seljakluk podrinjski na tribinamaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:25Čestitam ekipi Zrinjskog na tituli jesenjeg prvaka.
Mada ovaj rezultat od 0:2 govori da su bili mnogo bolji i ubjedljiviji, ali na terenu to nije izgledalo tako. Uzeli su nas, hajmo reći, na iskustvo, malo sportakog bezobrazluka i na bezvoljnost nase ekipe. Nisu ni oni blistali, ali su iskoristili nase greske i zasluženo uzeli bodove. Nema se sta prigovoriti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom na zasluzenoj pobjedi. Definitivno Jakirovic ima znanja i myda. Nasa igra katastrofa, nismo zaslužili gol dati, a kamoli bod uzeti. Posebno iritantno, ružno, za svaku osudu, ponašanje nasih pojedinaca na tribinama. Ja iskreno imam obavezu da uputim izvinjenjene u svoje ime i ime kluba, svim onim koji su devedeset minuta slušali par idiota. Drugačiji naziv nemogu pronaci za onakvo ponašanje. Uz Musemica i njegov nacin rada upitna je i evropa. Jos jednom cestitam Zrinjskom na pobjedi.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Gospodinu Zahiragicu na inicijativi za pomoc F.K.Zeljeznicar sa 100 000 maraka od KS
HVALA

HVALA

Vidi se potpis Žižovića danas protiv Sarajeva. Lezi, simuliraj, ukradi, prevari, udari, podvali...
Pravo slatka pobjeda, draza nego da je bilo 3:0 glat.
Melji R'ajvo!!!

Pravo slatka pobjeda, draza nego da je bilo 3:0 glat.
Melji R'ajvo!!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Ne bih se samo složio sa ovim "podrinjski" a ostalo si Bgm u pravu. Sramota me bilo.admirrx je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:28seljakluk podrinjski na tribinamaPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:25Čestitam ekipi Zrinjskog na tituli jesenjeg prvaka.
Mada ovaj rezultat od 0:2 govori da su bili mnogo bolji i ubjedljiviji, ali na terenu to nije izgledalo tako. Uzeli su nas, hajmo reći, na iskustvo, malo sportakog bezobrazluka i na bezvoljnost nase ekipe. Nisu ni oni blistali, ali su iskoristili nase greske i zasluženo uzeli bodove. Nema se sta prigovoriti.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pobjediti Siroki,Velez,Sarajevo,Zeljeznicar,Borac,City bez nekih vecih problema u igri.
Profesor Jakirovic
Gdje je Balorda sa se isprica jer je sumnjao u Jakirovica kad su ga nakon utakmice na Kosevu zimus proglasili vec najboljim trenerom u ligi,izgleda da su bili upravu.
Profesor Jakirovic
Gdje je Balorda sa se isprica jer je sumnjao u Jakirovica kad su ga nakon utakmice na Kosevu zimus proglasili vec najboljim trenerom u ligi,izgleda da su bili upravu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Beduin
- Kontakt:
Bio si u pravu, uspjeli ste ogaditi fudbal cijelih 614 gledalaca na Kosevu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
m:tel Premijer liga BiH 21/22
FK SARAJEVO - FK SLOBODA TUZLA (0 : 0) 1 : 0
Datum: 20.11.2021 15:00
Stadion: Olimpijski stadion Asim Ferhatović-Hase - Sarajevo
Gledalaca: 1000
Sudija: Bojo Danijel (Kiseljak)
A1: Beljo Davor (Mostar) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač suđenja: Drašković Dalibor (Istočno Sarajevo)

Jesil ti bio danas na utakmici?Sta pricas, nikad Sloboda nije igrala kao danas...niti jedna simulacija,ma niti jedan grublji start ljudi nisu napravili..zasluzili su bod ali eto nas sreca pogledala.Nemoj pisati lazi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cestitke pitarima na pobjedi. Ne mogu reci da nije zasluzena. Niko nam nije kriv kad prokockamo nase prilike. Dugo mirnija atmosfera na Kosevu nije bila. Bolje da vam je Istok uvijek zatvoren, mogu mislit kakvih bi nervoza prema domacim igracima bilo obzirom kako se odvijala utakmica.
Zrinjski stvarno beton. Domaci nisu imali ni promil sanse.
Zrinjski stvarno beton. Domaci nisu imali ni promil sanse.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Svaka cast druze, drago mi je kad ima i takvih likova. Neki pocnu valjat gluposti ovdje samo da bi "podgrijali" situaciju. Mi onako kad se bez razloga povucemo i ne zasluzujemo nista vise. Imamo priliku dobit, nikad gore Sarajevo, relano i mi se povucemo. Al eto sve se to osveti na kraju
Volim tebe, više od sebe
Nasa je sreca oa niste imali muda napasti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:09Svaka cast druze, drago mi je kad ima i takvih likova. Neki pocnu valjat gluposti ovdje samo da bi "podgrijali" situaciju. Mi onako kad se bez razloga povucemo i ne zasluzujemo nista vise. Imamo priliku dobit, nikad gore Sarajevo, relano i mi se povucemo. Al eto sve se to osveti na kraju
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Upravo. Jer ako vidis da imas priliku da das gol, ne znam koji q ne igras otvoren fudbal i ides na taj gol, pa pod cijenu i da ga primis. Pun mi q vise tog antifudbala, igraj muski, pa i kad izgubis nije problem. Samo eto ni vama ovo nista dobro ne donosi, ostade vam sabljamma_hz je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:11Nasa je sreca oa niste imali muda napasti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:09Svaka cast druze, drago mi je kad ima i takvih likova. Neki pocnu valjat gluposti ovdje samo da bi "podgrijali" situaciju. Mi onako kad se bez razloga povucemo i ne zasluzujemo nista vise. Imamo priliku dobit, nikad gore Sarajevo, relano i mi se povucemo. Al eto sve se to osveti na kraju

Volim tebe, više od sebe
Sablja je sebe izgleda ogradio da ti se ne isplati ga otjerat tako da...mantisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:17Upravo. Jer ako vidis da imas priliku da das gol, ne znam koji q ne igras otvoren fudbal i ides na taj gol, pa pod cijenu i da ga primis. Pun mi q vise tog antifudbala, igraj muski, pa i kad izgubis nije problem. Samo eto ni vama ovo nista dobro ne donosi, ostade vam sabljamma_hz je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:11Nasa je sreca oa niste imali muda napasti.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 20:09
Svaka cast druze, drago mi je kad ima i takvih likova. Neki pocnu valjat gluposti ovdje samo da bi "podgrijali" situaciju. Mi onako kad se bez razloga povucemo i ne zasluzujemo nista vise. Imamo priliku dobit, nikad gore Sarajevo, relano i mi se povucemo. Al eto sve se to osveti na kraju![]()
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Loš termin pravo, još i kiša.svrakino1921 je napisao/la: ↑20 nov 2021, 19:45m:tel Premijer liga BiH 21/22
![]()
![]()
![]()
![]()
Mrvici ?
Jbga znaci,mrvica po mrvica i da se skucka koja markica...
Brate,ako mislite i od mene da se ogrebete,nista od toga, maloprije kupio na semaforu dva paketa paloma maramica, dosta vala za danas sadake...