosevo zbog hladnoce, vjetra i ostalih vremenskih nepogoda pokazati sliku doticne hrabre dame

1946-1987
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kao što sam rekao i prije mjesec-dva, neka Sablića koliko god, ali ovdje se ništa neće promijeniti. Ista situacija kao i u ranijim mečevima, nigdje pomaka. Nek ostave Sablića i dalje, meni ne smeta, samo ne vjerujem da bi se nešto puno promijenilo i kad bi odradio te famozne pripreme. Njegovo ostavljanje je mač s dvije oštrice, jer ako ista ovakva igra bude i na proljeće, ebaće mu komplet rod i porod i ovi što su govorili treba mu dati da odradi zimske pripreme.
Mada, ruku na srce, ne mogu čovjeka za sve kriviti, jer ovaj trenutni kadar je toliko limitiran i nikakav, da je to malo reći. Tako da nisam baš siguran, ali vjerujem Mirviću šta god odlučio.
Da hoće više pauza, mučno je već odavno ovo više za gledati.
Mada, ruku na srce, ne mogu čovjeka za sve kriviti, jer ovaj trenutni kadar je toliko limitiran i nikakav, da je to malo reći. Tako da nisam baš siguran, ali vjerujem Mirviću šta god odlučio.
Da hoće više pauza, mučno je već odavno ovo više za gledati.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
odsad definitvno trebamo igrat sa 4 nazad i Cmiljanicom u špicu.
Trenutno korisnika/ca: fks74, propoklopac i 154 gosta.